• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

aman ıyı olun canım
ınsallah teyzesı ıyılesır sımdı yedırdım hava vercem yıne ıkı saatte bır verıcem bgn bakalım
vaktı olan ustlenırse ıyı olur gercekten ya cunku u sekılde gaza gelıyoruz ve gercekten guzel gıdıyor
yanlıs anlasılmalar olabılıyor ara sıra ama kırgınlıklar olmasın ya :(

kizlar bugunku menumu yaziyorum bakin bakalim nasil?

sabah: 1 yumurtadan omlet, 2 tatli kasigi salatalikli krem peynir, 1 tatli kasigi kusburnu receli biraz kahvaltilik yag ve 2 dilim ekmek...

oglen: 1 tabak fasulye yemegi ve 1 kase cacik oglumla birlikte yedik hemen hemen yari yariya ekmekte ceyrek ekmegin yarisi kadardi nasil???

ara 1 fincan sutlu kahve icmeyi dusunuyorum...

aksama ne yerim bilmem baska yemek yapamadim bugun kadin gelip oglumu uyandirdigi icin... ama minik bir ton balikli sandvic ve portalak suyu olabilir...

ya eskıden topık te begen butonu vardı yanlısmı hatırlıyorum cok ıyı oluyordu :(

mehay canım sabah cok gzl ama sankı yağ oranı bıraz fazlamı kacmıs ne ama senın kahvaltıların bu tarz zaten guzel olmus
oğlen super bence

ya ben sutlu kahve falan ıcmek ıstemıyorum sankı cok kalorı oluyormus gıbı gelıyor gercı cok ta calorıden anlamıyorum ama bıde ben cayı sekersız kahveyı booooolca sekerlı ıcıyorum ya ondan sanırım ıcmek ıstemıyorum

benım menumde bgn :
sbh ters bı durum oldugu ıcın hastanede esım borek alıp gelmıstı
3dılım borek yedım ama pasta kesımıyle kol borekmı denıyor yaglı da bıseydı

ara:bır borek daha attım agzıma
ara:bır elma
ara oluyor sanırım yıne :bır armut

oğlen yemegım gume gıttı bgn canım hıc bırsey yemek ıstemıyor du hala oğle ama yemelıyım aksama sanırım aksama ne yıcemmı bılmıyorum ama :( belkı kayınıvaldeme gıderım esım gelıp alırsa bızı yemek yok cunku

ama patates haslayabılırım salata seklınde yıyebılırım bakalım ev halkına ne yapıcaz :)
ay amma da konustum he karman corman oldu

4dılım borek
bır elma bır armut bugun
aksamada patates salatası

neeeee:52: siz benden izinsiz neler yapiyosunuz boyleeee
sorun bakalim bana,acaba ben sizin kac kilo etiniz yaginiz erimis takip etmek istiyomuyum diye once:37:
ayrica kizlarim evde oldugu icin mecburen 10 gundur evdeyim ve netteyim.ama okullar acilinca o kadar da takip edebilecegimi zannetmiyorum.:19:
ama bilemiyorum yani belki cok israr ederseniz dusunebilirim bu konuyu:31:

bugun mutfaga bir girdim,once yesil mercimek yemegi(cocuklar icin haftada 1 mutttlllaaakkkaa yaparimm)
sonra kabakli mucver(firinda)nefissss
daha sonra da firinda tavuk-patates yaptim.

ogle yemegimi biraz gec yedim.3bucukta falan 1 dilim kabak mucver ve 2 kasik cacik yedim.yagda pismedigi icin icim rahat.
saat 12 gibi 1 nescafe icmistim.light seker kullaniyorum ben yada tatlandirici cok memnunum.
aksam ne yerim bilmiyorum.belki biraz tavukkk yada yine mucver yada mercimekk.........:56:

