- 20 Ocak 2011
- 331
- 48
- 118
- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #53.701
Kızlar bende yarından itibaren baslıyorum diyete sıkı sık yiyerek ve sporla bslamak istiyorum 160 boyum 62 kiloyum .hedefim 52 kilo olmak dügünüme kadarForum da bircok diyet yöntemleri var acıkcası kafam cok karıstı hepsinide okuyamıyorum sanırım sık sık yiyerek ve kacırmadan ölcüyü tabiki bir de sporla ohhh mis bu işi halledebilriim diye düsünüyorum bakalım yarın nasıl olcak Şuan istek tavanda umarım bu gayret bitmez tükenmez arkadaşlar
kahvalti da 2 zeytin,1 dilim tahilli ekmek ve kucuk bir kase tarhana corbasi ictim.(saat 8 de)
yokmu menu yazan!!!!
slm kızlar kahvaltıda yarım sımıt bıraz peynır ve 1çay kasıgı recel yedım sımdıde kahvemı içiyorum sanırım öglen bısey yıyemıcem cunku kahvaltımı gec yaptım saat 12ye gelıyodu
slm arkadaslar bugunku yemek işimi bıtırdım 1kase corba içtim yogurt salata ve 4kasık yagsız erişte yedım bırazdanda yeşilcayımı içerim inş daha hiçbısey yemem:)
dün sabah izin günümdü. yarım yağlı peynir tuzsuz zeytin ve salatalık domates yedim kahvaltıda. içine sadece bir yemek kaşığı yağ koyarak taze fasulye yaptım tabi tuz da koymadım. öğlen de akşam da onu yedim. yarın da yine sadece 1 yemek kaşığı yağla tava yapacağım. aralarda salatalık elma ya da öle bişey yedim. 2 kere filan sallama yeşil çay içtim. 5 kilo vermek istiyorum 1 ayda.işte böyle :) hepimize kaçamaksız günler :)
ben cok sacma bisey yaptim oglen 3 tane sigara boregi yedim
bikac saat once de 2 kasik makarna..
amaaksam icin brokoli hasladim.yanina cacik yapar yerim artik
cok bile bana
kahvaltidan ogleye kadar benim icin pek sorun olmuyor.tam 4saat sonra acikmis oluyorum.alisti bunyem artik bu saate.
my-love kilo cetvelini nasil yaptin?bana da ogreeettt lutfeeennnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?