• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

Allah kabul etsin bilgecim, ben de arefede tutucam inş.
hayırlara çıksın inş içinin sıkıntısı, inşirah suresini biliyorsan bol bol okumanı tavsiye ederim.
oruç tutunca akşam insan canı ne isterse yapıyo yiyor. Allah yardımcın olsun....

canım sağol..inşirah suresi ezberimde,ii ki hatırlattın,sıkıntıya ii geldiğini unutmuşum...sen napıyosun??

buguku menum soyle kizlar:

sabah: 1 dilim ekmek,1 haslanmis yumurta, 1 yaprak marul,1tatli kasigi beyaz krem peynir ve 1 dilim salam:17:

ara: 1 fincan sutlu nescafe

ogle:1 kase sebze çorbasi, 1 kasik kadar haslanmis tavuk ve 1 dilim ekmek

ara :1 galeta(64 kaloi) ve cay

aksam: 1 kase sebze çorbasi, (80 gr kadar ) balik bugulama , yanina dogranmis (yagsiz tuzsuz) 2-3 yaprak marul ve 2 dilim ekmek....

gece: 1 bardak sut

nasil sizce????

sabah: 1 dilim ekmek,1 haslanmis yumurta, 1 yaprak marul,1tatli kasigi beyaz krem peynir ve 1 dilim salam:17:

aksam: 1 kase sebze çorbasi, (80 gr kadar ) balik bugulama , yanina dogranmis (yagsiz tuzsuz) 2-3 yaprak marul ve 2 dilim ekmek....

nasil sizce????

bence süper,gün içinde protein,karbonhidrat ve tahıl alımı da ii ayarlanmış..:46::46:

canım sağol..inşirah suresi ezberimde,ii ki hatırlattın,sıkıntıya ii geldiğini unutmuşum...sen napıyosun??

ne yapayım canım çalışıyorum ben iş yerindeyim.
1buçuk saatim kaldı, artık akşama doğru dk sayıyoruz :17:
orucunu açmadan bana dua eder misin, bu sıralar benim için dua edecek birilerine ihtiyacım var benim de...

nasil sizce????

bence çok ii dengeliyorsun. salatalarda bir sorun yok. ablamın diyetisyeni her öğün bir bardak yoğurt hakkın var demişti.
bir de dönüşümler var, iki kaşık pilav 1 dilim ekmeğe denk gelir vs diye..
sen çok ii ayarlıyorsun bence.. :34:

bilemiyorum ki tatlimya.cuma sabahi bi eczaneye gitsen de tartilsan olurmu acaba?

oyy canım ya sababh benı bı gorsen sabah kalkıyorumoğlumun sutunu hazırlayıp verıyorum ona ardından kızımın beslenmesını hazırlıyorum ardından esımın kahvaltısını yanında goturuyor dukkana orda yıyor onun ardından kendım ve kızımın kahvaltısı sonra cocuklarıuyandırıp hazırlıyorum esım kalkıyor sonra onlaı ewden cıkarıyorum ardından ewı toparlayıp hızlıca kendım haızrlanıp cıkıyorum ve okula zar zor yetısyorum ortalıkta eczane falan da yok :(bakıcaz artık arkadastan tartı alıcam sanırım bu hafta ıcın sonra ucuzlarından bı tartı alırım sanırım

o zaman da kıyafetler, ayakkabılar flan olunca tam kesin sonuç olmuyor.
ucuzundan bişey alıversen 20-25'e :34:
bende de dijital tartı yok,normal var. biraz da o yüzden ctesi tartılsam diyorumm, ablamın eczanede var.
arkada rahat rahat tartılıyorum :1:

ewet haklısın sanırım ole olcak

hemen hesap vereyim :1: (resmen yemekte düşünüyorum az sonra sölicem bunları diye) :1:
tavuk döner vardı yemekte, yağsız pişmiş tavuk ii oldu, pilav yerine ekmek yedim (beyaz ekmekti ama... :44:)
yanında bol marul salatası, bikaç kaşık kırmızı-beyaz lahanadan yoğurtlu bi salata ve bi bardak da ayran :56:
az yiyip sonra başlka şeylere sardırmaktansa ana öğünü doyurucu yemek ii oluyor bence...

sabah:kral gıbı öğlen prenses aksam fakır gıbıydı sanırım
ana ogunler gercekten ıyı olursa acıkılmıyor ama dıkkatlı

merhaba kızlar..bugün cnım çok sıkılıyor,sanki ciğerlerime düğüm atılımış gibi....sebebini bilmiyorum..Allah hayırlara çıkarsın....
bu arada diyetleriniz süper gidiyor,ben orucum yine...yarın da tutmayı düşünüyrum..bu yüzden cumaya iddialı değilim,çünkü oruç tutunca kilo alıyorum ben:(((

ayyy Allah kabul etsın canım benım

nasil sizce????

