• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

:çok üzgünüm:selam bayanlar bende bir basarı öyküsü yazmak istiyorum kendimce suan 105 kilo 165 boyundayım 24 yasındayım...8 ay önce dogum yaptım 105 oldum onun öncesindede sark bölgesine gelince 25 kilo birden alıp üzerine hamile kaldım velhasıl kelam nefret edici bir durum benimkisi kendimi traktörün arka tekeri gibi görüyorum kocaman esim 75 kilo yanyana bi hayal edin...en kötüsü merdivenleri nefes nefese çıkıyor bir yere giderken yolda durup dinlenmek aksi taktirde tıkanıp kalıyorum ... ve en ama en kötüsü igrenç espiriler size araba gerekmez ayten yuvarlanarak gider sana otobüsten çift bilet isterler yarım dünya hahahaha kikiki gülüsler ...kıyafet desem rezillik diktiriyorum çuval gibi bicimsiz kıyafetler sanki hamilelik gibi ... her sabah yataktan kalktıgımda ayaklarım agrıyor bünye tasıyamıyor bu koca bedeni ... kızımla oyun oynarken bile yoruluyorum ... etrafa kendimle barısık gibi görünsemde içimde depremler oluyor ... yasadıgım en acı ve kötü olay eşim polis ve sark hizmetindeyiz poolisler burda çok samimi bir birlerine gidip gelirler yine toplanmıstık 3 aile bize gelmisti polis bi abi çok kilo almıs esim bu ne göbek oglum ver bu göbegi dedi bu polis abi herkezin içinde ayten ne zaman zayıflarsa bende o zaman verecem dedi e buda imkansız olduguna göre dedi ve herkez güldü yıkıldım resmen esim dahi güldü:çok üzgünüm: VEL HASIL KELAM BUNLARI BURAYA YAZDIM ÇÜNKİ BUNLARI KİMSEYE ANLATAMIYORUM İÇİMDE BÜYÜDÜKCE İYİCE YEMEGE VURUYORUM KENDİMİ İÇİMDE KALMAMASI LAZIM... BU GÜNDEN İTİBAREN HERSEY FARKLI OLACAK BUNA İNANIYORUM VE YAPACAGIM ZAYIFLAYACAGIM İDEALİM BÜYÜK 60 KİLO OLACAGIM ....VERDİGİM RAHATSIZLIKTAN DOLAYI ÖZÜR DİLİYORUM :)

canim benim eminim bana vermedigin gibi diger bayanlarada vermemisindir bir rahatsizlik, bende bu sayfayi 3 gün önce buldum ve iki gündürde diyetimdeyim, her gün yazarak biraz daha kendini taniyorsun yanlislarini biliyorsun yada kendini anlama durumuna geciyorsun... Hic merak etme bu kilolar gidecek ve inan sende rahatliyacaksin basarmanin verdigi sevinci hep beraber yasiyacagiz..

bende senden farksiz degilim hatta biliyormusun 5 kg fazlam var :) :) birde üstüne evli degilim, yani hamileliktende degil kilolar, yaaaa...

ama ilerliyecegiz basaracagiz ve göreceksin bak HERSEY COOK GÜZEL OLACAK, benimde günlügüm var, birbirimizi takip edip destekleyerek ilerleriz...

pes etmek yook, bir gramda olsa bir kiloda olsa basaracagiz...

KENDINE INAN VE GEC KALMADAN BASLA; aramizda bir tek iki gün var :) :) :)

bugün içimde bi sıkıntı var,sabahtan beri...bi türlü gitmiyor...nefes alamıyorum,biri beni boğuyo sanki...sebebini sorarsanız,bi sebep yok...bazen oluyo bana böle...benim gibi olan var mı??neyse...kahvaltıya gelim:fena değildi,üç sigara böreği dışında..öğlen:bi kase mercimek çorbası,bi dilim ekmek ve 4 ç.k yoğurtlu makarna...şuan da bi muz ve yeşil çayımla ara yapıyorum...

