• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

benim de şu sıralar yatılı misafirim var,sık giremiyorum...ama diyeti bozmadım..zayıfladığımı da hissediyorum,ne kadar verdim bilemiyorum..cumayı sabırsızlıkla bekliyorum..

kuşum çalışmıyorum evdeyim.yaa nası bişi bilmiyorum kardeşim 2 paket almıştı 1 i hiç açılmamış duruyodu onu yicem bu hafta.2 öğün bunu yicem 1 öğün normal yemek ya kahvaltı ya öğlen ya aksam bilmiyorum artıkın bebeemm.cumaya belli olar.
canm sabah saglamca normal kahvaltını yap..öğlen ye bence
kahvaltım:
-1 kase special k
-1 kupa kayısılı form çay

öğlen:
-2 küçük domates
-2 kk beyaz peynir
-2 dilim kepekli ekmek

bugün itibari ile yediklerim efendim:

kahvaltı:
light beyaz peynir,
1 tatlı kaşığı labne,
3 dilim çavdar ekmeği,
4 zeytin,
domates,salatalık,
2 şekersiz tarçınlı çay
3 adet kuru kayısı

öğlen:

45 dk.lık yürüyüş yaptım,evi temizledim...:)

oh ne güzel yürüyüşün çok faydası oluyoya

6 çorba kaşığı karışık sebze yemeği
3 çorba kaşığı yoğurt
2 dilim tam buğday ekmeği

akşama da ALLAH KERİM!!

Merhaba arkadaslar bende araniza katilabilirmiyim lutfenn:))

buyur cnm sürekli gelecksn eğer biz burdayız

diyetler nasıl gidiyor arkadaşlar benimki kötü ben bu diyet işinden nefret ediyorum ama zayıflamam gerek hep böyle balıketli mi kalacağım :(:(:(
hemen başlamadıktan sonra olduğumz yerde sayrız malesf.incecik lmak bizim elimizde:52:

benim de şu sıralar yatılı misafirim var,sık giremiyorum...ama diyeti bozmadım..zayıfladığımı da hissediyorum,ne kadar verdim bilemiyorum..cumayı sabırsızlıkla bekliyorum..
bende zayıfladımı hissediyorum çok güzel biduyguuu:62:

kızlar bende menümü yaziyim hastenedeydim bugün öldüm yaa çok yoruldum yegenimi götürmüştüm.
kahvaltı:
-çeyrek simit
-1 domates

öğlen:
yarım simit
vişneli m.suyu

ama birazdan yine bişiler yicem açım çünküm yarım simitle meyve suyunu ara sayın nen :))))

Son düzenleme:
bu simitleri yarım yemeyi nasıl baarabiliyosnuz ya..hayatta dayanamm yarısı kahvaltıda yarısı öğlen:1:
evet bilgcm bugün artık erken yaptım kahvaltımı..imdiye kadr mesela daha çok kilo vermem lazımdı arada yaptığımyanlışlardn dolayı kilo vermm çok çok yavaşladı..bugünden itibaren lesliede balıcm
bugünki menm
sabah
kahvaltıdan önce 2 adet altın çilek-bol su
3br şekersiz çay
1kk peynir
1 tane biber-1domates
5 siyah zeytin
2dilm ekmek( ekmek konusunda kızlar çavdar ekmeğimi seçiyosunz ??
ara-
1şeftali

kızlar kimseler yok yine!!söz verenler nerde??yarın çıkarlar ortaya...ben de şuan az yağlı fasulye yemeğimi yapıyorum,bi yeşil elma arası verdim...acıktım haaaaaa:)bu arada regliyim,yarım tam sonucumu göremicem,ona üzülüyorum biraz,neyse...

kızlar kimseler yok yine!!söz verenler nerde??yarın çıkarlar ortaya...ben de şuan az yağlı fasulye yemeğimi yapıyorum,bi yeşil elma arası verdim...acıktım haaaaaa:)bu arada regliyim,yarım tam sonucumu göremicem,ona üzülüyorum biraz,neyse...:84::84:

kızlar çok çok özür dilerim kaç gündür sabahtan aksama kadar cerrahpaşalardayım öldüm yorgunluktan.giremedim neyse nihayet bugün bitti işim.yegenimde bişi çıkmadı bütün tahlil film herşey temiz çok şükür.
menü yazamıyorum kaçırmadım fakat çok karışıktı yarın herkesi bildirime bekliyorum pazar günde ailecek memlete gidiyoruz 1 haftalıgına listeyi yarın güzelce yapimde haftaya cuma biri beni idare eder artıkın

uzuntu....... bu isin sirri uzuntu........ ne kadar uzulurseniz o kadar kilo veriyosunuz... hicbi sey yiyemiyorum 2 gundur icim almiyor. cok ictigim suyu bile icemiyorum.

30.09.2011 cuma kilo bildirimi listemiz

isim --------- b.kg ------ şimdiki kg ------ hedef kg

emyay_8990---- 88 --------- 88 ----------- 68 ------ aynı :14:
ruhpastası ------61 --------- 61 ----------- 58 ------- bildirime gelmedi :57:
bukett --------66.6 -------- 66.1 ------------ 60-------- 500 gr verdi :65:
bilge85 ---------69 --------- 69 -------------- 65 -------- 1.100 gr verdi :65: :65:
love_my----------67 --------- 63 ------------- 52 ------- bildirime gelmedi :57:

birincimiz: bilge58 1.100 gr ileee :62: :64::65:

ikincimiz : bukett 500 gr ile :65::65:

e üçüncüde kimse bildirim yapmadıgı için benim :1:

benide alın aranıza diyen biçok kişi oldu ve hafta içi kimse ugrmadı bende listeye yazmadım eger buhafta ugrarlarsa yazılır kızlar kimse darılmasın iyi aksamlarrrr :69:

Back