Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

akşam mantar çorbası ve nohut yemeği yedim..birazcık cok oldu yemek ama ekmek vs yoktu o yüzden yedim bi tabak dolu
sabah da 1,5 dilim ekmek, bikaç dilim domates-salatalık, 2 zeytin,bi parça peynir, 1 çay bardağı süt...
işe gelince de yeşil çay içtim, az sonra ara öğün 1 ceviz,2 kuru incir yiyeceğim (ceviz kolesterolüm için, incir de bağırsaklarımı çalıştırsın diye )
filizcim sabah insanda şişlik olur,dün akşam yediklerin, sabahki (çok afedersin ama) wcye çıkma durumun...
o yüzden pes etme, öğün atlama... metabolizmanı çalıştırmak için az da olsa yemelisin

canim cok sukur 2 gundur wc problemim yok.xenical e basladim o sorunum da bitti.baska saglik sorunlarim da var(sistit oldum) bikac gundur.antibiotige basladim birde bugun.pek ayaga kalkamiyorum dogrusu.bol su iciyorum.haklisin ogun atlamamaliyim.kahvaltimi yaptim 9 dan sonra ama moral gitti gelmez.

iyi öğlenler herkese:)kahvaltım:

tam buğday ekmeğinden beyaz peynirli küçük bi tost
roka+maydonoz+domates
bi dilim ekmek
şekersiz çay

arada da yarım lokum yedim:))))

öğle yemeğim:
6 çorba kaşığı makarna
patates salatası(çok az yağ ile)
yarım dilim ekmek

öğle yemeğim tarhana çorbası
yoğurtlu havuç salata
marul salata
2 kaşık t.fasülye

otçul bir hayat yaşıyorum resmen

ikindi aram da 1 elma

Son düzenleme:
Slm aksam yemegim 1tabak corba yogurt 1dlm ekmek 1tabak lahana yemegi simdide yesil cayimi iciyom 2saat sonrada form cayimi icerim yarin bildirim gunu bakalim kac gr vermisim:))

bugün öğleden sonra misafirim geldi,doğru düzgün ne ara yapabildim ne suyumu içebildim,,karman çorman oldu herşey...yarın için umutlu değilim...ama baya da bi meraklıyım..

ben tartıda geçen haftayla aynı çıktım..67.2... ama geçen haftadan daha zayıfladığımı hissediyorum..iki gündür fena bi şişkinlik var,regl öncesi şişkinlik((sanırım ondan olsa gerek...

kahvaltım 2dılım tam tahıllı ekmek bıraz peynır 2tane incir recelı sımdıde kahvemı içiyorum bırazdan yesıl cayımı içerim sabah tartıldım 73.400 :))

ben özel bir diyet falan uygulamadım.. 09.00da ılık süt ve iki kuru kayısı saat 20.00da yine ılık süt ve iki kuru kayısı yedim 02.00 gibi uyuyan bir insan olduğum için bu şekilde ayarladım kendimi.. asitli içecek ve fastfood kullanmadım ve haftada 6 kilo verdim ve gayet sağlık bir şekilde oldu.. bence hepiniz bunu denemelisiniz..

enee paytak sen de mi burdasın kız

regl şişkinliğinden dolayı tartıma küsüm ben

kontesim, ruh pastam ben de burdayım walla..
verebilior muyum,doğrusu bilmiyorum. çok tartılmak istemiyorum açıkçası...
aslında başlangıçta tam olarak kaç kiloydum onu da bilmiyorum 69-70 arası bişey olmuşum..
ama sorma başıma geleni,okudun mu bilmem ama geçen c.tesi kan vermiştim, kolesterolüm de ölçülsün dedim.
eneeeeee benim kolesterol 195 çıktı (üst sınır 200 bu arada )
dedim artık otçul besleneceğim, ara öğünler yapacağım, ana öğünlerde gözü doymazlık yapmayacağım dedim...
yeşil çay ve (kolesterol için) mısır püskülü içiyorum (bu arada mısır püskülü zayıflamaya da ii geliyomuşşşş, ne kadar doğru yaşayıp görcez...)
sinamekide olduğu gibi bunda da aralığa kadar süre verdim kendime, inş işe yarar...