28 ekim - 4 kasim tarihleri arasinda diyet yarisi listesinde bulunanlar

isim-----------------------------------kilo-------------------simdiki kilo

mehay---------------------------------64.5-------------------64.5----ayni

paytak paytak kosan koala--------------68---------------------66.8----1.200 gr vermis :65:

filizzz64--------------------------------71.8-------------------70.9----900 gr vermis

bilge85---------------------------------67.2-------------------66.8----400 gr vermis

nazlibahar------------------------------68.1-------------------66.9----1.200 gr vermis :65:

sweet-baby----------------------------71

nisam_81-------------------------------73.5

arkadaslar su anda iki tane ikincimiz var gibi gorunuyor:65::65:liste mukemmel bakin herkes guzel kilo vermis ben hariç yaris ise yaramis:40::40:

ben 1 kılo vermısım..70 ım yanıı

bana bildirmen yeterliydi ...listeye mudahele etmeyin lutfen...

mehay sen ii misin??madem bu sölediklerini herkese söylüyorsun..ben listeye müdahele eden ilk kişi değilim ..neden özellikle benimkini alıyorsun...ben diğer arkadaşa bakarak sana yardımcı olmak için yaptım..ilk başta sen empati denen şeyi anlamıyorsun...lütfen adil davran...

mehay sen ii misin??madem bu sölediklerini herkese söylüyorsun..ben listeye müdahele eden ilk kişi değilim ..neden özellikle benimkini alıyorsun...ben diğer arkadaşa bakarak sana yardımcı olmak için yaptım..ilk başta sen empati denen şeyi anlamıyorsun...lütfen adil davran...

ben gayet iyiyim ama sen degilsin belliki senin yazini alinti yaptim cunku ilk cumle sanaydi ve daha sonrakide tabiki ...diger yapan arkadaslarida ayni anda ikaz ettim...hiç kimse alinip senin gibi bir tavir sergilemedi.çunku onlarda anlayis denen bisey var ama sende yok gordugum kadariyla ,çok agrasif ve bencil birisin benimle muhattap olma artik...

Son düzenleme:
ben gayet iyiyim ama sen degilsin belliki senin yazini alinti yaptim cunku ilk cumle sanaydi ve daha sonrakide tabiki ...diger yapan arkadaslarida ayni anda ikaz ettim...hiç kimse alinip senin gibi bir tavir sergilemedi.çunku onlarda anlayis denen bisey var ama sende yok gordugum kadariyla ,çok agrasif ve bencil birisin benimle muhattap olma artik...

walla sana verecek cevabım tabi ki var ama bugün bayram..Allah rızası için susuyorum...

neeeee:52: siz benden izinsiz neler yapiyosunuz boyleeee
sorun bakalim bana,acaba ben sizin kac kilo etiniz yaginiz erimis takip etmek istiyomuyum diye once:37:
ayrica kizlarim evde oldugu icin mecburen 10 gundur evdeyim ve netteyim.ama okullar acilinca o kadar da takip edebilecegimi zannetmiyorum.:19:
ama bilemiyorum yani belki cok israr ederseniz dusunebilirim bu konuyu:31:

:60::60: israr degilde rica edebiliriz canim...sen bir dusun bakalim cankus:34::34:

kontesim spor gruplarına katılabilirsin orda baya gaza geliyor insan, istersen biz grup oluşturalım :27:
spor yapmayanı :57::4:
:9:

yaa aslında geçen kış buraya takılırken süper yapıyordum ama uçtu gitti o düzenim:18:

bugün yeniden başlamak istiyorum:29:

kahvaltım: 1 kepek ekmekli tost, domates-biber kavurdum accuk yanına,1kupa çay,1salatalık,2adet kokteyl sosis

kilom 61:18:

yaa aslında geçen kış buraya takılırken süper yapıyordum ama uçtu gitti o düzenim:18:

bugün yeniden başlamak istiyorum:29:

kahvaltım: 1 kepek ekmekli tost, domates-biber kavurdum accuk yanına,1kupa çay,1salatalık,2adet kokteyl sosis

kilom 61:18:

aramiza hosgeldin peki boy ve yas kac canim???

Back