• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

canım sempatiğim daha ne yiyeceksin az gibi görünüyo ama yediklerin kalorisi yüksek şeyler börek,kısır meyve suyu(hazırsa) bence sen daha dikkat et kendini aç bırakıyosun yediğindede yağ olarak depolanıyo ona göre

yediklerini biryere yazmayı denesene.bende senin gibi veremiyorum diyordum ve yazmaya başladım gördümki arada kaçırıyormuşum 2 bisküvi 1 elma derken hedeften uzaklaşıyormuşum.bence sende bir dene yazma işini bende çörek yerinede kepekli ekmeği tercih et.mesela börek yerine kısır+ayran yada yoğurt olsaydı sanki daha iyiydi.
tabi yinede böle yazıp moralini bozmak istemem ama bence bir dene yazmayı ve kalori hesaplamayı.
:içelim:

canimcim oyle denicektim erindim dur bugun tekrardan baslayim hatta not defrerim var tek tek tarihleride yazdim baslayim bugunden itibaren
bugunde 2 kepek ekmek peynir yac simdide kayisi suyu ictim daha bukadar oglende bilmem ne yerim belkide corba icerim

canım sempatiğim daha ne yiyeceksin az gibi görünüyo ama yediklerin kalorisi yüksek şeyler börek,kısır meyve suyu(hazırsa) bence sen daha dikkat et kendini aç bırakıyosun yediğindede yağ olarak depolanıyo ona göre

ama canim nu oglen yedim aksamda cok hafifti yemedim ble diyebilirim hani onu telafi etme icin
tamam bundan sonra onlarda bitti:çok üzgünüm:

2 basamaklılara geçmene bişey kalmadı valla 100 gr bile versen yeter ha gayret az kaldı
öyle canım haklısında bu ay erken hastalandım 1 hafta kadar...çok şişim...elmalı tarçınlı bi karışım içiyorum içine birazda biberiye koyuyorum ben o regl düzenliyomuş meğerse o yüzden..ii oldu aslında ama bakıcaz:)

öyle canım haklısında bu ay erken hastalandım 1 hafta kadar...çok şişim...elmalı tarçınlı bi karışım içiyorum içine birazda biberiye koyuyorum ben o regl düzenliyomuş meğerse o yüzden..ii oldu aslında ama bakıcaz:)

gerçektenmi:1shok: iyi geliyo yani niye daha önce söylemedin :dilcikar:şubat ayı boyunca 20 gün kanamam oldu ya bende denerim artık:utangac:

sel am nasıl gidiyo kızlar benim gayet iyi gidiyo bu ara suyu azaltım biraz hiç içimden gelmiyo içmek kahvaltımı yaptım 2 dilim kepek ekmek 4 zeytin biraz mama peynir öğlene hazır çorba içicm yoruldm valla yemek yapmaktan bütün gün kızıma mama hazırlayıp duruyorm zaten
sempatkcm bende 2 ay kadar hiç kilo verememiştim diyet ya

yapmama rağmen 10 kilo vedikten sonra vücut kendini savunmaya geçiyomuş açlık sendromu bu arada yeşil çayı keşfettim canım metabolizmamı güzel çalıştırdı tavsiye ederim

oy kuzum benim kıyamam sana kahvaltıyı atlıyosun ya onun için söyledim bide kaynananın misafiride hiç eksik olmuyo maşallah

bu hafta hep yaptim kahvaltilarimi
e nolcak canim kadin arkadaslari cevres var ,ben normalde evde olmadigim icin fazla gormuyoum bu hafta evdeyim ,bide hakette yok simdi,insallah aksam baslicam spora

canım benim sana cevap veremedik diyemi kaçıyosun hemen bide 3 günde yarım kilo tebrikler valla gidiyosan hoşçakal bizde seni öpüyoruzz

whitehall:
şu an belim ağrıyo biraz onun dışında iyiyim salı günüde sonuçlar çıkacak bakalım ona göre belli olur artık sen nasılsın dimpi

Allah şifa versin a.s
ben iyiyim çok şükür yalnız kilo vermemde şu sıralar bi durgunluk var :delphin:
bi de regl dönemim onun da etkisi var herhalde :çok üzgünüm:

kizlar ogle yemegii yedim
bir tas corba ,3 kasik kisir
ve simdide bir avuc leblebi yiyorum
aksamda kaynibaharli yemek var ama ben onu yogurla katip yicem sadece haslanmisini

kızlar slm nasılsınız benim bu hafta berbat geçti okulda herkes birbirine girdi yüksek gerilim hattı gibi herkes bende öyle tabi herkese ağzıma geleni söyledim bgn rahatladım sanki bide kilo vermek yerine alıyom yazdıklarınızı fln okuyom
sempetik geçmiş olsun ters hareket yapma spor yapçam diye sakatlama kendini
biliyosunuz diyet miyet hakketire ya ben kilo vermek istiyom sinir oldum iyce bu durumdan
ama tembellikten spor yapamıyım midem genişledi iyce iştahımda açık çok yiyom çok
uuuuuuufffffffffff

canim gerekten cok bir fazlan yok yani görünüsün iyidir verirsin kendine lütfen stres yapma birden hepsi gider..midem genisledi diyorsun yiyor musun da onu hissediyorsun...kendine stres yapma moralini bozma

of benim bu haftam o kadar güzeL geçmedi pek dikkat edemedim bugün bir topkek bir çucuk kraker ve ekmeğin arasına kaşar peynirle dmats koydum yedm daha bir şey yemicem yeşilçay içmeyi düşünüyorum belki yatmadan önce elma sirkesi içerim mirmirmirmir

canim bende yurt disindayim ama biz trden gelirken getirmistik...belki sende türk bakkallarinda bulabilirsin ya ne gibi etkisi var ki yani ne yapiyorda zayfilatiyor ......

dogru turk marketlerine bakmak gerek ne gibi bi etkisi oldugu konusunda bilgim yok arkadasim ama dr bey soylede bi eklenti yapmisti: peygamber efendimiz corek otu olumden baska her derde devadir buyuruyor
ben inaniyorum ve muhakkak bulur bulmaz deneyecegim sonucda dogal bisey zarari olmaz :kahve:

oh canim ya ha gayret hep boyle devam et
sorma benim bguun kolum felaket agriyo ,dun igne vuruldum biraz sisti sonra sorla zorlamisim bide yetmez kolumun uzerine yatmisim valla agrisindan duramiyoruum omuzumdan parmaklarima kadar
sanirim bugun yapmam yarin baslarim artik

canim crek otu ben arap marketinden aldim normal magazada varmi bilmiyorum ben bakim bi varsa sana soylerim
dedgini bide ben uygulyim bakim faydasi olcakmi

gecmis olsun canim
corekotu arap dukkanlarinda varsa burdada vardir a.s

dogru turk marketlerine bakmak gerek ne gibi bi etkisi oldugu konusunda bilgim yok arkadasim ama dr bey soylede bi eklenti yapmisti: peygamber efendimiz corek otu olumden baska her derde devadir buyuruyor
ben inaniyorum ve muhakkak bulur bulmaz deneyecegim sonucda dogal bisey zarari olmaz :kahve:

canim buralarda aslinda rahat bulabilirsin ,marketlerin bakarat bolumune bi bak
yada arap maketleri varsa oralara bak ,tuk marketinde kesin olur,
biizm evde var bende kullanim bari*olmazsada alirim
yemekten once 1 kasikmi alincakmis

Back