Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

selam kiazlar nasilsiniz???

bu sabah biraz patates kizartmasi 1 tatli kasigi krem peynir ve 2 dilim ekmek yedim...Allahtan yarin alisveris yapicaz yoksa diyet miyet yapilmiyor bu sekilde evde bisey kalmayinca ne bulursa yiyor insan mecburen....

Bayram alısverısıne mı cıktınız ???????
Yada bayram temızlıgııı,,,????
Ama calısan arkadaslar neden gırmıyo hıc topıgee??
Yalnız kaldım
canim masa basinda calisanlar girebilirde benim gibi fabrikada calisanlar icin zor o biraz bende baslayinca cok az girebilicem sanirim (

canim gecmis olsun...neden oldu acaba ?aklima bisey geliyor benim amaaayoksaaa

selam kiazlar nasilsiniz???

bu sabah biraz patates kizartmasi 1 tatli kasigi krem peynir ve 2 dilim ekmek yedim...Allahtan yarin alisveris yapicaz yoksa diyet miyet yapilmiyor bu sekilde evde bisey kalmayinca ne bulursa yiyor insan mecburen....

sendemi kizartma yedinnoluyo bize boyle?
ben de mehay gorunmuyo bugun diyodum.demek sen o sirada kizartma yiyodun

DUYURU; Kizlar biliyorsunuzki listeyle ben ilgileniyorum ve bildirim gunu cuma demistim ama benim yarin butun gun cok onemli islerim cikt...Sabahtan kimligim için fotograf cektirip ordan dosyami vermeye belediyeye gidicem sonra ordanda magazaya alisverise sonra eve gelip hepsini yerlestir evi sil supur yemek yap derken aksam olur sonrada arkadasim gelicek bize...O yuzden sanirim listeyi yarin yapamiycam ister biri yarin için listeyi devralsin ister cumartesi bildirim yapin karar sizin....

sendemi kizartma yedinnoluyo bize boyle?
ben de mehay gorunmuyo bugun diyodum.demek sen o sirada kizartma yiyodun

heee o kadar cok yedimki bu saate kadar surdu anca bitti ne yapayim....

yok canim yaa ben mecburiyetten yedim sadece peynir yemek istemedim baska bisey kalmadi dolapda sadece kahvaltilik yag ve peynir kaldi bombos o yuzden...bende dolap tam bosalmadan alisverise gitmeyi sevmiyorum bosainca temizleyip gidip alisveris yapiyorum ...zaten cok kalabalik oldumu sevmiyorum dolabi duzenli olacak hersey yerli yerinde karman corman oluyor dolap bosalmadan alisveris yapinca o yuzden yarin gidicez artik...

cumartesi yapalım, yani ben öyle yapmayı düşünüyrdum zaten

Sanirim en mantiklisi cumartesi yapmak listeyi zaten pazar bayram...bayram oncesi kim kac kiloymus bakariz bide bayram sonrasi bakariz tabi

nasil yani???biz cuma listeyi yapsydikta sen cumartesimi bildirim yapacaktin anlamadim???:44::44:

şöyle söyleyim canım,sabahları evden nasıl çıkıyorum bilmiyorum, giyinirken bile gözlerim kapalı oluyor bazen.
giyin,kahvaltı filan unutabilirim. zaten evdeki tartım da dijital değil maalesef, ablamın ecz.var, arkaya geçip soyunup dökünüp tartılırım c.tesi diye düşünmüştüm ama... :26::44: sorun olur mu ?:44:

son pismanlik fayda etmez ama ne dusunerek yedin onlari bakayim neden yasiyorummu dedin yoksa hadi itiraf et

amaaannn canim merek etme bu hafta herkes sondan birinci olmak icin yaristi zaten... ben bu haftaki sondan birinciyi merak ediyorum sadece inan bakalim en cok kim abartmis

eger herkes cumartesi bildirirse sorun olmaz tabi ama herkesden farkli bir gun bildirim yapan arkadaslar olursa onlar otomatik olarak liste disinda kalirlar...yani yine paylasimda bulunup diyet yapabilirler tabi ama yaris listesinde olmazlar cunku herkes ayni gun bildirmek zorunda kim birinci olacak diye liste yapiliyor o gun ve bir sonraki haftanin listesi hazirlaniyor sen bir gun sonra aaa ben daha cok vermisim ben birinciyim dersen bunu kimse kabul etmez dogal olarak... anlatabilmisimdir umarim canim...kurallar boyle...yani sana ozel bisey degil herkes icin gecerli....

filizcim okumamistim canim yanildim o zaman ee peki istiyormusun su an? yani olursa olsun diyormusun yoksa daha varmi???bu arada oglumu uyutup gelicem kizlar durmuyor artik....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…