- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #53.761
cumartesi günü kan tahlillerinde kolesterolüm 195 çıktı, üst sınır 200
diyete başlamak için daha anlamlı bi sebebim olabilir mi,daha yaşım kaç benim
kırmızı et,kızartma, çok şekerli, çok yağlı yasak.çikolata,bisküvi, tereyağ vs yok! dr bu kadar katı konuşmadı ama bi sonrakinde normale dönsün diye ben işi sıkı tutucam.
bu sabah 25 dk kadar egzersiz yaptım, artık her sabah en az yarım saat ya egzersiz yada bisiklete binme.. 2 ay sonra tekrar gidicem ozamana kadar düşmesi lazım, moralim bozuldu...
kolesterol için mısır püskülü içmeye başladım. sabah-öğlen- akşammış ama öğlenki evde kaldı, akşam içerim inş artık napiimm..
sabah kahvaltıda special K kalmamış. bende bikaç dilim kavun ve azıcık b.peynir yedim. (7:30-7:45 arası)
az önce de ara öğün yeşil çay (chai diye bişey harika, tarçınlı-karanfilli fln) yanında da 3 adet form meyveli bisküvi (10:30-11:00 arası)
hadi bana gaz verin kızlar, buna ihtiyacım olabilir...nasıl gidiyorum sizce? yıl sonuna kadar yol katedebiliriim değil mi:26:
walla arkadaş,adını bilemiyorum,yazmamışsın:)eğer bu şekil hergün egzersize devam edersen kilo vermemek imkansız ...ben mesela yürüyüş yaptığım hafta ii kilo veriyorum...sadece az yemek yeterli olmayabiliyor ve senin kolestrol de çıkmış,egzersiz yapman baya düşürür...kolay gelsin..
walla canım akşam da bi tabak şehriye çorbası, biraz bulgur pilavıyla tavuk sote ve brokolili,havuçlu bir zeytinyağlı yemek yedim. aşırıya kaçmadan.
sabah spor yapamadım, uyandığımda cokk üşüdüm sonra geri yattımama akşam ablama gidicem, onda yürüyüş bandı var, çıkarım yarım saat yürürüm inş diye düşünüyorum... az sonra yeşil çay+3 dilim form bisküvi yicem. sabah da azıcık b.peynirle minicik ekmek yedim (siyah ekmek kalmamış, beyaz ekmek olunca azcık yedim...) bir tane de ceviz. (kolesterol için 2 tane günde ii gelirmiş, ben 1 tane yedim) inşallah egzersizlerimi sabah yapamazsam akşam yaparak kendime bunu alıştıracağım inşallah...
sağol desteğin için canım..
inşallah hergeçen gün güzel haberlerle geliriz birbirimize...
canım ,akşamları çok çeşitli yememeye çalış...bi kase çorba ve sebze yemeğinin yeteceğini söledi bana diyetisyenim
öğle yemeği olarak karnıyarık (küçük bir patlıcandı ve içinde et değil de sadece kavrulmuş soğan vardı,umarım kızartma olarak yapılmamıştır,çok ağır değildi ama.. :26:)
pul biberli naneli bir kase yoğurt, salata, azıcık turşu...
çok mu kaçmış normal mi,çok mu?:44::26:
pekk bol kalorili şeyler değildi ama :44:
sorma odaya tatlı getirdiler az önce, minik minik olanlardan var ya onlardan..
2 tanecik yedimtamam akşam 30 dk değğil de 45 dk yürürüm
paytak kaç kılodan kaça düşmen lazım bılmıyorum ama...kılo verme surecınde kesınlıkle şerbetlı tatlılardan uzak durmalısın.kaçamak falan da olmamalı ....ben mesela dun kucucuk bır dılım yas pasta yedım ama 1 ay sonra.şerbetlı tatlı ise yemeyelı aylar oldu
canım ben 69 kiloyum, öyle uçuk 50-55 olayım gibi hedeflerim yok doğrusu.
çünkü geçen sene ameliyat olmuştum,59-60 kiloya düştüm ama sürekli gözüm kararıyordu, acayip olmuştum. bana yaramadı o kadar düşük kilo...
şimdi 62-63 olsam iyidir diyorum. yani ki 7-8 kilo vermem gerek canım...
yememem lazımdı, kilodan çok sağlık için ama işte..bi dahakine yemicem tamam (odaya cok tatlı geliyor çünkü )
teşekkürler, kız bana böyle ki motive olayım... :2::2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?