- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #54.401
nasıl bişey bizede tarifini verde bizde deneyelim..hep beraber mutlu olalımeveeeeeeet,aramı da yaptım..bi elma bi armut...
akşama karnıbahar haşlayıp,yoğurtlayıp yemeyi düşünüyorum..
bu arada bi kür var onu içiyorum..süper tuvalete çıkarıyor..karında ne şişlik kalıyor ne gaz....yediğin yemeği hemen lavobaya boşaltıyosun...bu kadar etkili bi çay şimdiye kadar görmedm:)))çok mutluyum çoooookk:))))
RuhPastasi canim sen 2008 de bu topige takilmismiydin hiç?yada nickin farklimiydi degistirdinmi hiç??:44::44:
eveeeeeeet,aramı da yaptım..bi elma bi armut...
akşama karnıbahar haşlayıp,yoğurtlayıp yemeyi düşünüyorum..
bu arada bi kür var onu içiyorum..süper tuvalete çıkarıyor..karında ne şişlik kalıyor ne gaz....yediğin yemeği hemen lavobaya boşaltıyosun...bu kadar etkili bi çay şimdiye kadar görmedm:)))çok mutluyum çoooookk:))))
RuhPastasi canim sen 2008 de bu topige takilmismiydin hiç?yada nickin farklimiydi degistirdinmi hiç??:44::44:
2008 de değil geçtiğimiz kış takılmıştım.
kontes' di nikim
paytak paytak koşan koalacım:))
öğle yemeğin ii de şu kısır olayı beni mahvediyo yaaakızım sen de her hafta kısır yiyosun,aklıma getirip durma şunu,zaten ne zamndır canım çekiyo,yapıp yiycem ama senin gibi 5-6 kaşıkla bırakamam ben o yüzden yapmıyorum...offff.....yazdığım kürün tarifini de isteyen arkadaşlar için buraya yazıcam uygun bi vakitte,çünkü ayrıntılarıyla yazmak istiyorum...
günaydın kızlarrrr
kahvaltı hazırlıcam şimdi
açlıktan gebermek üzereyim:18:
aaa olmuşum
kız sen yine mi kkontess oldunnn
aaa olmuşum
demesen farketmicektim
mehaycım ben sana kereviz tarifi verecektim demi
anneme sormuştum o zaman...unuttum ama
kerevizleri, patatesleri, havuçları, soğanları yuvarlak yuvarlak doğruyorsun,
bir tencerenin içine sanki oturtma yapar gibi diziyorsun, içine limon sıkıosun, zeytinyağı. kapatıp kapağını pişiriyorsun.
extradan hiçbir şey yokmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?