• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

ben yapmasam daha iyi olacak mehaycim.en iyisi daha uygun birini bulalim.aday varmiiiiii???????

ayrica sen artik ise baslamiyormuydun?15 gun demistin iznin bitmedimi daha?

canim yeni siparisler vardi alinacak alamamislar ara verdik bir sure ama ne zamana kadar bilmiyorum valla :44: cagirdiklarinda basliycam yeniden...

filizcim belki listeyi ocak ayindan sonra yeniden ben yapabilirim oglumun okula baslama ihtimali var çunku... ama o zamana kadar biri yapsa iyi olurdu...vakti olan arkadaslarin niye listeyi ustlenmediginide hiç anlamis degilim nede olsa hepimizin iyiligine bu liste...:44:

acıkmaya başladım ve öğle yemeğim ne yazık ki mini bir pizza olacak:18:
tez çalışmamdan dolayı yemek yapma işiyle uğraşamıyorum:5:
sporla gönlümü alırım :29:

filizcim belki listeyi ocak ayindan sonra yeniden ben yapabilirim oglumun okula baslama ihtimali var çunku... ama o zamana kadar biri yapsa iyi olurdu...vakti olan arkadaslarin niye listeyi ustlenmediginide hiç anlamis degilim nede olsa hepimizin iyiligine bu liste...:44:

valla ben bildirim yapmayı bile unuttuğum içinn üstlenemiyorum
ki sanırsam bu yüzden listeden bile çıkarıldım :1:

valla ben bildirim yapmayı bile unuttuğum içinn üstlenemiyorum
ki sanırsam bu yüzden listeden bile çıkarıldım :1:

canim liste çok zor degilki zaten haftada bir kez unutacak bisey yok ...yani ben yapardim ama oglumla ilgilenemiyorum ,burda cok vakit gecirmem gerekiyor o zaman cunku herkes bildirimini soyledigim saatlerin arasinda yapmiyor, bende liste tamamlanamadigi icin surekli girip bakmak zorunda kaliyorum oglumda rahat durmuyor bu arada, kafasini çarpip morartti geçen çok feci sisti alni iki kasinin ortasi bende delirdim tabi....o yuzden biraktim listeyi...

Son düzenleme:
bu sabah saat 5 te kalkip gozleme yapayim dedim oglum uyurken...o uyanikken hicbisey yapamiyorum cunku...saat 5 te kalktim ve yaptim aksam icin bende sabah 7 den beri sadece 2,5 (1,5 kiymali , 1 ispanakli) gozlemeyle duruyorum midem hala tas gibi sanirim az yemeye alismaya basladim yine...bu arada 1200 kalori almisim bile gozlemelerden:17::17: aksama ne yiyecegime daha karar vermedim ama ya salata yerim yada kellogs sanirim baska bisey istemiyor canim felaket midem agriyor ve bulaniyordu bu sabah kac defa istifar etmeye gittim agir geldi yediklerim...neyseki simdi iyiyim...:3:

benim yine isim cikti .gidip geldim hemen.getir gotur islerinden ev isi yapamiyorum.arabayla gidip geliyorum ama yine de tam bi temizlik yapamiyorum.ne zaman evden cikacagim belli degil.bi ise baslasam biteremem diye basina gecemiyorum.aksama firinda balik yapicam.hazirladim ama pisirmedim.son anda pisirmeyi dusunuyorum.

benim yine isim cikti .gidip geldim hemen.getir gotur islerinden ev isi yapamiyorum.arabayla gidip geliyorum ama yine de tam bi temizlik yapamiyorum.ne zaman evden cikacagim belli degil.bi ise baslasam biteremem diye basina gecemiyorum.aksama firinda balik yapicam.hazirladim ama pisirmedim.son anda pisirmeyi dusunuyorum.

afiyet olsun canim hangi baliktan yaptin??yaninada salata yaparsin ohh:56::56: size geliyorum bu aksam yemege bir tabak fazladan koy masaya:27:

sabah yine cornflakes yedim 1 tatlı kaşıgı balla... az sonra yeşil çay...
sanırm bu CLA ya başlıcam, çünkü ender saraçın bile tavsiye ettiği, zayıflama hapı değil de besin takviyesiymiş :34:

Back