- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #3.801
haa bu arada kizlar dun petek dincozun programinda omer coskun adindaki bi dr dediki corek otu zayiflatiyormus kendisi bi zamanlar 100kilonun uzerindeymis yemeklerden once ac karnina bir kasik corek otunu yutup uzerine su icmis ve kilolarindan kurtulmus bende yapacagim ama burda corekotu varmidir bilemiyorum bu arada birde soyle demisti eger corekotunu yemeklerden sonra bir kasik alirsanizda kilo almaya yardimci olurmus :) onun icin aman yanlis zamada almayin :)
canim cok güzel vermissin ve veirrsin ben suanda senin kilonda olmayi cok isterdim en azindan bir 5 kilo fazlan var bana bak 20 kilo vermem lazim 55 e inmem icin ama 50 yi düsünüyorum simdilerde yani etti sana 25 kilo ve buna dayanmak cok zor..kızlar slm ne güzel spora başlamışınız ben geçen 40 dk yürüdüm hergün yürüyüp bisiklet çeviririm dedim ama ııı nafile kilo alcam çok kilo alcam
sizler iyi gidiyonuz yarışı kızdırın
be aldığım bu 2 kiloyla size yetişemem
oh canim ya ha gayret hep boyle devam etspora bi baslayinca devami geliyor kizlar ben de hep useniyordum ama kendimi sartladim bir haftadir sabah kalkinca bir bardak balli limonlu ilik su icip ac karnina bir saat tempolu yuruyus yapip isiniyorum eve gelince 60 mekik cekiyorum elliser defada sag ve sol tarafa uzanip belimi calistiran hareketler yapiyorum son olarakta son ses muzik acip iki kez sinan yilmaz trabzon kolbastisi oynuyorum :))) biter bitmez kendimi dusa zor atiyorum tabi butun bunlardan sonra yarim saat uzanip dinleniyorum sonrada hafif bi kahvaltiyi hakettigimi dusunerek mutluluk icinde kahvaltimi yapiyorum bir haftadir baya bi gevsedim hatta belimiden iki kilo gitmistir diye dusunuyorum ama tartim yok
haa bu arada kizlar dun petek dincozun programinda omer coskun adindaki bi dr dediki corek otu zayiflatiyormus kendisi bi zamanlar 100kilonun uzerindeymis yemeklerden once ac karnina bir kasik corek otunu yutup uzerine su icmis ve kilolarindan kurtulmus bende yapacagim ama burda corekotu varmidir bilemiyorum bu arada birde soyle demisti eger corekotunu yemeklerden sonra bir kasik alirsanizda kilo almaya yardimci olurmus :) onun icin aman yanlis zamada almayin :)
kızlar slm ne güzel spora başlamışınız ben geçen 40 dk yürüdüm hergün yürüyüp bisiklet çeviririm dedim ama ııı nafile kilo alcam çok kilo alcam
sizler iyi gidiyonuz yarışı kızdırın
be aldığım bu 2 kiloyla size yetişemem
sempatım nbr?nasılsın?
günaydın kızlarrrrrkaydirigubbakcemile5
herkes nerelerde?
dip senin rakiben nerde hastaydı en son iyileşemedi mi acaba?
ya benim rakibem nerelerde?hidennisko nerelerdesin nasıl gidiyor lahana kürü bak yarın tartılacağız?cokacimcoook
cnm 63750ıle basladım ve ben hala 63kıloyum ınanırmısın?
5,5ayımızı cuma gıunu bıtırıyoruz 6.aya donuyoruz yavas yavas zaten ben hamılelıkte fazla almıyorum kızımda da 7kılo almıstım sonrasında dıkkat etmeyınce almıstım ama bunda ders oldu bana dıkkat edıcem hatta 6.ayımdan ıtıbaren hamur işlerıne dıkkat kepek ekmeğe baslıcamsonrası da spor ve sağlıklı olcak ınsallah doğsun hayırlısıyla hedefım 55 ınsallah senı takıp edıyorum ben masallah gzl gıdıyor
ole durduğu ara donemler oluyor ama sen yılma ok ne kalmıskı surda?
sende hayırlısıyla ınsallah ver kıloları da gerısı gelır
sana da ve hepinize günaydın arkadaşlar
evet benimm dişli rakibim hastaydıı iyileşmedi sanırım :dilcikar:
Allah şifa versin
ama olsunn ya gelsin de bi selam versinnn :mymeka: kimle çekişcem ben Çok üzgünüm çoook
bu arada dünkü raporum
sabah: sandöviç+çay
ara: kahve
öğlen: 1 kepçe çorba+1 kepçe mantarlı tavuk yemeği+1 dilim kepekli
ara: elma
akşam: 1 kepçe çorba+bikaç kaşık patates yemeği+yarım dilim kepekli
ara: nescafe+2 hurma
ara: meyve+fındık
günaydın kızlarrrrrkaydirigubbakcemile5
herkes nerelerde?
dip senin rakiben nerde hastaydı en son iyileşemedi mi acaba?
ya benim rakibem nerelerde?hidennisko nerelerdesin nasıl gidiyor lahana kürü bak yarın tartılacağız?cokacimcoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?