Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

bgnkü menulerım
sbh:1dılım kepek ekmek bır kucuk salatalık ve domates 3zeytı ve bırkac marul
ara :mınık elma
oğlen ıkı tabak tarhana corbası
ara:bır kayısı
aksam: davetteydım mumkun oldugunca sınırladım kendımı
5mınık mercımek kotesı ve marul
ve bır de bıraz buyukçe bır fırında makarna dılımı

ıkı mandalına yedım ve bırazdan elma cayımı ıcıcem ınsalllah

ya bu arada ben arkadasımın dıjıtal tartısını aldım kılo bıldırımı ıcın ama tabı ılk onunla tartılmadıgım ıcın sonuc bıraz deısık cıktı artıkın napalım o sonucu verıcez bır ıkı hafta daha bu karısıklık olcak sanırım

nazlıcım elma cayını nasıl yapıyorsun???

csnım 1lıtre suya bır kabul tarcın bır tutam karanfıl bır tuam top karabıber yarım lımon bolerek atıyorum bır de yesıl elma cekırdeklerı cıkarılmadan 4e bolerek ıcıne atıyorum

kaynadıktn sonra 5dakıka kaynatıyorum kapatıuyorum ve 3dakıka dınlendırıp sıcak sıcak bıtırıyorum onu sıcak daha guzel oluyor hem kıs ıcın de ıdeal bır cay oluyor şişlik ıcınde onerıyor dıyetısyenler

benımde kkızım hıc uyumqaz aglar dururdu oğlum oldu tam tersı mısıl mısıl ama oda sımdı astımhastası yıne burun tıkadı dunden berı ınsallah bayram bayram hasta olmaz

nazlibaharcim;benim kizlarim da o burun tikanikligindan bikac sene once ameliyat oldular.hatta tek operasyonla 3 ameliyat oldular.ic kulaga akinti birikiyordu ve duymalari cook azalmisti.kulaklarinin icine minik minikseyler taktilar akintiyi disari atsin diye.bademcikleri alindi,ve 3. olarak da nefes alma sorunlarini halletmek icin burun eti aldilar.bu ucu bir arada ameliyati once buyuk kizim oldu.1 sene sonra kucuk kizimoldu.ondan 1bucuk sene sonra kucuk kizim kulagindan bir ameliyat daha oldu.yani bebislerim daha kucucukken basladilar ameliyat olmaya.ama ameliyatlar ise yaradi cok sukur.belki sen de ameliyat ettirmeyi dusunebilirsin.

canım benımkı amelıyatlık deıl allerjık astımı var oğlumun daha yenı 29ekım haftası ıstanbulda kacıncı profoserumuzdu artık bılmıyorum allerjık test sonuclarımız da herseye karsı allerjısı cıktı tıpık astım hastası ıste bır yıl boynca her cuma asısı var ıkıncı yıl ıkı haftada bır olacak ucuncu yıl uc haftada bır ası olcak 5yıllık bır tedavıye basladık sımdı kucagımda uyuyordu tıkandı yıne uyuyamıyor tıkanınca nefes alamıyor hıc fısfısları vardı ıptal ettı ıste asıya basladık bakalım yavrum 6.ayından berı cekıuyor bunu dua edın bıze ınsallah bu sefer kı dr. cozer sorunumuzu
sana da cok gecmıs olsun canım koly deıl cok ıyı bılıyoru m kucucuk yasta yavrularım ya

bu arada ahmet keremle hıc bır dr. ılhgılenmıcek mıs sadece o ve bıze rapor cıkardı norma l asılarını bıle yapılmıcak dedı recete verdı hangı hallerde ne verecemızı yavrumun dr. bız olcaz anı artık

kevserim meraba canim nasilsin?

