• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

kızlar slm ne güzel spora başlamışınız ben geçen 40 dk yürüdüm hergün yürüyüp bisiklet çeviririm dedim ama ııı nafile kilo alcam çok kilo alcam
sizler iyi gidiyonuz yarışı kızdırın
be aldığım bu 2 kiloyla size yetişemem

haa bu arada kizlar dun petek dincozun programinda omer coskun adindaki bi dr dediki corek otu zayiflatiyormus kendisi bi zamanlar 100kilonun uzerindeymis yemeklerden once ac karnina bir kasik corek otunu yutup uzerine su icmis ve kilolarindan kurtulmus bende yapacagim ama burda corekotu varmidir bilemiyorum bu arada birde soyle demisti eger corekotunu yemeklerden sonra bir kasik alirsanizda kilo almaya yardimci olurmus :) onun icin aman yanlis zamada almayin :)

canim bende yurt disindayim ama biz trden gelirken getirmistik...belki sende türk bakkallarinda bulabilirsin ya ne gibi etkisi var ki yani ne yapiyorda zayfilatiyor ......

kızlar slm ne güzel spora başlamışınız ben geçen 40 dk yürüdüm hergün yürüyüp bisiklet çeviririm dedim ama ııı nafile kilo alcam çok kilo alcam
canim cok güzel vermissin ve veirrsin ben suanda senin kilonda olmayi cok isterdim en azindan bir 5 kilo fazlan var bana bak 20 kilo vermem lazim 55 e inmem icin ama 50 yi düsünüyorum simdilerde yani etti sana 25 kilo ve buna dayanmak cok zor..
bugün kk da bi pogac tarifi vardi anneme dedim oda yapti ve ben öglen saat 1 gibi 2 tane yedim cok üzüldüm aksama birsey yemek istemiyorum ben pazartesiye kadar en az 3 kilo vermek istiyorum düsünsene ne kötü bir haldeyim sisman bi kizim senağlamasenağlamasenağlama

spora bi baslayinca devami geliyor kizlar ben de hep useniyordum ama kendimi sartladim bir haftadir sabah kalkinca bir bardak balli limonlu ilik su icip ac karnina bir saat tempolu yuruyus yapip isiniyorum eve gelince 60 mekik cekiyorum elliser defada sag ve sol tarafa uzanip belimi calistiran hareketler yapiyorum son olarakta son ses muzik acip iki kez sinan yilmaz trabzon kolbastisi oynuyorum :))) biter bitmez kendimi dusa zor atiyorum tabi butun bunlardan sonra yarim saat uzanip dinleniyorum sonrada hafif bi kahvaltiyi hakettigimi dusunerek mutluluk icinde kahvaltimi yapiyorum bir haftadir baya bi gevsedim hatta belimiden iki kilo gitmistir diye dusunuyorum ama tartim yok :(
oh canim ya ha gayret hep boyle devam et
sorma benim bguun kolum felaket agriyo ,dun igne vuruldum biraz sisti sonra sorla zorlamisim bide yetmez kolumun uzerine yatmisim valla agrisindan duramiyoruum omuzumdan parmaklarima kadar
sanirim bugun yapmam yarin baslarim artik

haa bu arada kizlar dun petek dincozun programinda omer coskun adindaki bi dr dediki corek otu zayiflatiyormus kendisi bi zamanlar 100kilonun uzerindeymis yemeklerden once ac karnina bir kasik corek otunu yutup uzerine su icmis ve kilolarindan kurtulmus bende yapacagim ama burda corekotu varmidir bilemiyorum bu arada birde soyle demisti eger corekotunu yemeklerden sonra bir kasik alirsanizda kilo almaya yardimci olurmus :) onun icin aman yanlis zamada almayin :)

canim crek otu ben arap marketinden aldim normal magazada varmi bilmiyorum ben bakim bi varsa sana soylerim
dedgini bide ben uygulyim bakim faydasi olcakmi