üffffffffff patlıcam sanki...içim daralıyor...

iş yerıne gelen tatlılar hiç bıtmez:56: verılecek kılo az olunca maalesef bıturlu gıtmıyor ,o yuzden bende yemegımı çok azalttım.birde ben yaklasık 1 haftadır akşam 6 dan sonra yemıyorum haftasonu ıse akşam 5 ten sonra yemeyı kesıyorum...bu sayede daha cabuk gidecek kılom:23:

canım ben zaten 6da işten çıkıyorum, 7 gibi evde oluyorum. evli değilim ama yemek de bir şekilde 8gibi bitiyor ancak. dolayısıyla o dediğini yapmam cok zor. yine de azimliyim vericem inşallah Allahın izniyle, aralığa kadar zaman verdim kendime. inş gider egzersizler + kaçamaksız diyetle (biraz zor gibi ama olcak inş..)
saat 5 gibi ikindi öğünü bir armut yedim küçücük. böylece akşam az da yesem çok dokunmuyor..

bugün içimde bi sıkıntı var,sabahtan beri...bi türlü gitmiyor...nefes alamıyorum,biri beni boğuyo sanki...sebebini sorarsanız,bi sebep yok...bazen oluyo bana böle...benim gibi olan var mı??neyse...kahvaltıya gelim:fena değildi,üç sigara böreği dışında..öğlen:bi kase mercimek çorbası,bi dilim ekmek ve 4 ç.k yoğurtlu makarna...şuan da bi muz ve yeşil çayımla ara yapıyorum...

üffffffffff patlıcam sanki...içim daralıyor...

Allah yardımcın olsun canım, hayırlara çıksın inş...

:çok üzgünüm:selam kızlar ben yenı uyelerınızden bırıyım henuz 20 yasındayım ıngılızce ogretmenlıgınde okuyorum 3 sınıftayım 5 aydır amerıkadaydım ulkeye yenı dondum gıtmemın sebebı tamamen burdan uzaklasmaktı ama yanılmısımm sorunlarında kacamıyorsun ıkı kez berbaerlıgım oldu cevremde cok begenılen bırıydımm...cok sevdıgım bırısı benı terkettı ıkıncı ılıskıme buyuk umutlarla basladımm vee hayatıma yenı bır yon verdım daha yolun basındayım ama cok sey yasadım dıyebılırım ıkıncı sevgılımde sızofrendı ve ben bunu cok gec anladım cok kılo almıstımm pasıf zayıflama ve ınfrared ıle 2 ayda kılolarımı cok saglıklı bır sekılde verdım ama sevgılımden ayrıldıktann sonra kullandıgım ılaclar benı cok sısmanlattı amerıkadada veremdım tam 20 kılo fazlam var cok kotuyumm hersekılde mahvettım kendımı benı gorenlerr tanıyamıyorlarrr....ve ben cok rahat kılo veren bırısı degılım vaktım olmadıgı ıcınn gıdemıyorum burada spora...cok az zamanın kaldı okuluma donecegımmmm....herkes gorecek cok kılo aldıgımı belırtecekk cevre baskısı begenılmeme...ben bunlara alıskın degıldım mutluda degılımmmm...ben cok guclu bırıydım ama ınanın o kadar cok sey yasadımkı kafayı yıyecegım ozel yurtta kalıyorum rejıme baslasam derslerımde agır sporda yapmam gerekkk.....dıyetısyene gıtsem bıleee bana verecegı lısteye uyamam yurtta ımkanım yokk...bana tavsıyelerınızı ve destegınızı beklıyorum sımdıden tesekkurlerr....

ah bu kilolar ......................................................

kizlar bana lütfen yardim edin...caresizim..ne yapcagimi nerden basliyacagimi bilmiyorum...

Kilo vermek istiyorum 19kg fazlam var...kilo vercem diyorum karar veriyorum, ama ertesi gün aklima ne gelirse yiyorum, spor yapmak bile istiy<orum. Cok sikiniliyim. Bana yol gösterin lütfennnnnn bana söyle söyle yap diyin...herkes kilo aldin diyor...Ben ama zayiflamak istiyorum....lütfen yardim edin dostlar:2::18:

akşam şehriye çorbasıyla pırasa yedim.
salata ve yoğurt da vardı... :56:
gece yatmadan önce de karpuz yedim :56::56:
sabah kahvaltım da 7:30tan önceydi, 1 bardak portakal suyu, 2 dilim light ekmek, beyaz peynir, bikaç dilim domates-salatalık.
ara öğün yerine az sonra light kahve içicem, 35kaloricik :3:

filizzz64 xenical nedir bilmiyorum canım,biraz açar mısın :9:

kizlar bana lütfen yardim edin...caresizim..ne yapcagimi nerden basliyacagimi bilmiyorum...

