• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

ya da sen bilirsin.al CLA yi kullan.bakalim ise yararsa biz de kullaniriz:1:
ama ben xenical ile 1bucuk ayda 4 kilo verdim.ustelik dogru duzgun rejim bile yapamadim.hep kacamaklarla gecti.bunun icinde bayram sefasi da var tabi.o olmasa 5 kilo vermis olurdum.:49: az degil bence.ustelik o kadar yememe ragmen cok bile verdim bence...

selam kızlar bende aylardır kilo vermeye çalışıyorum bir gram bile veremedim daha doğrusu başlayan ve ve gün içinde biten diyeler sayesinde hala
yerimde sayıyorum 10 kasımdan bu yana baya dikkat etmeye başladım birde spora başlasam çok güzel olucakta

ben hic duymamistim CLA yi.ama netten baktim.nasil yapiyorsa yagi yakip kasi cogaltiyomus.vucut kendisi uretemiyormus CLA yi.bu yuzden disardan takviye besin olarak alinmaliymis.ama hic bir fikrim yok.forumlara bakmak lazim.kullananlar olmusmu,sonuc ne olmus...neden sen de benim gibi xenical kullanmiyosun.bakben soyluyorum ise yariyor.deneginiz de oldum sonunda :37:

ama ben xenical ile 1bucuk ayda 4 kilo verdim.ustelik dogru duzgun rejim bile yapamadim.hep kacamaklarla gecti.bunun icinde bayram sefasi da var tabi.o olmasa 5 kilo vermis olurdum.:49: az degil bence.ustelik o kadar yememe ragmen cok bile verdim bence...

doğrusu ishal yapıyor demiştin ya sen xenical için, bu beni çekindiriyor.
uzun zamandır CLAyı araştırıyorum, bazı forumlarda diyetisyenim verdi diyenler olmuş.
bugün bi mrkanın dükkanını aradım, bugün diyetisyen gelicek,isterseniz bir uğrayın fikir alın dedi (ben gidemedim o ayrı) ama bende şöyle bir fikir oluştu,diyetisyen bile tavsiye edebiliyorsa o zaman zararlı bişey olmasa gerek... zaten bitkisel bişeymiş. sanırım alıcam ben bundan ama du bakalım :49::49:

slm kızlar bayadır gıremıyorum valla bayramdı o bu derken rejım falan kalmadı napcam ben ya butun motıvasyonumu kaybettım sankı savas cıkıcakta ackalcam:)) ne bulsam yıyom tabı kıloda aldım malesef:(( bırakcam ben buişi yada bi cözum bulmam lazım

soguk soguk cok soguk
cocuklari okula birakip geldim ama dondummmm....evimin ici 26 derece ama hala isinamadim.
ayrica bugun kizimin bu seneki ilk karnesini aldim.ogretmeniyle konustum,keyfim yerine geldi.masallah cok iyi gidiyor..:46:
sabah evden cikmadan once biraz tarhana corbasi ictim beyaz ekmekle beraber. su icesim yok pek.bitki cayi iceyim diyorum.
uykum var.az uyudum.
sizden ne haber?

GNYDN KIZLAR
ya benım bu aralar hiiiiiiç dıyet yapasım yok :(
sbh:kepek ekmeklı ıkı dılım sucuk bır dılım kasarlı tost yedım ara yapıcam sımdı elma ıle oğleye allah kerım

canım ya nasıl kullanıyorsun bunu bendemı alsam bırden aklıma takıldı sımdı ya :)

canım ya nasıl kullanıyorsun bunu bendemı alsam bırden aklıma takıldı sımdı ya :)

ya tatlım bi alamadım ki... aynı şekilde benim de çok aklımı çeliyor, GNC diye bir marka var, orada 2. ürün %50 indirimliymiş bir de bu sıralar...
gidip dükkanından almak istiyorum,burda büyük bir alışveriş mağazasında yerleri var.
hem danışabilirim diye de düşünüyorum... ama bi gidemedim :2: alıcam büyük ihtimalle de, ne zaman :31::31:

Back