- 20 Şubat 2007
- 7.296
- 347
- 198
- 40
- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #3.761
arkadaslar bir zeytinin kalorisi ne kadar ben zeytini cok seviyorum tek onunla yaparidm kahvaltiyi ama simdi yapamiyorum...birde yedigmiz seylerin kalorilerini nerden bilecez mesela sebze yemegi filan gibi
Selam kızlar ben metabolizmamı şaşırtmak için bu hafta Filiz Akın diyeti yapmaya karar verdim .Pazar günü kitabını okudum ve çok cazip geldi.Bir hafta sonra tekrar eski düzenime geri döneceğim.
filiz akın diyeti nasılmış.bu bir hafta herşeyden bol bol yiyecekmisin yani diyete mola verip
çeşitli sitelerde kalori cetvelleri var.ben 2 link ekleyim.ikincisinde gün içinde yediklerini işaretlersen o toplam kaloriyi hesaplıyo.buyrun...
Kalori Cetveli
Günlük Kalori hesaplama hesaplayıcısı kalorinizi hesaplayın belirleyin
gunaydinnnnnnnnn
nasilsiniz izlar
sabah kahvaltimi yaptim 2 kepek kmek uzerie peynir, 1 haslanmis yumurta 1 bardak cay bukadar
dun aksamda yarim saati geckin spor yaptim ondan oncede igne vuruldum kolumda zorlamisim sabaha kadarda uzerine yatmisim allahim parmaima kadar agriyo igne yapilan yerde sismis cok kotu kolum
artik sporu hergun yatmadan yapcam degilse kilo veremiyorum yerimde sayip duruyorum
eee sizler ne yaptiniz bakim
bugun ise gitmiyorum evdeyim ,yine misafir gelcekmis, zaten iste yok ,burdada kriz var
evet canim bizimki kendi isimiz
iki tane yan yana is yerimiz var ,birinde esim ayakkabi anahtar plaka ,daha iste birsuru seyler onu yapiyo
bende yan tarafra dikis yapiyorum yani tum dikis degilde tamiz isleri ,fransada tum dikis kazandirmiyo tamir isleri iyi gidiyo, oyuzden is olmadi icin gitmiyorum olsa istedigim zaman gidip gelirim
sen tekstil derken tam olarak ne yapiyosun sizindemi kendi isiniz
Yok canım kendi işim değil nerdeee keşke olsa.
Biz genellikle fransa ile çalışıyoruz.oradan sipariş alıp burada yaptırıyoruz.aracı firmayız yani komisyon usulu çalışıyoruz.ben bu acenta firmanın kontrolcüsüyüm.mallar benim onayımdan sonra sevk ediliyor.
senin fransızcanda iyidir ozaman?
günaydinlar herkese kahvaltida bir dilim ekmek ve bir kibrit kutusu kadar peynir yedim...spor yapamiyorum,yapsam cok güzel olacak...herkese kolay gelsin
Yok canım kendi işim değil nerdeee keşke olsa.
Biz genellikle fransa ile çalışıyoruz.oradan sipariş alıp burada yaptırıyoruz.aracı firmayız yani komisyon usulu çalışıyoruz.ben bu acenta firmanın kontrolcüsüyüm.mallar benim onayımdan sonra sevk ediliyor.
senin fransızcanda iyidir ozaman?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?