Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

oh oh ne guzel
ben dun bukadarda yemedim ama kilo veremeiyorum sizleri gorunede sinir oluyorum
ben niye veremiyorum diye, kac haftadir ayniyim hatta cikiyo bile kendiliginden

merak etme cnm bu ara bende seninle aynı kaderi paylaşıyorummm :1no2:
çakıldı kaldı yaa resmen benneyaptımki

kıslar hoşgeldiniz kıs dimpi milleti toplayana kadar kendin gel anacım yoksun ne zamandır

kızım ben rakibimi gördüm lobide onu çekiştiriyordum ama gelmedi yine ya benneyaptımki
bu arada rahatsızlığın ne durumda fisfisfis

nası yaa :1shok:

canim ne kadar verdin kilon oldugu icin verebiliysun benim vermem iyice zorlasti artik sinir oluyorum
lahna suyumu iciyosun
ben hic daha denemedim faydasi oluyomuki acep

bende bilmiyorum kızlar kız doğum yaptığında 5 kilo daha zayıftı bebekte 3 kilo falan doğdu yani abartmıyorum..karşı komşumdu kız süreklide görüşüyoduk

merak etme cnm bu ara bende seninle aynı kaderi paylaşıyorummm :1no2:
çakıldı kaldı yaa resmen benneyaptımki

:

ilk zamanlari iyi ggidiyo ozellikle 60 ve asagisi cok zor oluyo uf ya vallahi ben sinir oluyoruml
sen yinede az cok veriyosun ,sinir oluyorum kendime bi 56 yi gormpedim 5609 gorsem iyi vallakaydirigubbakcemile3

bak şimdi bende çok hırslandım bobba derken 2-3 kilomu yoksa düşer bayılırım valla.ben böyle seni nasıl yakalayacağım.yasakkelime

bende spor salonu araştırıyorum.
emzirmeseydim bende takviye bişeyler yaparım ama neyse rakibim bile olsan birilerinin kilo verdiğini görmek güzel.
ama bende bu hafta bayağı asıldım diyete banada motive oldu valla.a.s.

bende bilmiyorum kızlar kız doğum yaptığında 5 kilo daha zayıftı bebekte 3 kilo falan doğdu yani abartmıyorum..karşı komşumdu kız süreklide görüşüyoduk

canim benim bi arkadasta hamile kaldi bulati su bu derken 5 kilo verdi 5. aya kadar ama sonrasinda geri o verdigi kiloyu doguma gidene kadar aldi ,
yani ben ilk zamanlar degilde son zamanlar utlaka aliniz biliyorum
buda allahin isi ,allahim o bebegi nasil yaratiyosa dunyaya sapasaglamda getiriyo ,anne karninda gelisiyo heralde
zaten alinan kilolar hep anneye kaliyomus bebek ne kadar oluyoki sanki
ama ben hamile kalsam kesinlikle baya alirim ,cunku azcik biseyden hemen alir vucudum

şu an belim ağrıyo biraz onun dışında iyiyim salı günüde sonuçlar çıkacak bakalım ona göre belli olur artık sen nasılsın dimpi

selam kizlar kolay gelsin nasilsiniz :dance:bakem nasil gidiyor kilolar gidiyormu ya sanki ben hic veremiyorum :çok üzgünüm: of sabah esimin yaninda kahvaltiyi cok kacirdim simdi form cayimi iciyorum bakalim faydasi olcekmi off off.

cani form caylarinin hic bi faydasi olmuyo soyleyeyim
ancak cenemizi tutcaz
ben kafayi yiyorum veremedim su 56 yi goremedim diye ama pazartesiye 100 gr dahi olsa vermem lazim artik 2haftadir ayniyimseinki nasil gidiyo
kahvalti bosver kacirda aksamlari dikkat et

aksam arkadasa gitcez yemege ama yemicem az yicem zaten okuldada yemiyorum 3 tane yulafli biskui ve portakal suyuyla idare ediyorum aksam zaten hic ekmek yemiyorum sadece yemek onunda porsiyonunu azalttim pazarteiyi bekliyorum bakalim bir deisiklik olcakmi hic tartilmadim daha sen neler yapiyorsun kilo vermek icin ?