iim canm saolasın uzun biaradan sonra burdasınz ne güzel

meliscm nerelerdesin senya unuttunuz beni artık topiğe hiç uğradığınız yok ben burdayım

herkes dönmüş geri negüzel sende hoşgeldn cnm

kızlar mrb bende nezmndr giremiyorum yoğundum halada yoğunum fırsat buldukça gircm inş.benide listeye alın cmrtsi olmuş sanırım bildirm günü benm içnde uygun ii olmş şuanki kilomu bilmiyorum ama:26:öğrennce yazayım..bugün byarmlık bişeyler baktım kendime bişey bulamadım üzerime göre canım çok sıkıldı buduruma kilo verene kadrda kıyafet almayı düşünmüyorum artık

selamlar kızlar..nasılsınız bakim??dün aklım burdaydı,çok meşguldüm,istediğim gibi bakamadım...baya sayfa ilerlemişsiniz...helal sizeama tembellik edip okuyamadım hepsini...
bugün çok yoğun bi gün beni bekliyor...öğleden sonra kadın doğuma gidicem,ordan da başka bi hastaneden olan diş hekimine gidicem..tek sevineceğim şey,baya yürümüş olacağım herhaldebu arada kilo bildirimi yarınmış..yani bugün son kozlarımızı oynama vakti:18::18:

gnydn herkese
sbh:3zeytın 3dılım kasar bır dılım kepek ekemek bır mınık domates ve mınık salatalık
ara :elma yedım sımdı
derse gecıcem kızlar gorusmek uzere bybye

aa gecen gun ben bunu bır topıkte gormustum..ama sen ıcıne karabıberde koymussun..ev de top karaıberım de var...denıyım bakıyımm

sagoll cnmmm

gnydn herkese
sbh:3zeytın 3dılım kasar bır dılım kepek ekemek bır mınık domates ve mınık salatalık
ara :elma yedım sımdı
derse gecıcem kızlar gorusmek uzere bybye

canım kahvaltın güzel ama kaşar yerine beyaz peyniri tercih etseydin daha isabetli olurdu...diyetisyenim öle diyo

hmm güzel,soğuk da içilebilir belki gün içinde. Akşam bitiremeyebilirim 1 lt hepsini birden ama.. denemekte fayda var

ben yine orucum,akşam kaçtı gitti biraz işte oruç olunca...
eve gittim balık yedim,salatayla ekmeksiz. yemekten sonra 2 tanecik(!) baklava kaçıverdi ağzıma :26:
yatmadan da meyve...
sahurda pek bişey yemedim ama bunca şeyden sonra: meyve,bi bardak da protein içeceği.
akşam da bakalım artık,iş yerinde yersem evde sadece meyve filan yemeyi düşünüyorum :44:

canım bugün dengele artık,yarın bildirim var..insan oruç olunca dengeler bozuluyor,Allah kabul etsin..

gunaydiiinnn
yarin bildirim gunuuuu
ama ben inadina sabah aksam pizza yiyorum.:18:
dun soylemistim mide bulantim vardi.cok halsizdim.aksama dogru koltukta kendimden gecmisim.uyumus kalmisim oylece.uyandigimda basim feci agriyodu.ama nerden aklima geldiyse hemen cikip kosedeki pizzacidan pizza alip geldim(margarita yani sadece mozarella peynirli ve domates soslu olandan).pizza incecikti ama ben 5 dilim yedim.sabah da kalan tek dilimi kahvalti menusu yaptim.ama bugun midem bulanmiyo cok sukur.
pizza bana iyi geldi

filizcim geçmiş olsun ...aklıma ne geldi,ben geçen hafta sonu pizza yediğimde nerdeyse beni dövecektin,,dur dur sıra bende(bu arada eli sopalı bi simge vardı ya onu bulamadım,sen bulup koymuşum farzet:))

oğlen yemegım :bır tabak corba ve bır tabak sebzelı patates

bu arada benım tartım bozuldu ya yenı tartıyla arasında 700gr. fark var 700gr. fazla tartıyor napıcam bakalım yenı tartıyımı soleemm lazım hesaplayıpmı soleyım sabah ıkısıne bırden cıktım senımkı nı calıstırmak ıcın yrm saat uğrstım sanırım benımkının pılı bıtmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…