- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #53.681
bilge tebrikler.100 gr 100grdir.sonucta durmamis metabolizman.hala calistigini kanitliyor.ya anlamiyorumki neden kimse yok buralarda.bi destek aradikca bulamiyorum.desteksiz cok zor bu is biliyosun.herkes baristimi fazla kilolariyla simdi?benden baska herkes halinden memnun galiba bu aralar. en bugun biraz daha vermisim kilo(hatta gram).ama ayin 17sinden once yazmayi dusunmuyorum.bakalim on gune kadar alacakmiyim verecekmiyim belli olacak.
artik gelsin bikac kisi destek olmaya bekliyorummm
Merhaba arkadaslar bende katİlmak istiyorum 75kiloyum hergun yediklerimi herseyi yazicam ins hepberaber saglikli sekilde veririz kilocuklari:))
nisam_85 boyunuda yazarmisin ?ben de 75ile basladim kisa sure once.ayni kiloda olunca belki cekismeli olarak kilo verebiliriz seninle ne dersin???
Tabi canim ins Boyum 1.68 ben diyete basladigimda 94kiloydum sindi 75birakmistim ama yine basliyorum ins istedigimiz kiloya ulasiriz
neeeeee 94 kilomuuu!!!neredeyse 20 kilo vermissin sen zayiflamakla ilgili cok sey biliyor olmalisin.benim kocum olmani teklif ediyorum .
ayrica su anda tirsmis durumdayim cunku bu konuda bu kadar basarili biriyle ben yarisamamkiii:18:
(benim boyumda 1.70)
Canim ya:)) tabiki sormak istedigin bisey olursa cvp veririm gecen sene diyetisyene gitmistim 3ay ama oara baya bi sorunlar yasamistim sade 10kilo verebilmistim sonra kendim ogrendigim
Kadar netten arastirdigim
Kadar 10kilo daha verdim mutlaka 2fincan yesil cayim var sabahlarida ac karnina tarcin kaynati bicay kasigi balla ilik iciyorum bide gece yatmadan acayip ise yariyo 1hafta 2kilo verdim bu sayede dene benim reflum var sirkeli suda ise yariyomus ama bikere denedim oluyodum:))
Neler yapıyosunuz diyet ürünler kullanmak dışında? Ne bileyim özel içtiğiniz veya yediğiniz bir bitki karışımı vesaire var mı?ve spor filan yapıyo musunuz, yapıyosanız ne tür şeyler uyguluyosunuz kilo vermeyi hızlandırıcı, metabolizmayı hareketlendirici... ? Amma soru sordum ama paylaşırsanız verimli olur diye düşşünüyorum...
Bende tam vazgecmis degilim gofretten helede o lays yokmu bitiriyo beni:))ama yiceksen erken saatte ye aksam sakin yeme onlar bize yag olarak geri donuyo malesef ama bugunden itibaren siki diyete baslamak istiyorum ins yapabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?