• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

filizcim okumamistim canim yanildim o zaman:17: ee peki istiyormusun su an? yani olursa olsun diyormusun yoksa daha varmi???bu arada oglumu uyutup gelicem kizlar durmuyor artik....

esim cok istiyor.mantikli dusununce ben de istiyorum aslinda da rahatimdan vazzgecemiyorum.:50:
istedigimdende esimin haberi yok.sanirim hic bilmeyecekkk

esim cok istiyor.mantikli dusununce ben de istiyorum aslinda da rahatimdan vazzgecemiyorum.:50:
istedigimdende esimin haberi yok.sanirim hic bilmeyecekkk

:9::9::9: bilirse hemen ister baski yapar diyorsun yani:27::27: seni uyanik....yani daha bebek yapmayacaksin oyle karar aldin oylemi??? ben aslinda tek olmasam bu kadar zor olmasa en az 3 tane isterim cok cocuklu bir aile olmak yaslaninca yalniz kalmamak ihtiyacim oldugunda etrafimda yardimima kosacakn evlatlarimin olmasi en buyuk hayallerimden ama dedigin gibi cok zor cunku benim oglum kucuk....ama senin kizlarin buyumus sana cok yardimci olurlar bence hic zorluk cekmessin...sen islerini yaparken yada yemegini onlar kardesiyle ilgilenir oynatirlar....benim oglum buyuk olsa 1 dakika kaybetmezdim:40::40:

bu arada esin kac yasinda??benim esimde olursa simdi olsun diyor 40 yasimdan sonra babaolamam ben diyor...ama benim durumum farkli tabi isteyince hemen olacagini bilsem daha 4-5 sene beklerimde ....yas gecince hamile kalmakta zorlasiyormus bide zaten gec oldu bizimki kararsizim...iste oyle:31::31:

Son düzenleme:
:9::9::9: bilirse hemen ister baski yapar diyorsun yani:27::27: seni uyanik....yani daha bebek yapmayacaksin oyle karar aldin oylemi??? ben aslinda tek olmasam bu kadar zor olmasa en az 3 tane isterim cok cocuklu bir aile olmak yaslaninca yalniz kalmamak ihtiyacim oldugunda etrafimda yardimima kosacakn evlatlarimin olmasi en buyuk hayallerimden ama dedigin gibi cok zor cunku benim oglum kucuk....ama senin kizlarin buyumus sana cok yardimci olurlar bence hic zorluk cekmessin...sen islerini yaparken yada yemegini onlar kardesiyle ilgilenir oynatirlar....benim oglum buyuk olsa 1 dakika kaybetmezdim:40::40:

zaten 2. kizima hamile kalirken ben de hic dusunmemistim.buyuk kizim 1 bucuk yasindaydi 2.kizima hamile kaldigimda.simdi dusunuyorum da ne cesaret diyorum.ustelik o zamanlar simdiki kadar iyi bi ortamim da yoktu.her yonden sansa birakmis gibiydim.ama iyiki ardarda yapmisim diyorum simdi.ikisi arkadas gibi buyuyolar.herseyleri var cok sukur.bir anne olarak uzerime duseni yapmaya calisiyorum elimden geldigi kadar.:49:
bencesen de fazla dusunme.:emir_bebek:

zaten 2. kizima hamile kalirken ben de hic dusunmemistim.buyuk kizim 1 bucuk yasindaydi 2.kizima hamile kaldigimda.simdi dusunuyorum da ne cesaret diyorum.ustelik o zamanlar simdiki kadar iyi bi ortamim da yoktu.her yonden sansa birakmis gibiydim.ama iyiki ardarda yapmisim diyorum simdi.ikisi arkadas gibi buyuyolar.herseyleri var cok sukur.bir anne olarak uzerime duseni yapmaya calisiyorum elimden geldigi kadar.:49:
bencesen de fazla dusunme.:emir_bebek:

buyuk kizin usluymus demekki hic dusunmedigine gore:44: benim oglum 1 dakika durmuyor yerinde hamile kalsam nasil kosarim pesinde diyorum yada bebek dogdugunda nasil yaparim bebegi birakip oglumla ilgilenmem gerekir hep:14: o yuzden cok dusunuyorum ...yoksa hic dusunmezdim bende, korkmazdim....

