• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

evet kahvalti menumu yaziyorum:
:56:1 dilim tahilli ekmek
2catal peyaz peynir
3 yesil zeytin
2kasik domates soslu biber tursusu(kahvaltida super oluoo)

bu hafta burda kimseler yoktu,ben de kilo verememişim:)motive olamadım:(bu hafta 67.8 olmuşum ve sadece 100 gr. vermişim.:(:75:

bilge tebrikler.100 gr 100grdir.sonucta durmamis metabolizman.hala calistigini kanitliyor.ya anlamiyorumki neden kimse yok buralarda.bi destek aradikca bulamiyorum.desteksiz cok zor bu is biliyosun.herkes baristimi fazla kilolariyla simdi?benden baska herkes halinden memnun galiba bu aralar:19:.:19:en bugun biraz daha vermisim kilo(hatta gram).ama ayin 17sinden once yazmayi dusunmuyorum.bakalim on gune kadar alacakmiyim verecekmiyim belli olacak.
artik gelsin bikac kisi destek olmaya bekliyorummm

bilge tebrikler.100 gr 100grdir.sonucta durmamis metabolizman.hala calistigini kanitliyor.ya anlamiyorumki neden kimse yok buralarda.bi destek aradikca bulamiyorum.desteksiz cok zor bu is biliyosun.herkes baristimi fazla kilolariyla simdi?benden baska herkes halinden memnun galiba bu aralar:19:.:19:en bugun biraz daha vermisim kilo(hatta gram).ama ayin 17sinden once yazmayi dusunmuyorum.bakalim on gune kadar alacakmiyim verecekmiyim belli olacak.
artik gelsin bikac kisi destek olmaya bekliyorummm

teşekkür ederim canım,ama geçen hafta 1 kilo üzeri vermiştim,sanırık bu hafta biraz aksattım diyetimi...ders oldu bana :)ii bi kahvaltı yaptım ki şöle:

2 dilim çavdar ekmeği
3 adet siyah zeytin
biraz light peynir
iki çatal labne:69:
domates
1 bardak çay

:6::6::6:
bakalım gerisi gelcek mi???

:56:bugunku kahvaltim;
domates+biber+salatalik+azicik zeytinyagi ile yaptigim salata(kucuk 1 porsyon)
1 dilim tahilli ekmek
3catal peyaz peynir
light icecek

kime yaziyorum bilmiyorum ama eminim orada birileri vaarrrrr.kendinizi gosterin arkadaslar:33:

selam arkadaşlar
bende diyete başlamalıyım yarından itibaren başlıyorum.... yeni evlendim ve 1 ayda 3-4 kilo aldım:53: kilolar oturmadan vermeliyim..
evdede mekik felanda çekicem... umarım verebilirim. takipteyimm:10:

Tabi canim ins Boyum 1.68 ben diyete basladigimda 94kiloydum sindi 75birakmistim ama yine basliyorum ins istedigimiz kiloya ulasiriz

:52:neeeeee 94 kilomuuu!!!neredeyse 20 kilo vermissin sen zayiflamakla ilgili cok sey biliyor olmalisin.benim kocum olmani teklif ediyorum :49:.
ayrica su anda tirsmis durumdayim cunku bu konuda bu kadar basarili biriyle ben yarisamamkiii:18:
(benim boyumda 1.70)

Neler yapıyosunuz diyet ürünler kullanmak dışında? Ne bileyim özel içtiğiniz veya yediğiniz bir bitki karışımı vesaire var mı? :56: ve spor filan yapıyo musunuz, yapıyosanız ne tür şeyler uyguluyosunuz kilo vermeyi hızlandırıcı, metabolizmayı hareketlendirici... ? :21: Amma soru sordum ama paylaşırsanız verimli olur diye düşşünüyorum... :61:

:52:neeeeee 94 kilomuuu!!!neredeyse 20 kilo vermissin sen zayiflamakla ilgili cok sey biliyor olmalisin.benim kocum olmani teklif ediyorum :49:.
ayrica su anda tirsmis durumdayim cunku bu konuda bu kadar basarili biriyle ben yarisamamkiii:18:
(benim boyumda 1.70)

Canim ya:)) tabiki sormak istedigin bisey olursa cvp veririm gecen sene diyetisyene gitmistim 3ay ama oara baya bi sorunlar yasamistim sade 10kilo verebilmistim sonra kendim ogrendigim
Kadar netten arastirdigim
Kadar 10kilo daha verdim mutlaka 2fincan yesil cayim var sabahlarida ac karnina tarcin kaynati bicay kasigi balla ilik iciyorum bide gece yatmadan acayip ise yariyo 1hafta 2kilo verdim bu sayede dene benim reflum var sirkeli suda ise yariyomus ama bikere denedim oluyodum:))

