- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #53.661
30.09.2011 cuma kilo bildirimi listemiz
isim --------- b.kg ------ şimdiki kg ------ hedef kg
emyay_8990---- 88 --------- 88 ----------- 68 ------ aynı
ruhpastası ------61 --------- 61 ----------- 58 ------- bildirime gelmedi
bukett --------66.6 -------- 66.1 ------------ 60-------- 500 gr verdi
bilge85 ---------69 --------- 69 -------------- 65 -------- 1.100 gr verdi
love_my----------67 --------- 63 ------------- 52 ------- bildirime gelmedi
birincimiz: bilge58 1.100 gr ileee
ikincimiz : bukett 500 gr ile
e üçüncüde kimse bildirim yapmadıgı için benim
benide alın aranıza diyen biçok kişi oldu ve hafta içi kimse ugrmadı bende listeye yazmadım eger buhafta ugrarlarsa yazılır kızlar kimse darılmasın iyi aksamlarrrr
arkadaşlar çok uzun uzun sayfalar vardı hepsini okuyamadım ama benim de zayıflama ile ilgili bir öyküm var... ben de yazabilir miyim? rejimimi ve nasıl zayıfladığımı? hala da devam ediyorum zaten
kızlar bir şey sorucam ya ben diyetisyen gidiyorum..İlk zamnlar çok güzel kilo verdim 79 kiloydum 70 kiloya düştüm ama 2 aydır ne 1 gr alıyorum nede veriyorum diyetimi saati saatine uyguluyorum ne derse onu yiyorum günde 1 saat yürüyüşümüyapıyorum hemde tempolu ama 2 aydır belkide daha fazla oldu 70 kiloyum bu 70 kilo ne 70.100 oldu nede 69.900 oldu hep 70 anlamdım doktorda anlamadı ama bana bir çarede bulamadı elime bir liste sıkıştırıyor al bunu yap yapıyorum dünyanın parasını ödüyorum ben oraya ama hiç bir şey yok ne bir yadımcı çay ne bir şey hiç bir şey yok kafayı yiğicem....Neden böyle bırakmayı düşünüyorum 12 günde bir gidiyorum doktora listem 12 günde bir değişiyor ama hep aynı şeyler ben anlamdım yaaaa ne yapamam lazım
canım bünye ilk etapta kilo verir,sonra kendini koruma anlamında bi süre sabit kalır.sonra yeniden kilo verimi başlar.
bu herkesin bünyesinde bu şekildedir.
zaten bu sabit durumdan dolayı çoğu insan diyetten vazgeçer ve hata yapmış olur.
aman diyeyim.
bu dönemi sakinlikle atlatman gerek.
canlasın topik yaa
benim de acilen canlanmam lazım
hani cuma gunu bildirim yapılıodu. hos ben tartılmayı unuttum ama
yarın kızımın dogum gunu. 2 yasına giriyo
kilom hala 66.2
yarından itibaren silkelenmem gerek.. olmuo boyle
saol mervecim;
YOK MU ARTTIRAN??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?