Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

arkadaslar bir zeytinin kalorisi ne kadar ben zeytini cok seviyorum tek onunla yaparidm kahvaltiyi ama simdi yapamiyorum...birde yedigmiz seylerin kalorilerini nerden bilecez mesela sebze yemegi filan gibi

bugn sabah domates 1 ince dilim ekmek ve azcık kaşar peynir yedim fazla değil öğlede lahana yemeği akşamda pilav yedm ama pilavı biraz abattım galiba ya

Selam kızlar ben metabolizmamı şaşırtmak için bu hafta Filiz Akın diyeti yapmaya karar verdim .Pazar günü kitabını okudum ve çok cazip geldi.Bir hafta sonra tekrar eski düzenime geri döneceğim.

Selam kızlar ben metabolizmamı şaşırtmak için bu hafta Filiz Akın diyeti yapmaya karar verdim .Pazar günü kitabını okudum ve çok cazip geldi.Bir hafta sonra tekrar eski düzenime geri döneceğim.

filiz akın diyeti nasılmış.bu bir hafta herşeyden bol bol yiyecekmisin yani diyete mola verip

kizlar nasilsiniz bakim gorusmeyeli hepinize tek tek cevap vermeyim ama kimileri fazla kimileri iyi
ama suunu soyleyim pazarteiye ne kaldi ,benim pazartesiye azda olsun kilo vermem gerekli diyen dikkat etsin yok ben pazartesiye vermem almis olarak girerim diyosaniz kacamaklara ve yeeye devam edin

eeeeee hangisi

filiz akın diyeti nasılmış.bu bir hafta herşeyden bol bol yiyecekmisin yani diyete mola verip

Hayır canım bu diyete 2 yada 3 günlük kızarmış ekmek diyeti ile başlıyorsun şöyleki 3 gün boyunca sadece üzerine tereyağ sürülmüş 8 dilim kızarmış ekmek yiyorsun ben pazartesi başladım bu gün 1 kilo vermişim bile bol su ve bitki çayı ile destekledim.3 günün sonrasında protein diyetine benzeyen bir liste var sabahları bol beyaz peynir veya haşlanmış yumurta ile çay öğle ve akşam öğününde ise ızgara yada haşlama ,et, tavuk balık yiyorsun 4 günün sonunda karbonhidratları sebzeden başlayarak yavaş yavaş hayatına katıyorsun.Ekmekli kısmının 2 gününü bitirdim tam buğday ekmeği seçtim ve hiç açlık hissetmedimkaydirigubbakcemile3

cok tesekkür ederim ya ben bunlari görünce bisey yiyemem sanirim ayy minicik seylerin kalorileri ne fazla zeytin 200 kal. ben 3 tane yesem 600 kalori alacam zaten 1400 kalorilik diyet yapiyorum yani hava alsam kalori olarak döneck bilmeden yemek en güzelidelikafaduldendelikafadulden

günaydınnnnnnnnnnnn arkadaşlarr a.s.

dünkü raporum
sabah: çubuk kraker+çay
öğlen: 2 kepçe çorba+tavuk şiş+yarım dilim kepekli
ara: nescafe
ara: elma
ara: öğleden kalan yarım dilim
akşam: 2 kepçe y.mercimek+yoğurt+salata+1 dilim kepekli
ara: bikaç gün kurusu+15 fındık

gunaydinnnnnnnnn
nasilsiniz izlar
sabah kahvaltimi yaptim 2 kepek kmek uzerie peynir, 1 haslanmis yumurta 1 bardak cay bukadar
dun aksamda yarim saati geckin spor yaptim ondan oncede igne vuruldum kolumda zorlamisim sabaha kadarda uzerine yatmisim allahim parmaima kadar agriyo igne yapilan yerde sismis cok kotu kolum

artik sporu hergun yatmadan yapcam degilse kilo veremiyorum yerimde sayip duruyorum
eee sizler ne yaptiniz bakim
bugun ise gitmiyorum evdeyim ,yine misafir gelcekmis, zaten iste yok ,burdada kriz var

sempatik canım sizin kendi işiniz galiba.
bende tekstilde çalışıyorum sizin ne üzerine?

evet canim bizimki kendi isimiz
iki tane yan yana is yerimiz var ,birinde esim ayakkabi anahtar plaka ,daha iste birsuru seyler onu yapiyo
bende yan tarafra dikis yapiyorum yani tum dikis degilde tamiz isleri ,fransada tum dikis kazandirmiyo tamir isleri iyi gidiyo, oyuzden is olmadi icin gitmiyorum olsa istedigim zaman gidip gelirim
sen tekstil derken tam olarak ne yapiyosun sizindemi kendi isiniz

günaydinlar herkese kahvaltida bir dilim ekmek ve bir kibrit kutusu kadar peynir yedim...spor yapamiyorum,yapsam cok güzel olacak...herkese kolay gelsin

Yok canım kendi işim değil nerdeee keşke olsa.

Biz genellikle fransa ile çalışıyoruz.oradan sipariş alıp burada yaptırıyoruz.aracı firmayız yani komisyon usulu çalışıyoruz.ben bu acenta firmanın kontrolcüsüyüm.mallar benim onayımdan sonra sevk ediliyor.

senin fransızcanda iyidir ozaman?

belki biliyorsundur pariste Jacadi-Okaidi ile çalışıyoruz.
oralarda tanımmış markalar

anladim canim isin ne guzelmis valla , giyim uzerine degilmi ,en cok neler mesela
canim fransizcam cok iyi degil vunku bende velenip geldim 5 sne oldu geleli hala ogrenmeye calisiyorum eh kendimi kurtarcak kadar biliyorum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…