- 6 Şubat 2009
- 2.989
- 161
- 688
- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #3.781
anladim canim isin ne guzelmis valla , giyim uzerine degilmi ,en cok neler mesela
canim fransizcam cok iyi degil vunku bende velenip geldim 5 sne oldu geleli hala ogrenmeye calisiyorum eh kendimi kurtarcak kadar biliyorum
spor yapamiyorum derken vaktinmi yok yapmakmi istemiyosun
bende aksam basladim bakalim devam edebilcekmisiyim
genelde çocuk giyimi.işimi seviyorum zaten bu bölümü severekte okumuştum.
gerçi ünüversitede bu bölümü bu denli tahmin etmemiştim ama çok hareketli bir iş.sürekli yarış halindesin.ama maalesef kriz bizide vurdu baksana masa başında oturup yazı yazabiliyorum.yoksaaa nerdeee oturacak vakit bulmayı bırak eve zor gidiyordum.
vaktim var yapmak istiyorum ama yapmiyorum iste sorumsuz sorumsuz aslinda sporla daha kolay olur
bende bugün baslayim bari sporsuz daha yavas olacak
insan cok zaman eriniyo valla ,bende bos bos dursam bile canim istemiyodu, kac haftadir kilo veremiyorum yerimde sayiyorum yememde cok degil ayni, oyuzden dedim spora baslayim boyle olmucak ,aksam yarim saatten fazla yaptim insallah sonuna kadar devami gelir
bende arada yap hergun olmasada gercekten spor cok ise yariyo,ozellikle bende cok belli ediyo
evet canım bencede spor çok işe yarıyor ama bende yapmıyorum.1 sene öncesine kadar her akşam muhakkak yapardım ve yememe rağmen kilo almazdım.
karar verdim bugün bende başlıyorummm hihoyyyt
ben geLdiiimmm kızLar spora mı başladınız bende başlasam güzel olurdu ama hem vaktim yok pek hemde açıkçası nasıl üşeniyorum anlatamam :dilcikar:
canimya sorma bene cok useniyodum ama baska carem yok napim iki haftadir kilom duruldu aslinda bugun evdeyim pirinc lapasi yapcaktim ondan tiksindim o iskenceyiyapicama spor yaparim dedim aksam basladim
insallah faydasini gorurum
erinmezsen yap derim
herkesi gaza getiriyorum valla:roflol:
herkese merhabalar benim diyette durdu spor şart ama şu lapayı bende denesem nasıl hazırlıyodunuz
bir çay bardağı pirince 3 çay bardağı su canım bu bir öğün için ama tadı güzeL değiL kafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?