aman canim ne iyi gitmsi benimkide durduda ben oyuzden basladim saolsun kizlarida gaza getirdi yapsinlar bos durmak yok madem bu yola baskoyduk dimi yani
be kolumu agrittim felake agriyo bugun yapamma heralde artik yarin baslarimtekrardan
degilse verilmiyo canim bende yerimde sayip duruyorum
sende bari spor yap

aynen canim baya ve bayabi lapa
yagsiz tuzsuz
ama baharat atabilirsin
sabah ogle aksa bir cay bardagini hasla
salata yap
yogurtla ye
ama soguk yeme
allahim ben yerken olup olup diriliyorum yesemmi diye ,normal hic yiyemiyorum ,yine yogurtla az bucuk yiyorum
azcikta olsa verdiriyoda nasil verdiriyo

sempatım nbr?nasılsın?

iim canim benimya sen nasilsin seni buralarda gormek ne guzel ,bak sen zayifladin hamile kaldin bebegini kucagina almayi bekliyosun
ve biz ghala surunuyoz buralarda ne olsun
iste kilom duruldu veremiyorum ona sinir oluyorum
sen napiyosun bebisimiz nasil ne kadr kaldi iyice aldinmi kilo nasil kilo durumun

cnm 63750ıle basladım ve ben hala 63kıloyum ınanırmısın?
5,5ayımızı cuma gıunu bıtırıyoruz 6.aya donuyoruz yavas yavas zaten ben hamılelıkte fazla almıyorum kızımda da 7kılo almıstım sonrasında dıkkat etmeyınce almıstım ama bunda ders oldu bana dıkkat edıcem hatta 6.ayımdan ıtıbaren hamur işlerıne dıkkat kepek ekmeğe baslıcam ;) sonrası da spor ve sağlıklı olcak ınsallah doğsun hayırlısıyla hedefım 55 ınsallah senı takıp edıyorum ben masallah gzl gıdıyor
ole durduğu ara donemler oluyor ama sen yılma ok ne kalmıskı surda?
sende hayırlısıyla ınsallah ver kıloları da gerısı gelır ;)

günaydın kızlarrrrrkaydirigubbakcemile5

herkes nerelerde?

dip senin rakiben nerde hastaydı en son iyileşemedi mi acaba?

ya benim rakibem nerelerde?hidennisko nerelerdesin nasıl gidiyor lahana kürü bak yarın tartılacağız?cokacimcoook

herkese günaydın arkadaşlar sempatiğim saol
iş yerimde onu yeme şansım yok demekki bide 3 öğün herhalde yanlış anlamadım bune ya böyle haftada kaç uygulanıo bide şimdiden teşekkürler canım olmazsa yarın yaparım

herkes nerelerde?

ya benim rakibem nerelerde?hidennisko nerelerdesin nasıl gidiyor lahana kürü bak yarın tartılacağız?cokacimcoook

sana da ve hepinize günaydın arkadaşlar

evet benimm dişli rakibim hastaydıı iyileşmedi sanırım :dilcikar:
Allah şifa versin
ama olsunn ya gelsin de bi selam versinnn :mymeka: kimle çekişcem ben Çok üzgünüm çoook

bu arada dünkü raporum :kahve:
sabah: sandöviç+çay
ara: kahve
öğlen: 1 kepçe çorba+1 kepçe mantarlı tavuk yemeği+1 dilim kepekli
ara: elma
akşam: 1 kepçe çorba+bikaç kaşık patates yemeği+yarım dilim kepekli
ara: nescafe+2 hurma
ara: meyve+fındık

