- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #54.361
benumde aklımdan gecmedu desem yalan olur
28 ekim - 4 kasim tarihleri arasinda diyet yarisi listesinde bulunanlar
isim-----------------------------------kilo-------------------simdiki kilo
mehay---------------------------------64.5-------------------64.5----ayni
paytak paytak kosan koala--------------68---------------------66.8----1.200 gr vermis
filizzz64--------------------------------71.8-------------------70.9----900 gr vermis
bilge85---------------------------------67.2-------------------66.8----400 gr vermis
nazlibahar------------------------------68.1-------------------66.9----1.200 gr vermis
sweet-baby----------------------------71
nisam_81-------------------------------73.5
arkadaslar su anda iki tane ikincimiz var gibi gorunuyorliste mukemmel bakin herkes guzel kilo vermis ben hariç yaris ise yaramis
bana bildirmen yeterliydi ...listeye mudahele etmeyin lutfen...
mehay sen ii misin??madem bu sölediklerini herkese söylüyorsun..ben listeye müdahele eden ilk kişi değilim ..neden özellikle benimkini alıyorsun...ben diğer arkadaşa bakarak sana yardımcı olmak için yaptım..ilk başta sen empati denen şeyi anlamıyorsun...lütfen adil davran...
ben gayet iyiyim ama sen degilsin belliki senin yazini alinti yaptim cunku ilk cumle sanaydi ve daha sonrakide tabiki ...diger yapan arkadaslarida ayni anda ikaz ettim...hiç kimse alinip senin gibi bir tavir sergilemedi.çunku onlarda anlayis denen bisey var ama sende yok gordugum kadariyla ,çok agrasif ve bencil birisin benimle muhattap olma artik...
neeeeesiz benden izinsiz neler yapiyosunuz boyleeee
sorun bakalim bana,acaba ben sizin kac kilo etiniz yaginiz erimis takip etmek istiyomuyum diye once
ayrica kizlarim evde oldugu icin mecburen 10 gundur evdeyim ve netteyim.ama okullar acilinca o kadar da takip edebilecegimi zannetmiyorum.
ama bilemiyorum yani belki cok israr ederseniz dusunebilirim bu konuyu
kontesim spor gruplarına katılabilirsin orda baya gaza geliyor insan, istersen biz grup oluşturalım
spor yapmayanı
yaa aslında geçen kış buraya takılırken süper yapıyordum ama uçtu gitti o düzenim:18:
bugün yeniden başlamak istiyorum
kahvaltım: 1 kepek ekmekli tost, domates-biber kavurdum accuk yanına,1kupa çay,1salatalık,2adet kokteyl sosis
kilom 61:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?