- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #3.841
yediklerini biryere yazmayı denesene.bende senin gibi veremiyorum diyordum ve yazmaya başladım gördümki arada kaçırıyormuşum 2 bisküvi 1 elma derken hedeften uzaklaşıyormuşum.bence sende bir dene yazma işini bende çörek yerinede kepekli ekmeği tercih et.mesela börek yerine kısır+ayran yada yoğurt olsaydı sanki daha iyiydi.
tabi yinede böle yazıp moralini bozmak istemem ama bence bir dene yazmayı ve kalori hesaplamayı.
:içelim:
canım sempatiğim daha ne yiyeceksin az gibi görünüyo ama yediklerin kalorisi yüksek şeyler börek,kısır meyve suyu(hazırsa) bence sen daha dikkat et kendini aç bırakıyosun yediğindede yağ olarak depolanıyo ona göre
öyle canım haklısında bu ay erken hastalandım 1 hafta kadar...çok şişim...elmalı tarçınlı bi karışım içiyorum içine birazda biberiye koyuyorum ben o regl düzenliyomuş meğerse o yüzden..ii oldu aslında ama bakıcaz:)2 basamaklılara geçmene bişey kalmadı valla 100 gr bile versen yeter ha gayret az kaldı
öyle canım haklısında bu ay erken hastalandım 1 hafta kadar...çok şişim...elmalı tarçınlı bi karışım içiyorum içine birazda biberiye koyuyorum ben o regl düzenliyomuş meğerse o yüzden..ii oldu aslında ama bakıcaz:)
ama canim nu oglen yedim aksamda cok hafifti yemedim ble diyebilirim hani onu telafi etme icin
tamam bundan sonra onlarda bitti:çok üzgünüm:
oy kuzum benim kıyamam sana kahvaltıyı atlıyosun ya onun için söyledim bide kaynananın misafiride hiç eksik olmuyo maşallah
arkadaşlar pazartesiden beri 500 gr vermişim inanılmaz huzurluyum darısı veremeyenlerim başına
whitehall:
şu an belim ağrıyo biraz onun dışında iyiyim salı günüde sonuçlar çıkacak bakalım ona göre belli olur artık sen nasılsın dimpi
canim bende yurt disindayim ama biz trden gelirken getirmistik...belki sende türk bakkallarinda bulabilirsin ya ne gibi etkisi var ki yani ne yapiyorda zayfilatiyor ......
oh canim ya ha gayret hep boyle devam et
sorma benim bguun kolum felaket agriyo ,dun igne vuruldum biraz sisti sonra sorla zorlamisim bide yetmez kolumun uzerine yatmisim valla agrisindan duramiyoruum omuzumdan parmaklarima kadar
sanirim bugun yapmam yarin baslarim artik
canim crek otu ben arap marketinden aldim normal magazada varmi bilmiyorum ben bakim bi varsa sana soylerim
dedgini bide ben uygulyim bakim faydasi olcakmi
dogru turk marketlerine bakmak gerek ne gibi bi etkisi oldugu konusunda bilgim yok arkadasim ama dr bey soylede bi eklenti yapmisti: peygamber efendimiz corek otu olumden baska her derde devadir buyuruyor
ben inaniyorum ve muhakkak bulur bulmaz deneyecegim sonucda dogal bisey zarari olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?