- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #54.341
iste bu yuzden kiziyorum ben kimse sorumluluk sahibi degil zamaninda bildirim yapmiyor...ben neden ugrasayimki o zaman haksizmiyim??benim problemim kalcalarda.hiiic memnun degilim .cok kotu gorunuyo.su mezo ise yarasada kurtulsammmm...
hakikaten neden kimse bildirim yapmaya gelmedi ya.merakettim.
yasitizzz canimseninki kac yasinda?
iste bu yuzden kiziyorum ben kimse sorumluluk sahibi degil zamaninda bildirim yapmiyor...ben neden ugrasayimki o zaman haksizmiyim??QUOTE]
ben de heyecan yaparim boyle seylerde.sabirsizlanirim.hangi konuda olursa olsun onumu cabucak gormek isterim.sabirsizim yani.o yuzden merak ediyorum bende.
canim yaaa coookkk gecmis olsun.nasil uzuldum okurken anlatamam.kızlar kusura bakmayın gecıktım ama gece oglkum tıkandı ozel arastıraya sevk ettı geceden berı hastanedeyız bu sabah tartılamadım dun sabah ki tartımı solemek zorundayım sızlere bu arada zorla oglumu alıp geldık yatırıyorlardı hıc sevmıyorum ve guvenemıyorum arastırma hastanelerıne dr. ne derse gıcık kapıyorumınat edıyorum tersını soyluyorum( suan cok kotu durumdayım
ewde ben tedavı ederım dedım aldım geldım
66.9 geldım eskı tartıma gore yenısı 700gr. fazla tartıyor yani gun ıtıbarıyle 66.9 um bu hafta cok dıkkat ettım ama ınsallah bayramıda bu sekılde olmasada fazla kacırmadan atlatabılırım sbh orda esım kantınden borek almıs gelmıs pastane kesımı ıle 3dılım borek yedım
arada da bır dılım daha yedım bgn karbonhıdrat hakkımı tukettım coktan
oğlumun basında beklıyorum kızlar nefes zor alıyor ewımı bır gorsenız bgn temızlık yapıcaktım yorgunluktan gozumu acamıyorum elımı kaldıramıyorum(( o derece havasını vereyımde uyutayım bende yapabılırsem temızlık yapayım bu gece gene tıkanmaz ınsallah yoksa dayanamayabılırım daha
66.9 sevınemıyorum bıle
canim benim yaa yinemiikızlar kusura bakmayın gecıktım ama gece oglkum tıkandı ozel arastıraya sevk ettı geceden berı hastanedeyız bu sabah tartılamadım dun sabah ki tartımı solemek zorundayım sızlere bu arada zorla oglumu alıp geldık yatırıyorlardı hıc sevmıyorum ve guvenemıyorum arastırma hastanelerıne dr. ne derse gıcık kapıyorumınat edıyorum tersını soyluyorum( suan cok kotu durumdayım
ewde ben tedavı ederım dedım aldım geldım
66.9 geldım eskı tartıma gore yenısı 700gr. fazla tartıyor yani gun ıtıbarıyle 66.9 um bu hafta cok dıkkat ettım ama ınsallah bayramıda bu sekılde olmasada fazla kacırmadan atlatabılırım sbh orda esım kantınden borek almıs gelmıs pastane kesımı ıle 3dılım borek yedım
arada da bır dılım daha yedım bgn karbonhıdrat hakkımı tukettım coktan
oğlumun basında beklıyorum kızlar nefes zor alıyor ewımı bır gorsenız bgn temızlık yapıcaktım yorgunluktan gozumu acamıyorum elımı kaldıramıyorum(( o derece havasını vereyımde uyutayım bende yapabılırsem temızlık yapayım bu gece gene tıkanmaz ınsallah yoksa dayanamayabılırım daha
66.9 sevınemıyorum bıle
28 ekim - 4 kasim tarihleri arasinda diyet yarisi listesinde bulunanlar
isim-----------------------------------kilo-------------------simdiki kilo
mehay---------------------------------64.5-------------------64.5----ayni
paytak paytak kosan koala--------------68---------------------66.8----1.200 gr vermis
filizzz64--------------------------------71.8-------------------70.9----900 gr vermis
bilge85---------------------------------67.2-------------------67.2----ayni
nazlibahar------------------------------68.1-------------------66.9----1.200grvermiş
sweet-baby----------------------------71
nisam_81-------------------------------73.5
arkadaslar simdiklik paytak birinci gozukuyor ilerleyen saatlerde degismezse kupa onun
beni yanlış yazmışsın...66.8 olacak...şuan itibari ile 400 gr. vermiş görünüyorum..ben düzelttim kendimi28 ekim - 4 kasim tarihleri arasinda diyet yarisi listesinde bulunanlar
isim-----------------------------------kilo-------------------simdiki kilo
mehay---------------------------------64.5-------------------64.5----ayni
paytak paytak kosan koala--------------68---------------------66.8----1.200 gr vermis
filizzz64--------------------------------71.8-------------------70.9----900 gr vermis
bilge85---------------------------------67.2-------------------66.8....400 gr. vermiş
nazlibahar------------------------------68.1
sweet-baby----------------------------71
nisam_81-------------------------------73.5
arkadaslar simdiklik paytak birinci gozukuyor ilerleyen saatlerde degismezse kupa onun
beni yanlış yazmışsın...66.8 olacak...şuan itibari ile 400 gr. vermiş görünüyorum..ben düzelttim kendimi
ayyyy ewet ya ıyıkı donduk gerı ıyıkı yardımcı oldun mehayım bana sevıyorum senı
bende lısteye mudahale ettım sankı oncekı yıllardan lısteye ekleyın gıbı kalmıs aklımda normalde yazıp gececktım aman yanlıs anlasırım belkı dıyıp mudahele ettım :)))
mesaj anlasılmıstır
canım sen nasılsın oğlum nasıl ıyısınız ınsallah
benımkı uyandı oksuruyor cok bı bakayım yemek vereyımde surup vereyım ona yanıma alırım bırazdan pc yı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?