Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

eline sağlık mervecim...

bugünki menm
sabah
2 dilm ekmek
2br şekrsiz çay
7 zeytin
1kk peynir
1 domates,biber
ara
1elma
öğle
2 kurabiye
1br meyve suyu
akşam
2 küçük lahmacn(küçük ama

arkadaşlar çok uzun uzun sayfalar vardı hepsini okuyamadım ama benim de zayıflama ile ilgili bir öyküm var... ben de yazabilir miyim? rejimimi ve nasıl zayıfladığımı? hala da devam ediyorum zaten

kızlar ben evlendikten sonra 2 yıl içinde tam 18 kilo aldım. bir de üstüne hamile kaldım ve bebeğimi doğurdum. bir yıl içinde kendime olan güvenim çok azalmıştı ve istediğim hiçbir şeyi giyemiyor ve eşimle dışarı çıkmayı hiç istemiyordum. bir sürü ilaç kullandım garip garip yöntemler denedim olmadı. en son kızımı da sütten kesince bundan 3 ay önce mezoterapiye başladım. şu anda evlendiğim kilomdan sadece 5 kilo fazlayım. 3 ay önce 80 kiloydum şimdi ise 66 kiloyum. bu benim için mucize. diyet yapmaya çok uğraştım ama meğerse insan para verince kendini zorunlu hissediyormuş. bütçemin bütün sınırlarını zorladım. eşim bile yapabileceğime inanmadı. şimdi ise hayran hayran bakıyor. eğer iradesiyle rejim yapabilen arkadaşım varsa tüm kalbimle tebrik ediyorum. ama ben irademe hakim olamadım. mezoterapiye bu hafta son kez gideceğim. geri kalan kilolarımı diyetiyle kendim vereceğim. mezoterapi çok sıkı bir diyetle uygulanan bir yöntem. o diyeti uygulamazsanız 1 gram bile veremiyorsunuz. para verdiğim için vicdanım sızlıyor ve bu yüzden diyetine de uyuyorum...3 ayda toplam 720 tl verdim mezoterapiye. ama sonuçlarına değdi... manyaklar gibi yiyip içen ben şimdi son derece dikkatli ve mutlu bir kadınım. ne kötü bir yeme alışkanlığımın olduğunu şimdi çok daha iyi anlıyorum... kalan 6 kilomu verirken size yazacağım süreci. böylece kendimi size karşı sorumlu hissederim. hepimize kolay gelsin...

Bende aranıza katılmak istiyorum 82 ile başlıyorum dogum yaptım 1 yasında bebeğim var...bu kilolarla basım dertte... Bir haftadır sürekli kk daki zayıflama öykülerini grupları paylaşımları okuyorum neden ben yapamıyorum diye dahada deliriyorum....spora başladım aksam 9 buçukta ancak gidiyorum bebeğimi uyutup... Azimliyim eşimde sen veremezsin diyor dahada üzülüyorum....hevesimi kiriyorrr en çok ona inaat vermek istiyorum bu kiloları banada yardım edin lutfennnnnnnnnn kizlarrrrrr

kızlar bir şey sorucam ya ben diyetisyen gidiyorum..İlk zamnlar çok güzel kilo verdim 79 kiloydum 70 kiloya düştüm ama 2 aydır ne 1 gr alıyorum nede veriyorum diyetimi saati saatine uyguluyorum ne derse onu yiyorum günde 1 saat yürüyüşümüyapıyorum hemde tempolu ama 2 aydır belkide daha fazla oldu 70 kiloyum bu 70 kilo ne 70.100 oldu nede 69.900 oldu hep 70 anlamdım doktorda anlamadı ama bana bir çarede bulamadı elime bir liste sıkıştırıyor al bunu yap yapıyorum dünyanın parasını ödüyorum ben oraya ama hiç bir şey yok ne bir yadımcı çay ne bir şey hiç bir şey yok kafayı yiğicem....Neden böyle bırakmayı düşünüyorum 12 günde bir gidiyorum doktora listem 12 günde bir değişiyor ama hep aynı şeyler ben anlamdım yaaaa ne yapamam lazım

canım bünye ilk etapta kilo verir,sonra kendini koruma anlamında bi süre sabit kalır.sonra yeniden kilo verimi başlar.
bu herkesin bünyesinde bu şekildedir.
zaten bu sabit durumdan dolayı çoğu insan diyetten vazgeçer ve hata yapmış olur.
aman diyeyim.
bu dönemi sakinlikle atlatman gerek.