canim ben veremiyorumki vermek icin neler yapiyorum anlatim :)
valla sabah azcik ,atistiriyorum ,mesela dun oglende bir tas kadar kisir bi borek yedim ,arada cay ve meyva suyu ictim aksamda bi kepce corba ,2 kasik kadr yemek sonrada bir bardak cay
ve innamiyorum birazcik almisim bile bu menuyle
daha yatmada yarim saat spor yaptim kolum griyo diye bugun yapamdim aksam balicam degilse veremiyomya valla sinirden catlicam artik

canım sen kaç haftadır veremiyorsun?
mesela bana dün neler yediğini yazar mısın?

günaydinlar hanimlar..bugün spor yapmaya karar verdim yoksa olmayacak dün otur otur yapamadim simdi yapacam...birde cörek otunu yemeklerden önce deneyen faydasini gören olursa yazarsa sanirim..herkese kolay gelsin

Zayıflamanın kolay yolu

İstiyorum ama bir türlü kilo veremiyorum diyenlerdenseniz bu öneriler sizin için...

Eğer diyet yapıyorsanız ve beslenme şeklinizi salata, ızgara ve diyet ürünler ile sınırladığınız, ekmek yemeği azalttığınız halde hala kilo veremiyor iseniz yanlış yoldasınız demektir!

Aşağıdaki basit öneriler ile hayat tarzınızda değişiklikler yaparak zayıflayabilirsiniz.

* Ayakta durarak ya da yürüyüş yaparak daha fazla zaman geçirin.
* Ev ya da bahçe işlerinize daha fazla zaman ayırın.
* Bir şey getirip götürmek başkalarını aracı olarak kullanmayın.
* Telefon ile konuşurken ayakta durun.
* Merdivenleri bir kaç kalori yakma fırsatı olarak kabul edin ve kullanın.
* Hergün yarım saat daha az televizyon izlemeye çalışın.
* Kısa mesafeler için araba kullanmayın. Markete gittiğiniz zaman en uzak köşeye park edin.
* Hergün düzenli yürüyüş yapın. Hafta sonlarınızı park yürüyüşleri ve bisiklet gezileri yaparak geçirin.
* Fırsat buldukça dans edin.
* İzlemekten zevk aldığınız bir spora başlayın.
* Ev işi yaparken, odanızı toplarken hareketli müzikler dinleyin.
* Öğün atlamayın. Sabah kalktığınız zaman göreceğiniz bir yere "kahvaltı yap" yazılı bir kağıt asın.
Kahvaltınızı akşamdan hazırlayın. Kahvaltı yapmadığınız zaman hissettiklerinizi bir kağıda yazın.
* Tatlı yemek istediğiniz zaman bir bardak su için ya da 100`e kadar sayın. Tatlı yemeye başlarsanız 15 kez derin nefes alın.
* Canınız yemek istediğinde kendinizi ince ve zayıflamış olarak hayal edin.

bende bunlari yapmaya basladim bakalim ise yarayacakmi valla tatli yada cikolata yemek istedigim zaman 100 kadar sayiyorum ise yariyormu ne birden kriz gidiveriyor zaten ben sinirlendigimdede icimden 100 kadar sayardim sinirim hafiflerdi.ayrica evimde merdivenler var onlarida inip inip cikiyorum hic birsey yapamazsam bunlari yapiyorum iste.

yediklerini biryere yazmayı denesene.bende senin gibi veremiyorum diyordum ve yazmaya başladım gördümki arada kaçırıyormuşum 2 bisküvi 1 elma derken hedeften uzaklaşıyormuşum.bence sende bir dene yazma işini bende çörek yerinede kepekli ekmeği tercih et.mesela börek yerine kısır+ayran yada yoğurt olsaydı sanki daha iyiydi.
tabi yinede böle yazıp moralini bozmak istemem ama bence bir dene yazmayı ve kalori hesaplamayı.
:içelim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…