Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

akşam yemeği az değil mi
foruma giremedim bi türlü, hata verdi... eski sayfalardan açınca girebildim ancak...

bu arada ben hiç atıştırmam, direk yerim

bayrama hazirlik yaptim birazcik.kuru biber ve kuru patlican dolmasi yaptim.biraz da yaprak sardim
dolapta dondurup ,bayram gunu cikarip pisiririm artik.

akşam ne yediiiiiiimm bi tabak çorba, 2 kabak dolması,yoğurtla
yatmadan da biraz karpuz,birazz nar yedim...

sabah kalkınca bir incir kurusu yedim 6 gibi.
sonra 7buçuk gibi de kellogs,yarım yağlı sütle. yanında da 2 kuru kayısı...
bu arada ben kilomu c.tesi versem sorun olmaz inş canlarım, çünkü sabahları evden çıkarken tartılma durumum olmayabilir aceleden

gunaydiiinnn
ben de burdayim.ben de kahvaltimi yapmadim daha.
cook isim var ama topik hep acikkk.yazin biseyler motive olalim.
zaten tartida bi degisiklik yok halaaaa.canim sIKIliyoooo

GNYDN KIZLAR
bende gırıp cıkıp duruyorum ama kımsecıkler yok ortalıkta
sbh:bır dılım kepek ekmek bır tutam az maydonoz ıkı kucuk salatalık ıkı kucuk domates 3zeytın :)
ara:bır mandalına ıkı kayısı yerım bırazdan

ya benım tartım bozuldu dayanamadı galıba :)napıcam sımdı ben bılmıyorum bı yerlerden odunc tartı bulmam lazım ihiihihih

bilemiyorum ki tatlimya.cuma sabahi bi eczaneye gitsen de tartilsan olurmu acaba?

o zaman da kıyafetler, ayakkabılar flan olunca tam kesin sonuç olmuyor.
ucuzundan bişey alıversen 20-25'e
bende de dijital tartı yok,normal var. biraz da o yüzden ctesi tartılsam diyorumm, ablamın eczanede var.
arkada rahat rahat tartılıyorum

hemen hesap vereyim (resmen yemekte düşünüyorum az sonra sölicem bunları diye)
tavuk döner vardı yemekte, yağsız pişmiş tavuk ii oldu, pilav yerine ekmek yedim (beyaz ekmekti ama... :44:)
yanında bol marul salatası, bikaç kaşık kırmızı-beyaz lahanadan yoğurtlu bi salata ve bi bardak da ayran
az yiyip sonra başlka şeylere sardırmaktansa ana öğünü doyurucu yemek ii oluyor bence...

merhaba kızlar..bugün cnım çok sıkılıyor,sanki ciğerlerime düğüm atılımış gibi....sebebini bilmiyorum..Allah hayırlara çıkarsın....
bu arada diyetleriniz süper gidiyor,ben orucum yine...yarın da tutmayı düşünüyrum..bu yüzden cumaya iddialı değilim,çünkü oruç tutunca kilo alıyorum ben((

Allah kabul etsin bilgecim, ben de arefede tutucam inş.
hayırlara çıksın inş içinin sıkıntısı, inşirah suresini biliyorsan bol bol okumanı tavsiye ederim.
oruç tutunca akşam insan canı ne isterse yapıyo yiyor. Allah yardımcın olsun....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…