- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #53.841
canım biliyorum ama ben 57 kiloyum 3 kilo falan versem yeter,bide benimkinin asit değeri en düşük olanını aldım 15 gün kullanıp bırakıcam ne bilim yüzüme falanda sürüyorum her yönde faydasını gördüm
ben sabah kahvaltısı pek yapamıyorum öğlen çok yiyorum akşamda bişey yemiyorum ama 3 ü 1 arada içiyorum ya gerçi kalori değerinde 78 diyor ama günde 3 yada 4 ü buluyor çok hareketsizim işe gidip gelirken yollarda mahvoluyorum evde bile yapamıyrm spor ancak haftasonu dans etmeye çalışıyorum bakalım :/ sandoloz sakızı aldım oda midemi bulandırmaya başladı sabahları onuda bıraktım
aaa ama sen cok sagliksiz besleniyorsun canim yaa...tek ogunle olurmu?
sabahları evden getremyrm poğaçada yemek istemyrmakşamlarıda acıkmıyorum alışkanlıktan
kızlar bende dünden beridir 5 günde 5 kilo zayıflama diyetine başladım inşallah bir faydası olur ..
nasil oluyor o diyet? 5 gunde 5 kilo verilirmi ya yazik etme kendine bence.hemen verirsen hemen aliniyo o kilolar.hic yemiyormusun bu diyette yanii ?????
listeyi merve yapıyordu,geçen hafta yapamadı,sorunları varmış..daha da topikte onu göremedim,merak da ettim açıkcası...selam canim calisiyorumda 10 gun evdeyim baslayayim diyete dedim kilo aldim zaten sonrada birakmam...hergun birazda olsa girip paylasimda bulunurum vakit buldukca...motivasyonsuz olmuyor canim yaa...bu arada liste eskisi gibi duzenli yapiliyormu kim ilgileniyor listeyle??
nasil oluyor o diyet? 5 gunde 5 kilo verilirmi ya yazik etme kendine bence.hemen verirsen hemen aliniyo o kilolar.hic yemiyormusun bu diyette yanii ?????
DURRRRR!!!!!!!!!!
dur dedim ama bence hic de fena gitmiyosun.ben de dun cok feryat etmistim ama kimse beni duymadi.kustum birascikkk.
cok abur cubur yemekten midem bulaniyo artik.ogleden sonra baslayan ve yatincaya kadar devam eden yemek yeme ihtiyaci!!
midem doysa gozum doymuyor.motive olamiyorum !!!
kahvalti:1 yumurta(omlet seklinde),1 dilim peynir,1 dilim ekmek,4 yesil zeytin
:18: bu hafta doktora gitmesemmi diyorum.korkuyorum yaaa.kesin kilo aldim.kadin verip de gel demisti
ama mezoterapi icin de gitmek istiyorum.her nekadar pek kilo veremesem de incelme oldugu cok acik.neyapsamm???:26:
paytakcim destegin icin tesekkur ediyorum.
bence sen onceden daah SIKI tutuyodun bu i$i.bikmis olabilirsin tabi.genel olarak cook iyi gidiyosun.arada benim yaptigim gibi atistirma da yok masallah.aksam ogunlerindaha onemli bence.en hafif ogununu aksam secmelisin.bol su iciyosundur zaten.
ben bu ara bikac hastaligi birden atlatiyorum.antibiotik kullandim cok.belki bu yuzden cok kacirdim ogunlerimi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?