• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

eveeeeeeet,aramı da yaptım..bi elma bi armut...
akşama karnıbahar haşlayıp,yoğurtlayıp yemeyi düşünüyorum..
bu arada bi kür var onu içiyorum..süper tuvalete çıkarıyor..karında ne şişlik kalıyor ne gaz....yediğin yemeği hemen lavobaya boşaltıyosun...bu kadar etkili bi çay şimdiye kadar görmedm:)))çok mutluyum çoooookk:))))
nasıl bişey bizede tarifini verde bizde deneyelim..hep beraber mutlu olalım :D

RuhPastasi canim sen 2008 de bu topige takilmismiydin hiç?yada nickin farklimiydi degistirdinmi hiç??:44::44:

2008 olayını bilemiyorum ama eski nicki kontess'ti ruhpastamın :34:

eveeeeeeet,aramı da yaptım..bi elma bi armut...
akşama karnıbahar haşlayıp,yoğurtlayıp yemeyi düşünüyorum..
bu arada bi kür var onu içiyorum..süper tuvalete çıkarıyor..karında ne şişlik kalıyor ne gaz....yediğin yemeği hemen lavobaya boşaltıyosun...bu kadar etkili bi çay şimdiye kadar görmedm:)))çok mutluyum çoooookk:))))

canım tarifi biz de alalımmm :71:
öğlen yemekte bi kase çorba, bi tabak kısır (5-6 kaşık kadar), bir tabak da yoğurtlu havuç salatası (o da 5-6 kaşık kadardır) yedim...
bu arada odaya işe başlama tatlısı aldık,birlikte işe girdiğim arkadaşla beraber... kaçırdım yine 2-3 tatlı yaa :36:
belki 5 gibi bir armut yerim, akşam da kuru fasülye yapacaktı annem, ekmeksiz pilavsız bir tabak ondan yerim artık...

paytak paytak koşan koalacım:))
öğle yemeğin ii de şu kısır olayı beni mahvediyo yaaa:52::52:kızım sen de her hafta kısır yiyosun,aklıma getirip durma şunu,zaten ne zamndır canım çekiyo,yapıp yiycem ama senin gibi 5-6 kaşıkla bırakamam ben:17::17:o yüzden yapmıyorum...offff.....yazdığım kürün tarifini de isteyen arkadaşlar için buraya yazıcam uygun bi vakitte,çünkü ayrıntılarıyla yazmak istiyorum...:16::16:

Son düzenleme:
kizlar gidiyorum geliyorum kimse yok nerdesiniz yaa küsücem ama size:19::19: olmuyorki böyle:19:

ara oglumla beraber 1 elma ve 1 armut yedik

oglendede 2 dilim ekmekten sadece peynirli bir tost

aksamada menude 1 tabak fasulye kavurmasi ve 2 kasik makarna var...nasil ama ??superim dimi?:27::27:

ya begen tusunu nıye galdırdı bunlar ya :(
sbh:bır mılfoy recele banılmıs
ara:mınık elma
oğlen :musakka ıkı dılım beyaz ekmek havuc ezmesı yogurtlu
ara:bır mınık armut
ara:5badem ıkı fıstık
aksam : bolca salata ıkı uc kasık barbunya
ara:elma cayı dusunuyorum

paytak paytak koşan koalacım:))
öğle yemeğin ii de şu kısır olayı beni mahvediyo yaaa:52::52:kızım sen de her hafta kısır yiyosun,aklıma getirip durma şunu,zaten ne zamndır canım çekiyo,yapıp yiycem ama senin gibi 5-6 kaşıkla bırakamam ben:17::17:o yüzden yapmıyorum...offff.....yazdığım kürün tarifini de isteyen arkadaşlar için buraya yazıcam uygun bi vakitte,çünkü ayrıntılarıyla yazmak istiyorum...:16::16:

ooii kurban olurum :1:
bizim iş yerinde salatalarda çıkıyor kısır ara ara :1:
sen de 1 bardaktan yap,anca sana kadar olur. bi daha yapmaya üşenirsin zaten :27:
tarifi bekliyorz bu arada...
ben şeker-tatlı kaçırıyorum hala... :44: bayramın etkisinden kurtulamadım herhalimm :44:

gecmısı sımdı okudum kızlar cevap yazamıyorum cunkubu salak pc cok yavas bı gun atacam dısarı hanı koca bılgısayarcı olmasa tmm dıcem ama bıde ısımız bılgısayar yanı :( sınır sey ya

