- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #54.201
Allah kabul etsin bilgecim, ben de arefede tutucam inş.
hayırlara çıksın inş içinin sıkıntısı, inşirah suresini biliyorsan bol bol okumanı tavsiye ederim.
oruç tutunca akşam insan canı ne isterse yapıyo yiyor. Allah yardımcın olsun....
buguku menum soyle kizlar:
sabah: 1 dilim ekmek,1 haslanmis yumurta, 1 yaprak marul,1tatli kasigi beyaz krem peynir ve 1 dilim salam
ara: 1 fincan sutlu nescafe
ogle:1 kase sebze çorbasi, 1 kasik kadar haslanmis tavuk ve 1 dilim ekmek
ara :1 galeta(64 kaloi) ve cay
aksam: 1 kase sebze çorbasi, (80 gr kadar ) balik bugulama , yanina dogranmis (yagsiz tuzsuz) 2-3 yaprak marul ve 2 dilim ekmek....
gece: 1 bardak sut
nasil sizce????
bence süper,gün içinde protein,karbonhidrat ve tahıl alımı da ii ayarlanmış..
ben bu isi biliyoruuummmm
ii o zaman...istikrarını sürdürürsen,kupa senin olur..
canım sağol..inşirah suresi ezberimde,ii ki hatırlattın,sıkıntıya ii geldiğini unutmuşum...sen napıyosun??
sabah: 1 dilim ekmek,1 haslanmis yumurta, 1 yaprak marul,1tatli kasigi beyaz krem peynir ve 1 dilim salam
aksam: 1 kase sebze çorbasi, (80 gr kadar ) balik bugulama , yanina dogranmis (yagsiz tuzsuz) 2-3 yaprak marul ve 2 dilim ekmek....
nasil sizce????
bilemiyorum ki tatlimya.cuma sabahi bi eczaneye gitsen de tartilsan olurmu acaba?
o zaman da kıyafetler, ayakkabılar flan olunca tam kesin sonuç olmuyor.
ucuzundan bişey alıversen 20-25'e
bende de dijital tartı yok,normal var. biraz da o yüzden ctesi tartılsam diyorumm, ablamın eczanede var.
arkada rahat rahat tartılıyorum
hemen hesap vereyim(resmen yemekte düşünüyorum az sonra sölicem bunları diye)
tavuk döner vardı yemekte, yağsız pişmiş tavuk ii oldu, pilav yerine ekmek yedim (beyaz ekmekti ama... :44:)
yanında bol marul salatası, bikaç kaşık kırmızı-beyaz lahanadan yoğurtlu bi salata ve bi bardak da ayran
az yiyip sonra başlka şeylere sardırmaktansa ana öğünü doyurucu yemek ii oluyor bence...
merhaba kızlar..bugün cnım çok sıkılıyor,sanki ciğerlerime düğüm atılımış gibi....sebebini bilmiyorum..Allah hayırlara çıkarsın....
bu arada diyetleriniz süper gidiyor,ben orucum yine...yarın da tutmayı düşünüyrum..bu yüzden cumaya iddialı değilim,çünkü oruç tutunca kilo alıyorum ben((
nasil sizce????
ben bu isi biliyoruuummmm
ben de oruca başladım, bayrama kadar tutucam inş, zilhicce ayının ilk 9 günü tutulan oruçlar çok makbulmüş.
bir oruç inş 1 yıl oruçlu gibi sevap kazandırırmış insana,hele arefede oruçlu olmak 2 yıl
akşam 5te oluyor zaten, iş yerinde yer çıkarım. böylece geç yememiş olurum inş
gunaydin paytakcim.Allah kabul etsin canim. insallah iftardan sonra cok abartmazsin.biliyosun yarin bildirim yapicaz
Bayram alısverısıne mı cıktınız ???????
Yada bayram temızlıgııı,,,????
Ama calısan arkadaslar neden gırmıyo hıc topıgee??
Yalnız kaldım
oruç olunca girilmiyor
şaka bi yana nazlıbaharcım dün akşam ben de yedim bi dilim bisküvili pasta
valla gitti bu hafta resmen
acaba kaç kilo gelicem çok merak ediyorm
gırıyoruz ama kımsecıkler yok bekleyıp bekleyıp cıkıyozurz
ya yedımmı yemedımmı bılemıyorum sımdı ben
ama bu aksam yemek yerıne arkadasa davetlıyım yıcem ama ya napalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?