Canım benim tamam sakinlikle atlatmaya bekliyorumda 2 oldu diyetimi bozmayı düşünmüyorum ama diyetisyene gitmeyi bırakıcam zaten benim sorunum hep buydu kendisine söyledim ben 70 geliyorum aylarca 70 te kalıyorum diye inmiyor diye beni sinir eden akdının ilgisi davaranması...

kızlar ben de diyet listeme uymaya çalışıyorum,ama hiç yürüyüşe çıkamadım..:)bakalım bu hafta napcaz?

canlasın topik yaa
benim de acilen canlanmam lazım
hani cuma gunu bildirim yapılıodu. hos ben tartılmayı unuttum ama
yarın kızımın dogum gunu. 2 yasına giriyo
kilom hala 66.2
yarından itibaren silkelenmem gerek.. olmuo boyle

şimdiden doğum günü kutlu olsun kızının canım iyiki doğmuşş...

Arkadaşlar,
Ben de diyetisyene giderek kilo vermeye çalışıyorum. Yaptığım şey yeme düzenimi değiştirmekle başladı 2-3 saatte bir birşeyler yiyorum, 3 öğün ana 3 öğün de ara olmak üzere. Her öğünden önce de 2 bardak su içiyorum. Yürüyüş için dışarı çıkmaya fırsatım olmuyor çoğunlukla o yüzden diyetisyenim bana evde tv karşısında film izlerken yürürmüş gibi yaparak hem de biraz kıvırıp yanları yani simitleri çalıştırarak en az yarım saat yürümemi önerdi. Dışarıdaki gibi yorulmuyorsun ama yine de yürümek yürümektir.
Diyetim şu şekilde:
Sabah: peynir, domates, salatalık, ceviz, 2 dilim ekmek.
2,5-3 saat sonra
Ara öğün: 3 kayısı+süt veya 2 galeta veya meyve+süt veya 1 dilim kepek ekmeği arasında peynir.
2 saat sonra
Öğle yemeği: 1kepçe çorba,4-5 kaşık yemek (suyunu yemeyeceksin),salata,2 dilim ekmek
3-4 saat sonra
Ara öğün: önceki gibi (birini seçeceksin)
2 saat sonra
Akşam yemeği: öğle yemeği gibi
3 saat sonra
Ara öğün: yine önceki gibi
Sonra geç yatıyorsan 2 saat sonra ara öğün yiyebilirsin.
bu arada ekmekler beyaz ekmek olmayacak, kepek-çavdar-tahıllı ne olursa artık.
Ben başlayalı 1 ay bile olmadı 3-4 kilo arası verdim. Başka arkadaşlarım da bu diyeti uyguladılar onlar da ayda 3 kilo gibi verdiler.

Burda yarış falan var mı? Tartı günü falan. Eğer varsa ben de katılmak isterim. İsveç diyeti yapıyorum ben de güya yarın 4. günüm.

merhaba arkadaslar
bende basladim rejim yapmaya.2hafta kadar oldu.destek aliyorum doktorumdan tabiki.ayrica 2 seans mezoterapi de yaptirdim.sanirim birsure daha devam edicem.1.5 kilo vermisim ilk 10 gunde ama bir sonraki randevum ayin 17sinde.bu vakti iyi degerlendirmeliyim.burada sizlerden de destek alabilirsem bozmadan zayiflamak istiyorum artik.bu arada 5bucuk ve 8 yasinda 2 kizim var.boyum 170cm ve su an 75.4 - 1.4 =74 kiloyum spor yapmiyorum.burada (belcika)hep yagmur yagiyor yuruyuse de cikilmiyor.o yuzden bikac gundur gunde 5 dk falan ip atliyorum.az amahic yoktan iyidir.bu kadari bile bacaklarimi agritmaya yetiyo.
:79:

saol mervecim;
YOK MU ARTTIRAN??

günaydın kızlar beni de yazın bugün ikinci günüm elma diyetinde 77.5 ile başladım.ve morale ihtiyacım var.15 gün elma diyeti yapıp sonra 1000-1200 kalorilik bi diyete devam edeyim diyorum.boyumda 1,60.bu sefer başarmam lazım.bu kilo hamallığından kurtulmalıyım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…