öğünlere gelince, dün akşam halamlara gidecektik,o yüzden evde biraz çorba içtik çıktık.
2 tane küçük patatesli börekle,bir dilim de kek yedim :44:
sabah kahvaltım küçük bir ekmek arası peynir,domates,salatalık. (siyah ekmeğim yoktu maalesef o yüzden...)
öğlen de domates çorbası, minicik bir tavuk parçası -beyaz kısmından-, yoğurtlu salata, bir kaşık da haşlanmış sebze (havuç,kabak,patates) salatası yedim... çeşit çok ama hepsi ot olduğundan çok kalorili olduğunu zannetmiyorum...:44:
şimdi yeşil çayım+4 tane şu saman gibi olan form bisküvilerinden var ya ondan
akşam arkadaşım gelcek inş abartmadan atlatırım bu akşamı :2:
bu arada mektup gibi uzuun uzuun yazmışım kusura bakmayınnn

sabah saat 9 gibi 2 ince dilim kepekli ekmek domates salatalik yesil biber ve biraz ton baligi ile bir sandviç yapip yedim.ogleden sonra 3 bucukta 1 dilimkepek ekmegi ve 4 tane yesil zeytin yedim.5bucukta 1 kase az sekerli sutlac yedim
ama ben gun bitmeden bir ogun daha yerim.ooofoff.

Allah Allah ,şuraya gelince kimse olmuyo konuşacak..sürekli yediklerimizi yazıp yazıp çıkıyoruz,Allah dan canımızın çekeceği bişe olmuyo:))bi de şunu dicem:MERVE NERELERDESİN??sorunlarını hallettin mi bilemiyorum,merak ediyorum..bu hafta da listemiz yapılamadı..ben yapmayı düşünüyodum,kimse verdiği kiloyu yazmamış..kızlar lütfen haftaya ne kadar verdiğinizi ya da veremediğinizi yazın,artık liste yapalım,böle gaza gelemiyoruz,ÖNEMLE DUYURULUR....

neyse biraz yorgunum,yarın kahvaltıda patates kızartmasını düşününce hemen sabah olmasını istiyorum:))

yeşil çayı normalde siyah çay gibi demleyerek içiyorsunuz sanırım içine limon falan katılıyormu yada günde kaç bardak yeşil çay içebiliriz bir sınırı varmı acaba bilginiz varmı bu konuda?

GUnde2 fincan iciyorum limonda skyorum sanirim en fazla 2yada3fincan iciliyo kaynamis suyun icine 1tatli kasigi koyuyorum 5dkk demliyom

gunaydin kizlar
dun kuafore gittim saclarimi boyattim.cok guzel oldum yaaa
bugun uzerime yeni cicisler aliim diyorum.bakalim bedenim kuculmusmu.
keske turkiyede olsaydim.orada yesil cayin bile dogalini iciyorsunuz ne guzel.ben burada sadece poset cay seklinde aliyorum.her ne kadar taninmis markalari tercih etsem de icinde ne var ne yok bilemem tabi.
sabah kahvaltida menemen canim cekti.
1.5 dilim kepekli ekmek
1 kucuk porsyon menemen
2 yesil zeytin
1 catal peyaz peynir
yedim

kalorisi dusuk bir kahvaltiyla basladim.yarinki kermes icin aksama dogru hamur isleri yapmaliyim.ama yemeyi dusunmuyorum.
.neyse simdi alisverise cikiyorum.hadibana iyi sanslar

Kizlar nerdesiniz hafta sonu berbatti yazmiyorum yani bu hafta kilo vermekten gectim almiyimda ins (hafta sonlari kaciyo yaa

benim de h.sonu abartılıydı, o yüzden uğrayamadım...
ama pazar sabahı tartıldığımda 1 kilodan fazla azaldığımı görünce sevindim,tabii pazar günü tüm gün yediklrimi hesap etmek bile istemiyorum...
dün akşam o kadar çok yemişim ki sabah kalktıımda canım hiçbir şey istemedi.
bi ısırık muz, 3 dilim de mandalina yedim.
şimdi de yeşil çayım bitmek üzere.
zaten 1 saat sonra öğle yemeği

filizcim ben de sallama olarak içiyorum yeşil çayı, hangi ülkedesin bilmiyorm ama ben üni. avusturyada okudum.
orada tea & co. diye bir dükkan vardı, çeşit çeşit çaylar satılıyordu. belki böyle bir yer bulabilirsin diye düşündüm.
ama sıkıntı etme,biz de burda çoğunlukla sallama içiyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…