Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

bende bu topik açildigindan beri burdayim ama oglum dogdugundan beri 1 yildir pek giremez olmustum yaramazdan firsat bulup simdi yeniden diyete basladim...boylarimiz yakin sayilir hedef kilon kac? evlimisin bu arada???

bugün kendimi pek iyi hissetmiyorum
sanırım üşütmüşüm
o yüzden sabahtan 1 kepekli tost 1 kase çorba
öğlen de yine 1 dilim kepemli ve 1 kase çorba dışında bir şey yemedim.
akşam yemeğim : et ve pilav,biraz da yoğurt

slm arkadaslar kac gundur gıremıyorum kılo bıldırımıde yapamadım cocuklarım hastaydı onlarla ugrasıyodum duzeldıler derken ben hastalandım bayram aksamını hastanede gecırdım herkesın bayramı mubarek olsun saglıklı mutlu aılenızle gecırmenızı dılerım

bayranmınız mubarek olsun kızlar ınsallah gzl gecıyordur

ben valla hıc dıkkat temedım salldım cayıra :)
yrn sabah baslıyorum tekrardan ınsallah

benim de durum aynen buydu... bayram nasılsa gibi saçma bir psikoloji..
eminim kolesterolüm tavan yapmasının yanısıra herhalde geri almıştırım verdiğim kiloları
bu sabah itibariyle tekrar başlamış bulunuyorum, bi kase kornflakes ve 1 kuru incir...
birazdan yeşil çayımı içerim...

GUNAYDIN HERKESLERE BUGUN SBH ITIBARIYLE OZUME GERI DONDUM BOLLBOL YEDIM BEN YA hemde nasıl yeme tartılmadım hıc korkuyorum cunku :)
bu sbh:bır mılfoy az recele bandım
ara:mınık bır elma
bırazdan yemege cıkıcaz arkadaslarla ama tartılmıcam ben ya tartılamam ki korkuyorummm
imdaaaattttt ama bu sefer pişman dılım ya

ya kızlar okulda arkadaslar bu sabah bana sen zayıfladınmı ya dedıler nasıl sevındım anlatamam ya

selam kizlar.bayram geldi gectiiiiii.insallah bol bol yiyip icip eglenmissinizdir hepinizz.
yagli yagli kurban etlerini,kavurmami yaptiniz yoksa mangalmi heeeeee??????
ben de cook yedim kizlar sanki bayramda yersen kilo alinmiyomus gibi rahat rahat yedim.
bugun de doktor randevum vardi.mezoterapi icin.gobekten yarim cm,kalcadan 1.5 cm incelmisim 2 haftada.bayram olmasa ne olacakti bilemiyorum.
700gr vermisim bide.bidahaki randevumu 2 hafta sonraya aldim.bakalim neler olacak.
neyyseeee iste boyleeee.kahvaltim daginik oldu biraz.doktordan once yarimdilim peynir ve bi isirik yumurtali ekmek yemistim ayakta.gelince de minik bir sandvic yaptim peynir ,domates,salatalikli falan.rejime kaldigimiz yerden devam ediyoruz, yayilmayalimmmm

:60 bende saldim valla ama bayramin ilk gunu aksama kadar yemedim bisey ...ne olduysa aksam oldu assagidaki komsum arefe biseyler getirmisti tabagi bosalinca geri bos goturmek olmaz hem bayram diye tulumba tatlisi yapip goturdum ve gece yedimde yedimmmertesi gun daha fenaydi benim 3. gun o kadar kotu degil ama cok biskuvi yedim cayla oturup bu iki gunde...ama tartilmaya korkmadim tartildim ve degien bisey olmamis sevindimmm
Slm arkadaslar nasil gidiyo sizin benim berbat korkudan tartiya cikamiyorum ama yarin sabah ins yine baslicam (
aman canim bayram yaaa bosver pisman olma zaten senede iki sefer....bundan sonra dikkat et yeter...

anammmm milfoyu recelemi bandin kiz aklima bisey getirdin bir ara bende browni pastalari varya bolll yagli ve cikolatali ondan iki buyuk dilim kesip arasina parmak kalinliginda nutella surup ust uste koyup yiyordum aaa nasil yiyormusum yaaasekerimi en dusuk oldugu zamanlarmis demekki yaa:44:

selam canim yayildik yayilacagimiz kadar daha ne olsun..toparlanalim en iyisi cok gec olmadan

selam millet selammm:))yazdıklarınızı okuyunca moralim düzeldi,ben de sadece ben yayıldım sanıyordum...napalım yaww....bayramda da yemeden olmuyor,bi de millet ısrar ediyo,ayıp oluyo falan..bne de bugün itibari ile tekrar diyetteyim..inş. boş bi anımda evdeki tatlılara saldırmam...
sabah:
beyaz peynir
2 zeytin
bi çatal ezme
maydonoz
3 adet zeytinyağlı sarma
2 dilim kepek ekmeği
çay

öğlen:
bi tabağa yakın peynirli makarna
yağsız salata

üstüne de kürümü içtim...şimdiye kadar bi kaçamak yapmadım...şunu farkettim...diyetteyken mutlu oluyorum,bozunca moral sıfır oluyo yaa...benim hayatım diyet olmuş:))

millet nerdesiniz iki dakika çiktim isim vardi geri geldim kimse kalmamis canlar nerdesiniz???bayramdan kalan tatlilardan yemiyorsunuzdur umarim su anda

eveeeeeeet,aramı da yaptım..bi elma bi armut...
akşama karnıbahar haşlayıp,yoğurtlayıp yemeyi düşünüyorum..
bu arada bi kür var onu içiyorum..süper tuvalete çıkarıyor..karında ne şişlik kalıyor ne gaz....yediğin yemeği hemen lavobaya boşaltıyosun...bu kadar etkili bi çay şimdiye kadar görmedm:)))çok mutluyum çoooookk:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…