kontes bende hatırlıyorum senı hıc yazısmadık ama hatırlıyorum ısmınden bende

ben cok yedım kızlar ya bayramda kavurmanın yagına ekmek bılem bandım bandım yedım bı ara esımle goz goze geldık ooohhh masallah ye ye ban ban dıyen bı ses duydum o anda ewe gıdınce sagdan soldan tartı alıp tartıları teyıd etmeye baslarsın dedı :)

ya bu hafta tartılmayalım barı ya o kadar feci bır durumdayım ben tatlılar havada ucustu walla ne de gzl yapmısla r ole ya :)

mehay ım bızım agız tadımız bılem aynı sanırsam ya bende ya ne yerdım cukolataları sekerlılerle ya masallah bıze yanı baska soze gerek yok :)

günaydın kızlaaaaaarr :16:
sabah: 2 kuru kayısı, bir kaase de kornflakes yedim.
ara olarak yeşil çayımın yanında 3-5 şu minik minik içi portakal dışı çikolata şekerlerden yiyesim var, belki lokum yerim bi tane de :37:
abarttım mı ne :27::27:

selam kızlar nasılsınız.bayramda nişanım geldi ye iç gez derken tabisi herkes gibi saçmaladım.bugünü es geçelim ya :))))
uzun zamandır bende bi türlü motive olamamıştım.birden eskiyi,düzenli beslenmemi hatırladım ve gaza geldim.
bu sabah çıktım 20 dk yürüdüm.
eve geldim kahvaltımı yaptım.
-1 smit
-1 küçük domates
-1 küçük salatalık
-2 kk beyaz peynir
-çay

ara:
-(((birazdan yapıcam bugün geç kalktım 2 ara yapcam aksam yemeği yicem.)))
2 arayı yazıyorum 2 şer saat ara olcak ikisi arasında :)) ay ne karışık anlattım.
elma,mandalina - muz

aksamı bilmiyorum ya :))
yayla çorbası kesinde yanına ne olur bilmem gece toptan yazarım

selam kizlaar.nasilsinizzzz?,,neler yapiyosunuz???neler yiyip iciyorsunuz?neden hickimseyokkk????
hadi cevap verin bakalimm
ben sabah kahvaltidan sonra hic durmadan ev isiyaptim.ama hala bitiremedim.bu ne ya hergun yapiyorum yinede sanki 1 ay isyapilmamis gibi felaket oluyo ev hergun.biktim!!!
kahvaltida 2 ince dilim tam tahilliekmekten tost yaptim ve yesil zeytin yedim.
2 saat sonra 1 dilim pasta:26: yedim.+ 1bardak meyve suyu
ogle yemegini daha yemedim.saat 2ye geliyor ama ben biraz gec yerim bugun pasta tikadi beni.
ayaklarim agriyo.biraz daha ev isi yapip oturmak istiyorum.yoruldummm:37:

selam kizlar nasilsiniz???nasil gidiyor diyetler benimki fena sayilmaz...

sabah 1 kk beyaz peynir, 1 tatli kasigi kusburnu receli,2-3 kasik kadar melemen ,2 dilim tam tahilli ekmek ve çay...

ara yarim elma

oglen 4 minik kizarmis balik parcasi ve 1 dilimde tam tahilli ekmek yarim bardaktan biraz fazla kola:17::17: esime fazla gelmisti ben ictim:17:

ara oglusumla birlikte 1 nar ve 1 mandalina yerim

aksam 3-4 kasik kadar fasulye kavurmasi, 4-5 parca haslanmis yogurtlu brokoli ve 1 dilim tam tahilli ekmek...

kizlar yorumlariniza ve elestirilerinize acigim...

kkontes iyi yapmissin eski nickini geri almakla canim ruhpastasi bende ruh hastasi izlenimi birakan bir nickti :9::9:bu daha iyi olmus:34:

Son düzenleme:
mehaycım ben sana kereviz tarifi verecektim demi :1:
anneme sormuştum o zaman...unuttum ama :57:
kerevizleri, patatesleri, havuçları, soğanları yuvarlak yuvarlak doğruyorsun,
bir tencerenin içine sanki oturtma yapar gibi diziyorsun, içine limon sıkıosun, zeytinyağı. kapatıp kapağını pişiriyorsun.
extradan hiçbir şey yokmuş :56:

mehaycım ben sana kereviz tarifi verecektim demi :1:
anneme sormuştum o zaman...unuttum ama :57:
kerevizleri, patatesleri, havuçları, soğanları yuvarlak yuvarlak doğruyorsun,
bir tencerenin içine sanki oturtma yapar gibi diziyorsun, içine limon sıkıosun, zeytinyağı. kapatıp kapağını pişiriyorsun.
extradan hiçbir şey yokmuş :56:

normal zeytinyaglilar gibi yani tamam canim saol bunu denerim:34:

Back