- 1 Aralık 2009
- 4.335
- 1.274
- 173
- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #54.241
yok bu hafta ve bayram haftasi zaten herkes aaa en çok ben almisim diyecek gibime geliyor zaten merak etme sen
kesinlikle süperiz:118:
filizcim okumamistim canim yanildim o zamanee peki istiyormusun su an? yani olursa olsun diyormusun yoksa daha varmi???bu arada oglumu uyutup gelicem kizlar durmuyor artik....
esim cok istiyor.mantikli dusununce ben de istiyorum aslinda da rahatimdan vazzgecemiyorum.
istedigimdende esimin haberi yok.sanirim hic bilmeyecekkk
bilirse hemen ister baski yapar diyorsun yani seni uyanik....yani daha bebek yapmayacaksin oyle karar aldin oylemi??? ben aslinda tek olmasam bu kadar zor olmasa en az 3 tane isterim cok cocuklu bir aile olmak yaslaninca yalniz kalmamak ihtiyacim oldugunda etrafimda yardimima kosacakn evlatlarimin olmasi en buyuk hayallerimden ama dedigin gibi cok zor cunku benim oglum kucuk....ama senin kizlarin buyumus sana cok yardimci olurlar bence hic zorluk cekmessin...sen islerini yaparken yada yemegini onlar kardesiyle ilgilenir oynatirlar....benim oglum buyuk olsa 1 dakika kaybetmezdim
zaten 2. kizima hamile kalirken ben de hic dusunmemistim.buyuk kizim 1 bucuk yasindaydi 2.kizima hamile kaldigimda.simdi dusunuyorum da ne cesaret diyorum.ustelik o zamanlar simdiki kadar iyi bi ortamim da yoktu.her yonden sansa birakmis gibiydim.ama iyiki ardarda yapmisim diyorum simdi.ikisi arkadas gibi buyuyolar.herseyleri var cok sukur.bir anne olarak uzerime duseni yapmaya calisiyorum elimden geldigi kadar.
bencesen de fazla dusunme.
buyuk kizin usluymus demekki hic dusunmedigine gore:44: benim oglum 1 dakika durmuyor yerinde hamile kalsam nasil kosarim pesinde diyorum yada bebek dogdugunda nasil yaparim bebegi birakip oglumla ilgilenmem gerekir hepo yuzden cok dusunuyorum ...yoksa hic dusunmezdim bende, korkmazdim....
buyuk kizim geceleri uyumayi sevmeyen bir bebekti.acikcasi cok korktum nasil yapicam diye.ama kucuk kizim beni cok sasirtti ve sevindirdi.gece uykusunu misil misil uyudu masallah.tabi her ikisi de kucuk oladugu icin zor olmadi degil.ama buyudukce kararimin dogru oldugunu anladim
daha ogle yemegimi yemedim oglumla birlikte kuru uzun yedim bir avuc kac kalori almisimdir acaba???uzumun cok kalorili bisey oldugunu biliyorumda acaba kac kaloridir:44::44:
sabah 1 dılım tam bugday ekmegı..peynır salatalık 3 kayısı..5 zeytın
ara fıstık
oglen fırın tavuk salatalık sebze corbası
ara elma
aksam balık havuc salatası
kızlar bır de bısey sorucam..bu karındakı sıslıgı gecırecek bıldıgınız bır yontem var mı?
Kuru Üzüm 100 gr 290 Kalori
yazıyor internette
hmm doğ.ş markalı form çayı beni cok rahatlatıor bağırsaklarımı, içinde sinameki var o yüzden sanırım.
çileklisi de var,tadı da güzel...
karın şişliğnden kastın tuvalete çıkma zorluğu ise deneyebilirsin bence...
ayrıca sabahları 2-3 tane günkurusu kayısı ve bir incir yiyebilirsin aç karınla.
kalktığında ılık ballı limonlu su içebilirsin...
orucumu açtım,çok şükür ama yine ipimin ucunu bulamıcam gibime geliyor, kaçtı çünkü yine
iş yerinde olunca yemekhaneye gittim,çorba bi dilim börek biraz salata bi kaşık da kısır yedim..
