Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

kkontes iyi yapmissin eski nickini geri almakla canim ruhpastasi bende ruh hastasi izlenimi birakan bir nickti bu daha iyi olmus

heheheh merci

ben kahvaltıda yine kepekli tost yedim ama 2 tane :18:
domates,biber,çay eklemesiyle...

ikindi atıştırmam da domates,biber,çay,1 simit ve labne oldu:26:

canım çok fena pasta çekiyorrrrrrrrrrr

heheheh merci

ben kahvaltıda yine kepekli tost yedim ama 2 tane :18:
domates,biber,çay eklemesiyle...

ikindi atıştırmam da domates,biber,çay,1 simit ve labne oldu:26:

canım çok fena pasta çekiyorrrrrrrrrrr

valla sabah ogle iyide insan aksama dogru yada aksam ve hatta gece tatli biseyler yemek istiyor nedensebende pasta istedim bak simdi sendemi belçikadaydin canim?

hoşgeldin mervecim..özlettin kendini..nerelerdeydin bakim??

kızlar bu arada ikindiye kadar süperdim,kaçamaksız romantik bi diyet içindeydim...ne olduysa arkadaşa gittiğimde oldu,hiç yazmiyim..bu arada şunu farkettim,perşembe diyete başlanmıyo,p.tesi olması lazım
bu arada Allah tan kürümü içiyorum da wc ye gidiyorum..tarifi buraya yazcaktım ama emzirenler ,hamileler vb. için sakıncalıdır diye sebep olmak istemiyorum..Paytak paytak koşan koalacım,sana özelden atıyorum...iç hayrını gör,bana da dua et,ben veren arkadaşa çok dua ediyorum...

Son düzenleme:
bilgecim teşekkür ederim okudum kürü... dua ederim tabii inşallah, başlarsam harika olur umarım dediğin gibi istikrarlı bir şekilde yaparim....
akşam 3-4 kaşık bulgur pilavı, yoğurt,yarım dilim ekmek,bir kaşık patlıcan,ortada duran et yemeğinin de suyundan patatesinden yedim
amma karıştırmışım yine eski kalan yemekleri yiyince,çeşit çok oluyo,böyle oluyoo.

kızlar geçen radyoda dinledim
sirke,limon,soda ve bi şey daha karıştırıp içmiş bir vatandaş
zayıflamak için
midesini delmiş,ölmüş...

bu tarz şeyler denemeyin aman diyeyim.
bi dönem ben de sirke-su-bal içiyordum
korktum vallahi:18:

iyi geceler kizlar
bu saatte biraz gec oldu ama yazmadan yatmak istemedim.ogleden sonrasina kadar temizlik yaptim sonra arkadasim geldi.bikac saat onunla oturduk.sonra o gitti aksam baska bir arkadasim daha geldi.saolsunlar hic yalniz birakmazlar.ben de onlara hemen pasta borek ne varsa ikram ettim,kendim de yedim tabe
ama bugun cok enerji harcadim zaten.su an tabanlarim agriyo resmen.insallah hemen kilo almam.cok fazla su da icemedim.belki yarin fransaya giderim.hem gezerim hem alisveris yaparim.ama yarina nasil hissederim bilemiyorumm.belkide hafta ici giderim cocuklar okuldayken.

evet canım bana da eşim söledi onu..ben de geçen sen sirke içtim baya,Allah tan bişe olmadı...ama sirke fazla yaramamıştı bana ,tansiyonumu falan düşürdü...bi de çok yakıcı zaten,boğazımı yakıyodu....

niye kimse kilosunu bildirmemiş??öğlen oldu ey ahaliii...ben bildirim bari:700 gr alarak 67.5 olmuşum..buna bile sevindim,çünkü bayramda basküle çıktığımda 68 lerdeydim...hafta içi verdim yani...

bilgecim mrb.
sorma yaa ihmal ettim burayıda kendimide diyeti de (
ayrıca sana katılıyorum perşembe baslanmıyo diyete ya :)))
gün bende aksam üğzerine kadar iyi gittim.aksamda ehh fena sayılmazdı ama aksam çayla bisküvi falan kaçırdım sinir oldum kendime

ben de aynen akşama kadar ii gidiyorum,ne oluyosa akşam oluyo((zaten bayram ertesi,evde tatlı olduğu sürece diyet miyet olmuyo yaaa....ilk önce tatlıların bitmesi lazım...zorla tatlıları eşimle,kızımın ağzına tıkıyorum walla,tiksincekler tatlıdan....

ben de almışım, yine aynı olmuşum... niye böyle oluyo ki yaa :2:
çok üzüldüm işte
ya kızlar CLA diye bişey varmış, duydunuz mu hiç kullanan?? Burda bi beden eğitmeni tavsiye etmiş.
Yağ yakıcı olarak kullanılıyormuş yemeklerden önce...
böyle kaçamak yapa yapa ben hiç de iyiye gitmiyorum
bu CLA'yı denemek istiyorum ama kararsız kaldım baya... :26:

ben hic duymamistim CLA yi.ama netten baktim.nasil yapiyorsa yagi yakip kasi cogaltiyomus.vucut kendisi uretemiyormus CLA yi.bu yuzden disardan takviye besin olarak alinmaliymis.ama hic bir fikrim yok.forumlara bakmak lazim.kullananlar olmusmu,sonuc ne olmus...neden sen de benim gibi xenical kullanmiyosun.bakben soyluyorum ise yariyor.deneginiz de oldum sonunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…