Kilo vermek istiyorum 19kg fazlam var...kilo vercem diyorum karar veriyorum, ama ertesi gün aklima ne gelirse yiyorum, spor yapmak bile istiy<orum. Cok sikiniliyim. Bana yol gösterin lütfennnnnn bana söyle söyle yap diyin...herkes kilo aldin diyor...Ben ama zayiflamak istiyorum....lütfen yardim edin dostlar:2::18:

selam turkuaz
hosgeldin.66 kilosun ama boyunu merak ettim ben.baksana benim simdilik hedef kilom 68 iken ,seninki 48.:18:
gunluk yediklerini buraya yazarsan yediklerine daha dikkat ettigini goreceksin.ogunlerine baslamadan evvel 2 bardak ilik su ic.hareketsiz kalma.gun icinde de en az 2-2.5 litre su icmeyi unutma.ara ogunlerinde meyve yada cok hafif seyler ye sakin ayari kacirma.bir kez kacamak yaptigimizda 3 gun toparlayamiyoruz.istersen yaparsin.:21:gelismeleri bekliyorum.

paytakcim xenical butun dunyada meshur bir ilac.yediklerimizin icindeki yaglari yakalayip kilo yapmadan disari atiyor.yan etkisi:ishal yapiyor :26:.ama ben raziyim.biliyosun bu aralar bagirsaklarim pek calismiyordu zaten.iyi oldu.
kullanan varsa etkilerini yazarmi diye sordum ama galiba kimsenin haberi yok:1:

kahvalti:1 dilim ekmek,2 haslanmis yumurta(kayisi kivaminda)

slm dun aksam bıraz kacırdım malesef:(2dılım ekmek 4kasık bezelye ve kac kasık yedıgımı bılmedıgım kerevız salatası sabah 1dılım ekmek peynır domates ve kahve ıctım sımdıde yesıl cayımı içiyorum

öğlen yoğurtlu ıspanak, çorba ve bi kaşık da bamya yedim.
pilavlara, etlere, tatlılara hem :35: hem :45:
filizcim cidden duymadım o ilacı, yani etki olarak öyle bişeyler duymuştum ama ismini hiç hatırlamıyorum...
ben de şu safran mıdır ne, onu denemek istiyordum diyetten önce, cok ishal yapıormuş diye korktum :26:
bu kadar diyet işe yaramazsa belki denerim diyorum yine de...:26:

HERSEY KAFADA BASLAYIP KAFADA BITIYOR...

Basarmak senin elinde.. Ben bu sözü duyduktan sonra, ki bu pazar günü oldu, kendime hep sunu diyorum..

Ya basarini kendi elinle bozarsin, yada basarini kendi elinle yaparsin...

Bize gercek iyiligide kötülügüde sadece biz kendimiz yapiyoruz.. Kendimizi ne kadar sevdigimizi kanitliyacagiz.. Kendimize ne kadar

önem verdigimizi...

Bugün benim ücüncü günüm, günlügümde de hep yaziyorum..

Basarilarimizin devamini hep birlikte görecegiz, BIZ BASARACAGIZ..

cünkü biiyoruz, -HERSEY COOK GÜZEL OLACAK- basardiktan sonra :)

AKsam yemegim bitabak sehriyeli tavuk corbasi bitabak lahana yemegi 1dilim ekmek yogurt bitanede sekerpare yedim:(( simdide yesil cay iciyorum ins biseyler daha yemem

daha 2 gun once mezoterapi yaptirdim.hala su mu kaybediyorum ben yani?aaa gidecekse gitsin artik su yaglar.3 kilo verdimdiye sevinirken 1 ogunde 800 grami geri geldi.boylenankor sey gormedim ben :19:

Back