Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

kızlar liste yapamadım kusura bakmayı elim kolum dökük hiç halim yok canım sıkkın.
nişanım bozuldu bozulacak sorunlar bi dünya bana biraz zaman verin sohbete gelirim ama listeydi falan ugraşmaya mecalim yok (

selam kizlar
bugun cok uyudum .12de kahvalti yaptim ama kahvaltilik biseyler yemek canim istemedi.:
1 kase corba ve 1 dilim tam tahilli ekmek yedim 2 yesil zeytinle beraber.
bugun arkadasim davet etti.sebzeli gozleme yapacakmis.
gidicem tabi.hafta sonu kacamagina hazirim yaneee :1
corbadan sonra form cayimi ictim ve simdide kayisilarimi yiyorum.belki ise yarar diye

dün baya kaçırdım,bugün kendine gelme zamanı...daha kahvaltımı yapmadım..aç karnına 2 su bardağı su içtim,bağırsaklarımın durulanmasını bekliyorumisteyen deneyebilir...gerçekten durulanıyo,uzman tv de bi diyetisyenden dinledim..bana yaradı walla

cumartesi günü kan tahlillerinde kolesterolüm 195 çıktı, üst sınır 200
diyete başlamak için daha anlamlı bi sebebim olabilir mi,daha yaşım kaç benim
kırmızı et,kızartma, çok şekerli, çok yağlı yasak.çikolata,bisküvi, tereyağ vs yok! dr bu kadar katı konuşmadı ama bi sonrakinde normale dönsün diye ben işi sıkı tutucam.
bu sabah 25 dk kadar egzersiz yaptım, artık her sabah en az yarım saat ya egzersiz yada bisiklete binme.. 2 ay sonra tekrar gidicem ozamana kadar düşmesi lazım, moralim bozuldu...
kolesterol için mısır püskülü içmeye başladım. sabah-öğlen- akşammış ama öğlenki evde kaldı, akşam içerim inş artık napiimm..
sabah kahvaltıda special K kalmamış. bende bikaç dilim kavun ve azıcık b.peynir yedim. (7:30-7:45 arası)
az önce de ara öğün yeşil çay (chai diye bişey harika, tarçınlı-karanfilli fln) yanında da 3 adet form meyveli bisküvi (10:30-11:00 arası)
hadi bana gaz verin kızlar, buna ihtiyacım olabilir...nasıl gidiyorum sizce? yıl sonuna kadar yol katedebiliriim değil mi:26:

kızlaaarr slm nasıl gidiyo diyet.cuma gübü bildirm yapamadım..haftasonu bende kaçırdım ölçüyü..
bugünkü menm(2altın çilek
sabah
1br şekersiz çay
1kk peynir
1domates
1dilm ekmek
ara-yok
öğle
1dilm ekmek
biber kızartması,yoğurt

walla arkadaş,adını bilemiyorum,yazmamışsın:)eğer bu şekil hergün egzersize devam edersen kilo vermemek imkansız ...ben mesela yürüyüş yaptığım hafta ii kilo veriyorum...sadece az yemek yeterli olmayabiliyor ve senin kolestrol de çıkmış,egzersiz yapman baya düşürür...kolay gelsin..

slm sabah 1dılım ekmek bıraz peynır domates yedım arada kahve içtim öglen bısey yemedım sadece yesıl cay ıctım aksamda 2tane patlıcanlı kofte az corba 2kasık patates püresı yedım salata sımdıde form cayımı içtim inş bu hafta verebılırım

walla canım akşam da bi tabak şehriye çorbası, biraz bulgur pilavıyla tavuk sote ve brokolili,havuçlu bir zeytinyağlı yemek yedim. aşırıya kaçmadan.
sabah spor yapamadım, uyandığımda cokk üşüdüm sonra geri yattım ama akşam ablama gidicem, onda yürüyüş bandı var, çıkarım yarım saat yürürüm inş diye düşünüyorum... az sonra yeşil çay+3 dilim form bisküvi yicem. sabah da azıcık b.peynirle minicik ekmek yedim (siyah ekmek kalmamış, beyaz ekmek olunca azcık yedim...) bir tane de ceviz. (kolesterol için 2 tane günde ii gelirmiş, ben 1 tane yedim) inşallah egzersizlerimi sabah yapamazsam akşam yaparak kendime bunu alıştıracağım inşallah...
sağol desteğin için canım..
inşallah hergeçen gün güzel haberlerle geliriz birbirimize...

canım ,akşamları çok çeşitli yememeye çalış...bi kase çorba ve sebze yemeğinin yeteceğini söledi bana diyetisyenim

canım ,akşamları çok çeşitli yememeye çalış...bi kase çorba ve sebze yemeğinin yeteceğini söledi bana diyetisyenim

canım pilav 2 kaşık, tavuk da bi kaşık filandı. dünden kalma yemeklerdi onlar o yüzden.
öğlen de et yemedim diye, dr.beyaz et yiyebilirsin dedi diye yedim.
ama dahaa dikkat ederim bundan sonra inş

sabah kahvaltım 1dılım tam tahıllı ekmek bıraz lıght peynır domates ve dayanamadım 2tane incir yedım receldıama olsun:)bırazdanda kahvemı içerim

öğle yemeği olarak karnıyarık (küçük bir patlıcandı ve içinde et değil de sadece kavrulmuş soğan vardı,umarım kızartma olarak yapılmamıştır,çok ağır değildi ama.. :26:)
pul biberli naneli bir kase yoğurt, salata, azıcık turşu...
çok mu kaçmış normal mi,çok mu?:44::26:
pekk bol kalorili şeyler değildi ama :44:

yoo canım zaten bıtane yemıssın sonucta aksam deıl sorun olmaz yanında 1dılım ekmekte yıyebılırdın yada 2kasık makarna veya pılav

sorma odaya tatlı getirdiler az önce, minik minik olanlardan var ya onlardan..
2 tanecik yedim tamam akşam 30 dk değğil de 45 dk yürürüm

paytak kaç kılodan kaça düşmen lazım bılmıyorum ama...kılo verme surecınde kesınlıkle şerbetlı tatlılardan uzak durmalısın.kaçamak falan da olmamalı ....ben mesela dun kucucuk bır dılım yas pasta yedım ama 1 ay sonra.şerbetlı tatlı ise yemeyelı aylar oldu

canım ben 69 kiloyum, öyle uçuk 50-55 olayım gibi hedeflerim yok doğrusu.
çünkü geçen sene ameliyat olmuştum,59-60 kiloya düştüm ama sürekli gözüm kararıyordu, acayip olmuştum. bana yaramadı o kadar düşük kilo...
şimdi 62-63 olsam iyidir diyorum. yani ki 7-8 kilo vermem gerek canım...
yememem lazımdı, kilodan çok sağlık için ama işte.. bi dahakine yemicem tamam (odaya cok tatlı geliyor çünkü )
teşekkürler, kız bana böyle ki motive olayım... :2::2:

iş yerıne gelen tatlılar hiç bıtmez verılecek kılo az olunca maalesef bıturlu gıtmıyor ,o yuzden bende yemegımı çok azalttım.birde ben yaklasık 1 haftadır akşam 6 dan sonra yemıyorum haftasonu ıse akşam 5 ten sonra yemeyı kesıyorum...bu sayede daha cabuk gidecek kılom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…