Son düzenleme:
cnm 63750ıle basladım ve ben hala 63kıloyum ınanırmısın?
5,5ayımızı cuma gıunu bıtırıyoruz 6.aya donuyoruz yavas yavas zaten ben hamılelıkte fazla almıyorum kızımda da 7kılo almıstım sonrasında dıkkat etmeyınce almıstım ama bunda ders oldu bana dıkkat edıcem hatta 6.ayımdan ıtıbaren hamur işlerıne dıkkat kepek ekmeğe baslıcam ;) sonrası da spor ve sağlıklı olcak ınsallah doğsun hayırlısıyla hedefım 55 ınsallah senı takıp edıyorum ben masallah gzl gıdıyor
ole durduğu ara donemler oluyor ama sen yılma ok ne kalmıskı surda?
sende hayırlısıyla ınsallah ver kıloları da gerısı gelır ;)

allahimmya 5.5 aylik hamilesin ve hala kilon ayni inanamiyorum iyimi kotumu onuda bilmiyorum ,ama normalde alman gerekli degilmi hani bebek icin ne bileyim daha bilgim yok
oncekinde 7 kil aldim demisin ok az be ya hic duymadim en az 10 kilo alanlari biliyodum
benimkide gercekten duruldu hatta bugun 57.5 olmusum allahimya cildiriyorum dogru durustte bisey yemiyorum sinir oldum valla ,kilo verenleri girdokce, lapa yapcam artik ondanda tiksindim ne bileyim canim ya iste benimkide boyle

sana da ve hepinize günaydın arkadaşlar

evet benimm dişli rakibim hastaydıı iyileşmedi sanırım :dilcikar:
Allah şifa versin
ama olsunn ya gelsin de bi selam versinnn :mymeka: kimle çekişcem ben Çok üzgünüm çoook

bu arada dünkü raporum :kahve:
sabah: sandöviç+çay
ara: kahve
öğlen: 1 kepçe çorba+1 kepçe mantarlı tavuk yemeği+1 dilim kepekli
ara: elma
akşam: 1 kepçe çorba+bikaç kaşık patates yemeği+yarım dilim kepekli
ara: nescafe+2 hurma
ara: meyve+fındık

oh oh ne guzel
ben dun bukadarda yemedim ama kilo veremeiyorum sizleri gorunede sinir oluyorum
ben niye veremiyorum diye, kac haftadir ayniyim hatta cikiyo bile kendiliginden

23 subat ve 2 mart arasi diyet yarismasinda olanlar​

sympathique.. .......................57

myocean76.. .........................58

dimplehawk............................60.5

whitehall.................................72.2

kuzuzuzumbambino.................71.8

aSkiTo....................................75.5

GökyüzündeDans....................57

moonserose0 ..........................60

cimcime81..............................100

akrep33...................................62

samanyolu...............................65

yarisci.....................................81

bambaskaben..........................53.8

hidennisko...............................81

bennuu....................................72

hatice27...................................64.3

loliz.........................................61

melihim...................................66

bilgen35..................................84.4

muson.....................................62.3

reyyan_06................................75

princess of rain ........................70.5

HERINIZE SIMDIDEN BASARILARRR.a.s.( listemiz aralarda kaybolmasin)şutarafagitti

( lutfen arada girip paylasimda bulunalim ve mutlaka pazartesi gunleri bildirim yapalim ,eger giremeyecekseniz veya su saatte gircem diye bana soyleyin, degilse yarismaya o hafta katilamayacaksiniz):oklava:

günaydın kızlaar...

sempatikim şaşırma ben daha ilgincini de gördüm şeker kız 65 kiloyla hamile kaldı 60 kiloyla doğuma girdii.ay ne kadar kıskanmıştım var ya...küçücük bi karnı vardı..bebekte çok iyiydi maşallah

herkes nerelerde?

burdaaayııııımmmm

walla arkadaşım süpper gidiyor
yarın bi bomba ile gelebilirim hihoyyyt

bu yarış işi beni motive etti baya

lahanayı burmumu tıkayıp içiyorum
açmadan arkasından azıcık meyve suyu
böylece ne tadı ne kokusu kalmıyor..

birde platese basladım
günde 30 dakika falan yapıyorum
gerci dün başladım ama her yerim agrıyor bugun
demekki ise yarıyoo kaydirigubbakcemile3

Back