Canim ya:)) tabiki sormak istedigin bisey olursa cvp veririm gecen sene diyetisyene gitmistim 3ay ama oara baya bi sorunlar yasamistim sade 10kilo verebilmistim sonra kendim ogrendigim
Kadar netten arastirdigim
Kadar 10kilo daha verdim mutlaka 2fincan yesil cayim var sabahlarida ac karnina tarcin kaynati bicay kasigi balla ilik iciyorum bide gece yatmadan acayip ise yariyo 1hafta 2kilo verdim bu sayede dene benim reflum var sirkeli suda ise yariyomus ama bikere denedim oluyodum:))

bendede var o refluden :14:.ben de her sabah ve aksam yesilcay ve form cayi iciyorum.bol su icmeye calisiyorum.bu arada mezoterapiyede basladim ama benimdoktorumun tam da tatil zamanina geldi.zaten henuz 2 kez yaptirmistim 20 gun ara verdik mecburen.neyse hayirlisi.en son 73.5 kiloydum doktorda 10 gun once falan.ben galiba cok yavas kilo veriyorum.ama vucudum sekillenmeye basladi.kacamaklarimdan kurtuldum diyemem.eskisi kadar olmasada cikolatali gofretten ve kabak cekirdeginden vazgecemiyorum.az da olsa yiyorum:59:
ama sanirim mezoterapinin bana faydasi olacak cunku ilk gittigimde doktor basen ve bacak olcumu aldi.2. gidisimde yani10 gun sonra 1.4 kilo kaybetmeme ragmen 2ser cm incelmisim.yani her ne kadar kilo az gitmis gibi gorunse de sanirim kastan deil de yagdan kaybettigim icin daraliyorum ama tartida pek farkedilmio.ama olsun ben buna da raziyim.:64:

Neler yapıyosunuz diyet ürünler kullanmak dışında? Ne bileyim özel içtiğiniz veya yediğiniz bir bitki karışımı vesaire var mı? :56: ve spor filan yapıyo musunuz, yapıyosanız ne tür şeyler uyguluyosunuz kilo vermeyi hızlandırıcı, metabolizmayı hareketlendirici... ? :21: Amma soru sordum ama paylaşırsanız verimli olur diye düşşünüyorum... :61:

aslinda bol su tuketmen yeterli.eskiden yediginin 1/4 unu ye.SIK SIK ye ama ogunlerin her zaman sicak yemeklerden olusmasin.1 buyuk erik,1 elma,1bardak yesilcay ara ogunlerin yerini tutabilir bence.bu arada ben yogurtsuz yemek yemeyi sevmedigimi soylemistim doktoruma.hatta icine bazen sarmisak,salatalik yada havuc ekledigim de oluyor.megerse havucun icinde cok seker varmis.en azindan bu sure icinde pek tuketme dedi doktorum.uzum ve armutunda seker acisindan zengin oldugunu zaten biliyordum.muz yemeyi peksevmiyorum.bu ara en cok mor erik yiyorum .kesinlikle koyu renkli ekmekler tuketmeli.her ana ogunde 1er dilim olmak uzere.aslinda ara ogunlerde bir bardak hazir corba da fena olmuyor.
bir sonraki randevumda xenical kullanmakistedigimi soylicem doktorum ne diyecek bakalim.yediklerimizin yagini ayirip islemeden vucuttan atan bir ilac (arastirmalarima gore).ona guveniyorum.ama son soz doktorumun...

Bende tam vazgecmis degilim gofretten helede o lays yokmu bitiriyo beni:))ama yiceksen erken saatte ye aksam sakin yeme onlar bize yag olarak geri donuyo malesef ama bugunden itibaren siki diyete baslamak istiyorum ins yapabilirim

OGLE yemegimi hazirliyorum kizlar;
2 adet orta boy patlicani teflon tava uzerinde kozleyip kabuklarini soyup dilimliyorum.uzerine az tuz ve yagsiz cacik+1 dilim tahilli ekmek.
cok acikmadim aslinda ama doktorum kesinlikle ogunlerimi atlamamam gerektigini soyledi.ana ogunlerimi tam 4 saatte bir yapmaliymisim.
yemeginin yaninda mutlaka 1 dilim siyah ekmek yemelisin dediginde nasil sevindim anlatamam:62:

Bende tam vazgecmis degilim gofretten helede o lays yokmu bitiriyo beni:))ama yiceksen erken saatte ye aksam sakin yeme onlar bize yag olarak geri donuyo malesef ama bugunden itibaren siki diyete baslamak istiyorum ins yapabilirim

ben artik eve cips almiyorum.cocuklar bu isten hic memnun degiller ama onlar icin de pek iyi bisey deil nasilolsa.icim rahat.:49:

Çekirdekten birtürlü 'tamamen' vazgeçemiyorum, arada nesfimi söndürmek için birkaç tane bile olsa yiyesim geliyo. Onun dışında çok yemek, aburcubur arayan biri değilim. Aldığım kiloları vermem lazım, ipin ucu kaçtı buaralar... Tekrar dikkat etmeye başladım. Ben sabahları kahvaltıdan önce ve akşam birer fincan olmak üzere içine biraz limon sıkılmış ve 1 tatlı kaşığı kadar sirke ilave ettiğim yeşil çay tüketiyorum. Yeşilçaydan en erken yarım saat- 45 dakika sonra sabah kahvaltımı şu şekilde yapıyorum

1 dilim kepek ekmeği,
1 haşlanmış yumurta,
4-5 yeşil zeytin,
1 dilim peynir
yağsız yada çok çok az zeytin yağ ilave ettiğim salça
ve bol yeşillik tüketiyorum.

Arada birkaç badem ya da ya da bir ceviz atıştırıyorum. Öğlen veya akşam öğünlerinde de meyve,genellikle elma, süt yada bir kase yoğurtla geçiştiriyorum buaralar. Yoğurdun içine bazen salatalık veya maydonoz gibi yeşillik ilave ettiğim de oluyor. Her gün gram farkıyla da olsa fark ediyordu fakat birkaç gündür bi değişiklik yok, metabolizmam inatlaşıyor sanki benle... Ne yapmak lazım bilemedim...

Back