annem balık yapmış, yemeden olmaz ki
ekmeksiz,salatayla yerim artık, kızartma değilmiş zaten... :44::44:
yedım canım zaten sımdı ewdeyım :)
davetlerde kaçırmak kaçınılmaz
yine de azar azar herşeyden yersen aklın kalmamış olur hem de az yemiş olursun
hasta olucan bence gecmıs olusn sısmdıdenneden midem bulaniyooooo((
hicbisey yiyesim yokk.
selam kiazlar nasilsiniz???
bu sabah biraz patates kizartmasi 1 tatli kasigi krem peynir ve 2 dilim ekmek yedim...Allahtan yarin alisveris yapicaz yoksa diyet miyet yapilmiyor bu sekilde evde bisey kalmayinca ne bulursa yiyor insan mecburen....
canim masa basinda calisanlar girebilirde benim gibi fabrikada calisanlar icin zor o biraz bende baslayinca cok az girebilicem sanirim(
(bende teneffuserde acıyorum uzun olunca bos derslerde bıde
canim gecmis olsun...neden oldu acaba ?aklima bisey geliyor benim amaaayoksaaa
DUYURU; Kizlar biliyorsunuzki listeyle ben ilgileniyorum ve bildirim gunu cuma demistim ama benim yarin butun gun cok onemli islerim cikt...Sabahtan kimligim için fotograf cektirip ordan dosyami vermeye belediyeye gidicem sonra ordanda magazaya alisverise sonra eve gelip hepsini yerlestir evi sil supur yemek yap derken aksam olur sonrada arkadasim gelicek bize...O yuzden sanirim listeyi yarin yapamiycam ister biri yarin için listeyi devralsin ister cumartesi bildirim yapin karar sizin....
:)anammmmkizlara kardesmi geliyor yoksam
Sanirim en mantiklisi cumartesi yapmak listeyi zaten pazar bayram...bayram oncesi kim kac kiloymus bakariz bide bayram sonrasi bakariz tabi
eger herkes cumartesi bildirirse sorun olmaz tabi ama herkesden farkli bir gun bildirim yapan arkadaslar olursa onlar otomatik olarak liste disinda kalirlar...yani yine paylasimda bulunup diyet yapabilirler tabi ama yaris listesinde olmazlar cunku herkes ayni gun bildirmek zorunda kim birinci olacak diye liste yapiliyor o gun ve bir sonraki haftanin listesi hazirlaniyor sen bir gun sonra aaa ben daha cok vermisim ben birinciyim dersen bunu kimse kabul etmez dogal olarak... anlatabilmisimdir umarim canim...kurallar boyle...yani sana ozel bisey degil herkes icin gecerli....
okKizlar o zaman bundan sonra bildirim gununu cumartesi olarak degistiriyorum....
ogle yemegimi yine gec yiyorum.3kasik pirinc pilavi,salata,1 kasik et kavurma var menude.
bilirse hemen ister baski yapar diyorsun yani seni uyanik....yani daha bebek yapmayacaksin oyle karar aldin oylemi??? ben aslinda tek olmasam bu kadar zor olmasa en az 3 tane isterim cok cocuklu bir aile olmak yaslaninca yalniz kalmamak ihtiyacim oldugunda etrafimda yardimima kosacakn evlatlarimin olmasi en buyuk hayallerimden ama dedigin gibi cok zor cunku benim oglum kucuk....ama senin kizlarin buyumus sana cok yardimci olurlar bence hic zorluk cekmessin...sen islerini yaparken yada yemegini onlar kardesiyle ilgilenir oynatirlar....benim oglum buyuk olsa 1 dakika kaybetmezdim
benımde kkızım hıc uyumqaz aglar dururdu oğlum oldu tam tersı mısıl mısıl ama oda sımdı astımhastası yıne burun tıkadı dunden berıbuyuk kizim geceleri uyumayi sevmeyen bir bebekti.acikcasi cok korktum nasil yapicam diye.ama kucuk kizim beni cok sasirtti ve sevindirdi.gece uykusunu misil misil uyudu masallah.tabi her ikisi de kucuk oladugu icin zor olmadi degil.ama buyudukce kararimin dogru oldugunu anladim
sabah 1 dılım tam bugday ekmegı..peynır salatalık 3 kayısı..5 zeytın
ara fıstık
oglen fırın tavuk salatalık sebze corbası
ara elma
aksam balık havuc salatası
kızlar bır de bısey sorucam..bu karındakı sıslıgı gecırecek bıldıgınız bır yontem var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?