Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

asit degeri dusukse cok zarari olmaz, o zaman zaten biraz kullanip birakacakmissin...iyi o zaman canim...

ben sabah kahvaltısı pek yapamıyorum öğlen çok yiyorum akşamda bişey yemiyorum ama 3 ü 1 arada içiyorum ya gerçi kalori değerinde 78 diyor ama günde 3 yada 4 ü buluyor çok hareketsizim işe gidip gelirken yollarda mahvoluyorum evde bile yapamıyrm spor ancak haftasonu dans etmeye çalışıyorum bakalım :/ sandoloz sakızı aldım oda midemi bulandırmaya başladı sabahları onuda bıraktım

aaa ama sen cok sagliksiz besleniyorsun canim yaa...tek ogunle olurmu?

nasil oluyor o diyet? 5 gunde 5 kilo verilirmi ya yazik etme kendine bence.hemen verirsen hemen aliniyo o kilolar.hic yemiyormusun bu diyette yanii ?????

yok canım yaa yemez olur musun, baya yiyosun... aslında bana sağlıksız gelmemişti o diyet açıkçası.
5 günde 5 kilo vermiyorsun tabiki...
diyet şöyleki:
1.gün sadece patates
2.gün sadece sebze
3.gün sadece et
4.gün sadece meyve
5.gün yumurta-süt-yoğurt... sabah ne yersen akşama kadar onu yiyosun, istediğin kadar.. aç kalmak yok... ama et gününde meyve yemek yok, meyvede yumurta yemek yok... 2 gün ara veriyosun tekrar yapıyorsun... ben severek uygulamıştım öğrenciyken,şimdi çalışınca zor olur diye düsündügümden baslamıyorum. böyle bi diyet, forumda konusu var...

listeyi merve yapıyordu,geçen hafta yapamadı,sorunları varmış..daha da topikte onu göremedim,merak da ettim açıkcası...

nasil oluyor o diyet? 5 gunde 5 kilo verilirmi ya yazik etme kendine bence.hemen verirsen hemen aliniyo o kilolar.hic yemiyormusun bu diyette yanii ?????

yok canım okadar aç kalınmıyor dün patates haşlaması günüydü sade onu yedim akşama kadar acıktıkca büğün sebze günü sade onu acıktıkça tabi yag tuz yok yarında sade et türü yarından sonra meyve sadece acıktıkça 5.ci gün yani son gün yumurta haşlaması istediğin kadar bukadar iki ğün dinlenme günü istediğini aşırıya kaçmıyarak yenecek bol su yeşil çay şekersiz içecekler serbest ne bileyim bu kolay geldi bana 5 gün yapayımda sıkılırsam başka diyete geçerim ..

çalışanlar ne yapacak?çalıştgm yern etrafnda ev yemekleri yapan yerler var ama kimbilir nasıl yağlarla pişiyr,hergün salata yesem oda kötü değil mi ya ?

aksam yemegım 1kase domates çorbası bıraz mercımek yemegı 2 kasıkta bulgur pılavı yogurt bırazöncede yesıl cayımı içtım ama şimdı 1tane baklava yedım( 2tanede gofret yedım bırı bana durdesın:))))

DURRRRR!!!!!!!!!!

dur dedim ama bence hic de fena gitmiyosun.ben de dun cok feryat etmistim ama kimse beni duymadi.kustum birascikkk.
cok abur cubur yemekten midem bulaniyo artik.ogleden sonra baslayan ve yatincaya kadar devam eden yemek yeme ihtiyaci!!
midem doysa gozum doymuyor.motive olamiyorum !!!
kahvalti:1 yumurta(omlet seklinde),1 dilim peynir,1 dilim ekmek,4 yesil zeytin

:18: bu hafta doktora gitmesemmi diyorum.korkuyorum yaaa.kesin kilo aldim.kadin verip de gel demisti
ama mezoterapi icin de gitmek istiyorum.her nekadar pek kilo veremesem de incelme oldugu cok acik.neyapsamm???:26:

kilo verirken önemli olan başlarda belki tartıda azalmaktır ama sonraları ölçülerinin küçülmesi çok önemli... illa kilo vermezsin belki ama sıkılaşıyor, forma giriyorsan bu da bir ilerleme bence... hele ki benim gibi bacaklarını inceltmeye çalışan biri için,bu böyle... senin öğünlerin az olduğu için böyle aralarda atıştırma yapıyor olmayasın? acaba öğünlerde bol salata, kırmızı biber-naneli yoğurt filan yesen de iyice doysan belki aralarda atıştırma ihtiyacı duymazsın

dün akşam bi tabak çorba, patlıcan yemeği ve 4-5 kaşık bulgur pilavı yedim. (pilav çok kaçtı sanırım... ) yanında salata ve yoğurt vardı. akşam yatmadan da karpuz yedim...
sabah 2 dilim ıspanaklı börek yedim kahvaltıda yanında yeşil çay... ara öğün yapmayı düşünmüyorum, fazla kaçtı akşam ve sabah sanki...
beni takip ediyorsanız, sizce öğünlerim nasıl? doğru yolda gidiyor muyum ??:26::26:

paytakcim destegin icin tesekkur ediyorum.
bence sen onceden daah SIKI tutuyodun bu i$i.bikmis olabilirsin tabi.genel olarak cook iyi gidiyosun.arada benim yaptigim gibi atistirma da yok masallah.aksam ogunlerindaha onemli bence.en hafif ogununu aksam secmelisin.bol su iciyosundur zaten.
ben bu ara bikac hastaligi birden atlatiyorum.antibiotik kullandim cok.belki bu yuzden cok kacirdim ogunlerimi.

aslında bıkmadım canım, malum bende de kolesterol olayı çıktığından sebze ağırlıklı yemeye çalışıyorum.
slim in 6 diye bir egzersiz programına başladım, sabahları 2 gündür dövülmüş gibi uyanıorum... 6 hafta devam edecek, umarım faydasını görürüm... akşam da ailecek bir araya gelince kaçabiliyor ipin ucu...
bence sen de atıştırma yapacaksan illa ki form bisküvilerinden yada barlarından yiyebilirsin, yanında yeşil çayla... ben araöğün bazen öyle yapıyorum, tatlı ihtiyacım da gitmiş oluyor... sanırım egzersiz + dikkatli beslenerek -yağ,pilavlar,ekmek,şekerli gıdalar gibi besinlere dur diyerek- zayıflayabiliriz diye düşünüyorum... inş olur,aralığa kadar süre verdim kendime ben... 2 ayım var,bayrram da geliyor ya, hadi Allah yardımcımız olsun :26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…