cok gzl bencede
sen bılıyosun ya dengelıyosun gercekten
ben bu isi biliyoruuummmm:24::24::24::24:

eee bılmesen bole cıtır olurmusun ya

sbh:bır dılım kepeklı ekmek ıkı mınık salatalık ıkı mınık domates az bı tutam maydanoz 3zeytın
ara:1mandalına ıkı kayısı
oğlen :bır kase ıspanak bır kase yogurt
ara:bır armut
ara:1salatalık
aksam:3kofte bol salata bır kepek ekmek dusunuyorum
ara olarak soda ıcerım bgn meyeve yerım yıne

bugunku beslenme seklimi yanlis ornek olarak ilan edebiliriz0
sabah 2 tane borek yedigim yetmiyomus gibi ogleden sonra da yogurtlu patates kizartmasi yedim.:20:
aksamda sadece uzum yiyerek gecistiriyorum tabiki.
ben bu haftaki yarismada sondan birinciligi kabul ediyorum:14:cok pismanim

gunaydin kizlar.kimse gelemedimi daha???
aksam en son ben yazmistim.sabah ta ilk gunaydin bendenn.
bikac gundur suren sacma beslenme seklimin aciklamasi bugun geldi.ozel gunumdeyiiim.keske pêrsembeye denk gelmeseydi.yarin siskinlikle beraber kac kilo olurum bilemiyorum.

ben de oruca başladım, bayrama kadar tutucam inş, zilhicce ayının ilk 9 günü tutulan oruçlar çok makbulmüş.
bir oruç inş 1 yıl oruçlu gibi sevap kazandırırmış insana,hele arefede oruçlu olmak 2 yıl :34:
akşam 5te oluyor zaten, iş yerinde yer çıkarım. böylece geç yememiş olurum inş:51:

ben de oruca başladım, bayrama kadar tutucam inş, zilhicce ayının ilk 9 günü tutulan oruçlar çok makbulmüş.
bir oruç inş 1 yıl oruçlu gibi sevap kazandırırmış insana,hele arefede oruçlu olmak 2 yıl :34:
akşam 5te oluyor zaten, iş yerinde yer çıkarım. böylece geç yememiş olurum inş:51:

gunaydin paytakcim.Allah kabul etsin canim. insallah iftardan sonra cok abartmazsin.biliyosun yarin bildirim yapicaz:34:

gunaydin paytakcim.Allah kabul etsin canim. insallah iftardan sonra cok abartmazsin.biliyosun yarin bildirim yapicaz:34:

canım ben belki yarın yapamayabilirim,sabahları evden nasıl çıktığımı bilmiorum bazen...
cumartesi eczdeki dijtal tartıyla tartılmayı düşünüyrm,daha sağlıklı olur inş sonuç böylece,evdeki normal tartıdan bişey anlaşılmıyor :50:

GNYDN KIZLAR NASIL KEYIFLER DIYETLER
sbh:bır mınık domates ve salatalık bır dılım kepek ekmek 3zeytın ve bır kac tane marul
ara:mınık yesıl elma

ya kızlar sıze ne anlatıcam dun aksam bıskuvılı pasta yapayım dedım cok gzl oldu supper yedık bende bır dılım yedım cocuklar yedı esım yedı ama ben affınıza sıgınıyorum yedıgım gıbı cok agır geldı sanırım bana cıkarttım :( o kadar cok uzuldum ki ustune bolca meyve yedım bastırmak ıcın onda bıle nasıl mıdem bulandı onu da cıkarmamak ıcın zor tuttum kendımı :(

Bayram alısverısıne mı cıktınız ???????
Yada bayram temızlıgııı,,,????
Ama calısan arkadaslar neden gırmıyo hıc topıgee??
Yalnız kaldım:14:

oruç olunca girilmiyor :1:
şaka bi yana nazlıbaharcım dün akşam ben de yedim bi dilim bisküvili pasta :17:
valla gitti bu hafta resmen :20:
acaba kaç kilo gelicem çok merak ediyorm

Bayram alısverısıne mı cıktınız ???????
Yada bayram temızlıgııı,,,????
Ama calısan arkadaslar neden gırmıyo hıc topıgee??
Yalnız kaldım:14:

gırıyoruz ama kımsecıkler yok bekleyıp bekleyıp cıkıyozurz

oruç olunca girilmiyor :1:
şaka bi yana nazlıbaharcım dün akşam ben de yedim bi dilim bisküvili pasta :17:
valla gitti bu hafta resmen :20:
acaba kaç kilo gelicem çok merak ediyorm

:(ya yedımmı yemedımmı bılemıyorum sımdı ben
ama bu aksam yemek yerıne arkadasa davetlıyım yıcem ama ya napalım :(

gırıyoruz ama kımsecıkler yok bekleyıp bekleyıp cıkıyozurz

:(ya yedımmı yemedımmı bılemıyorum sımdı ben
ama bu aksam yemek yerıne arkadasa davetlıyım yıcem ama ya napalım :(

davetlerde kaçırmak kaçınılmaz :27:
yine de azar azar herşeyden yersen aklın kalmamış olur hem de az yemiş olursun:34:

Back