• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

coook yiyorum bikac gunden beri aksamlari:14:
motivasyonum gitti galiba.onume geleni agzima atmaya basladim.
sabah iyi ama ogleden sonrasi hiiiccc durmadan yeme yarismasi yaparmis gibi yiyorum:43:

bana yardim edin kizlar lutfen.toparlanamiyorum.:14:

kahvalti menum:
1 dilim peynir,1 dilim yumurtali ekmek

naber canım??sen çalışmıyor muydun??burdasın artık yani...tekrar hoşgeldin...

selam canim calisiyorumda 10 gun evdeyim baslayayim diyete dedim kilo aldim zaten sonrada birakmam...hergun birazda olsa girip paylasimda bulunurum vakit buldukca...motivasyonsuz olmuyor canim yaa...bu arada liste eskisi gibi duzenli yapiliyormu kim ilgileniyor listeyle??

dün akşam yemekte çorba ve öğlenki gibi yoğurtlu ıspanak yedim.. yanında bikaç tane patatesli çiğköfte vardı :33:
buraya kadar iyiyddi ama annemin yemek sonrası getirdiği helvaya dayanamadım ve bayaa bi tırtıkladım :20:
sabah yarım dilim kepekli ekmek,domates,biber,2 zeytin,biraz peynir...
işe gelince de yeşil çay, 12 gibi normal çay...
az sonra da yemeğe gidicem...
kilom her tartıldığımda 69,5 çıkarken, dün akşam yemekten önce tartıldığımda pazar sabahki gibi 68 geldim..
tuvalete pek çıkamıyorum sanki, bana öyle geliyor... :26:
ama azimle kararlılıkla,aralarda kaçamak da yapsam ilerliyorum gibime geliyor....

sabah kahvaltım 2dılım ekmekle tost yaptım okadar kahve içtim şimdide 1tane gofret yedım:( yeşil çayımı içiyorum bugunlerde elime gecenı yıyorum ya kendıme hakım olamıyorum reglı zamanım yaklasıyo ondanmıdır bılmem ama kötü gıdıyo buhafta

bu sabah pek istahim yoktu fazla bisey yiyemedim sadece 2 dilim ekmek uzerine krem peynir surdum ve cay...sonrada bir kahve ictim...
ogle: 5-6 kasik tavuklu bulgur pilavi yedim ve 1 bardak diyet kola:17:
aksamada 1 tabak turlu 3 kasik yogurt ve 2 dilim ekmek yer gunu kapatirim...
gece acikirsam 1 elma...

kizlar iyi yada kotu yorum ve elestirilerinze acigim...ve bende sizlerin menulerini gozden gecirip yorum ve elestiri yapacagim tabiki...boyle yapalimki (surekli) bazi diyet hatalarina dusmeyelim...

kimler var su anda diyette peki el kaldirsin :3::3:tanisalim :71::71:

bu arada ogle ve aksam arasi tahildan olusan 2 adet kellogs barre yedim ara ogun olarak 1 tane yeseydim daha iyiydi ama neyse yedim birkere zaten ikisi 150 kalori ara ogun kalorisini 50 kalori gecmisim sadece...

elma sirkesi zararliymis duygucum diger butun sirkeler gibi asit icerdigi icin midedeki asiti cogaltiyormus doktor soyledi....

canım biliyorum ama ben 57 kiloyum 3 kilo falan versem yeter,bide benimkinin asit değeri en düşük olanını aldım 15 gün kullanıp bırakıcam ne bilim yüzüme falanda sürüyorum her yönde faydasını gördüm

Back