daha ogle yemegimi yemedim oglumla birlikte kuru uzun yedim bir avuc kac kalori almisimdir acaba???uzumun cok kalorili bisey oldugunu biliyorumda acaba kac kaloridir:44::44:

buyuk kizin usluymus demekki hic dusunmedigine gore:44: benim oglum 1 dakika durmuyor yerinde hamile kalsam nasil kosarim pesinde diyorum yada bebek dogdugunda nasil yaparim bebegi birakip oglumla ilgilenmem gerekir hep:14: o yuzden cok dusunuyorum ...yoksa hic dusunmezdim bende, korkmazdim....

buyuk kizim geceleri uyumayi sevmeyen bir bebekti.acikcasi cok korktum nasil yapicam diye.ama kucuk kizim beni cok sasirtti ve sevindirdi.gece uykusunu misil misil uyudu masallah.:1:tabi her ikisi de kucuk oladugu icin zor olmadi degil.ama buyudukce kararimin dogru oldugunu anladim:34:

buyuk kizim geceleri uyumayi sevmeyen bir bebekti.acikcasi cok korktum nasil yapicam diye.ama kucuk kizim beni cok sasirtti ve sevindirdi.gece uykusunu misil misil uyudu masallah.:1:tabi her ikisi de kucuk oladugu icin zor olmadi degil.ama buyudukce kararimin dogru oldugunu anladim:34:

evet iste bende bundan korkuyordum oglum 1.5 yasina kadar geceleri uyumayan ve hatta gunduzleri yarim saat uyuyan bir bebekti surda 6 aydir daha rahatim...ya ikincide ayni olursa diyorum gece gunduz ayni stres SIKINTI sinir hastasi olurum artik...o yuzden isimi sansa birakmak istemiyorum keske senin kadar sansli olacagimi bilsem:31: hemen isterdim....:16::16:

sabah 1 dılım tam bugday ekmegı..peynır salatalık 3 kayısı..5 zeytın

ara fıstık

oglen fırın tavuk salatalık sebze corbası

ara elma

aksam balık havuc salatası

kızlar bır de bısey sorucam..bu karındakı sıslıgı gecırecek bıldıgınız bır yontem var mı?:31::31::31:

ara fıstık

ara elma

kızlar bır de bısey sorucam..bu karındakı sıslıgı gecırecek bıldıgınız bır yontem var mı?:31::31::31:

hmm doğ.ş markalı form çayı beni cok rahatlatıor bağırsaklarımı, içinde sinameki var o yüzden sanırım.
çileklisi de var,tadı da güzel...
karın şişliğnden kastın tuvalete çıkma zorluğu ise deneyebilirsin bence...
ayrıca sabahları 2-3 tane günkurusu kayısı ve bir incir yiyebilirsin aç karınla.
kalktığında ılık ballı limonlu su içebilirsin... :34:

orucumu açtım,çok şükür ama yine ipimin ucunu bulamıcam gibime geliyor, kaçtı çünkü yine :40:
iş yerinde olunca yemekhaneye gittim,çorba bi dilim börek biraz salata bi kaşık da kısır yedim..
annem balık yapmış, yemeden olmaz ki :41::41:
ekmeksiz,salatayla yerim artık, kızartma değilmiş zaten... :44::44:

hmm doğ.ş markalı form çayı beni cok rahatlatıor bağırsaklarımı, içinde sinameki var o yüzden sanırım.
çileklisi de var,tadı da güzel...
karın şişliğnden kastın tuvalete çıkma zorluğu ise deneyebilirsin bence...
ayrıca sabahları 2-3 tane günkurusu kayısı ve bir incir yiyebilirsin aç karınla.
kalktığında ılık ballı limonlu su içebilirsin... :34:

ılık ballı lımonlu suyu denıcem....sagoll koalamm

orucumu açtım,çok şükür ama yine ipimin ucunu bulamıcam gibime geliyor, kaçtı çünkü yine :40:
iş yerinde olunca yemekhaneye gittim,çorba bi dilim börek biraz salata bi kaşık da kısır yedim..
annem balık yapmış, yemeden olmaz ki :41::41:
ekmeksiz,salatayla yerim artık, kızartma değilmiş zaten... :44::44:

Allah kabul etsınnnnn

davetlerde kaçırmak kaçınılmaz :27:
yine de azar azar herşeyden yersen aklın kalmamış olur hem de az yemiş olursun:34:
yedım canım zaten sımdı ewdeyım :)

neden midem bulaniyooooo :(((
hicbisey yiyesim yokk.
hasta olucan bence gecmıs olusn sısmdıden

selam kiazlar nasilsiniz???

bu sabah biraz patates kizartmasi 1 tatli kasigi krem peynir ve 2 dilim ekmek yedim...Allahtan yarin alisveris yapicaz yoksa diyet miyet yapilmiyor bu sekilde evde bisey kalmayinca ne bulursa yiyor insan mecburen....

ohhh yaasın sen dengelersın ya

canim masa basinda calisanlar girebilirde benim gibi fabrikada calisanlar icin zor o biraz bende baslayinca cok az girebilicem sanirim :((
:((bende teneffuserde acıyorum uzun olunca bos derslerde bıde

canim gecmis olsun...neden oldu acaba ?aklima bisey geliyor benim amaaa:31::31:yoksaaa:53::53::53:

ayyy yok ya daha dun malum gunumuzden ayrıldık bebnde anlamadım kı

DUYURU; Kizlar biliyorsunuzki listeyle ben ilgileniyorum ve bildirim gunu cuma demistim ama benim yarin butun gun cok onemli islerim cikt...Sabahtan kimligim için fotograf cektirip ordan dosyami vermeye belediyeye gidicem sonra ordanda magazaya alisverise sonra eve gelip hepsini yerlestir evi sil supur yemek yap derken aksam olur sonrada arkadasim gelicek bize...O yuzden sanirim listeyi yarin yapamiycam ister biri yarin için listeyi devralsin ister cumartesi bildirim yapin karar sizin....

mesaj alınmıstır :)
farketmez uyarım ben herseye
anammmm:53::53: kizlara kardesmi geliyor yoksam:27::27:
:)

anammm dıcem ama okudum yokmus bısey bende 3.ıstıyorum ama burdan bı ıle tasınırsak eger ılcede olmaz asla esımanında yapalım dıyor hemen ama yok bu sefer kandıramıcak benı :)

Sanirim en mantiklisi cumartesi yapmak listeyi zaten pazar bayram...bayram oncesi kim kac kiloymus bakariz bide bayram sonrasi bakariz tabi:27::27:

ewet mantıklı olur bence

eger herkes cumartesi bildirirse sorun olmaz tabi ama herkesden farkli bir gun bildirim yapan arkadaslar olursa onlar otomatik olarak liste disinda kalirlar...yani yine paylasimda bulunup diyet yapabilirler tabi ama yaris listesinde olmazlar cunku herkes ayni gun bildirmek zorunda kim birinci olacak diye liste yapiliyor o gun ve bir sonraki haftanin listesi hazirlaniyor sen bir gun sonra aaa ben daha cok vermisim ben birinciyim dersen bunu kimse kabul etmez dogal olarak... anlatabilmisimdir umarim canim...kurallar boyle...yani sana ozel bisey degil herkes icin gecerli....

Kizlar o zaman bundan sonra bildirim gununu cumartesi olarak degistiriyorum....
ok

ogle yemegimi yine gec yiyorum.3:56: kasik pirinc pilavi,salata,1 kasik et kavurma var menude.

cok guzl bence

oyyy oy kadın olmak ne zo ya

benımde kkızım hıc uyumqaz aglar dururdu oğlum oldu tam tersı mısıl mısıl ama oda sımdı astımhastası yıne burun tıkadı dunden berı :( ınsallah bayram bayram hasta olmaz

ara fıstık

ara elma

guzel bencede şişliğe bıtkı cayı ıcebılırsın ya da benım elmalı caayımdan

Back