Bn.kk den devam taraftariyim ama.. bn dun iftara misafirim oldugu halde corba az pilav az tavuk yedm sadece tatli ekmek yok su ictim spor yapamadm ama temizlik hazirlik spor yapmis kadar terletti..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Direk numara mı nasıl atcam bilmiyotum
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Aksam iftara misafir vardi ama bn sadece bi tas corba iki dilim ekmek ve 5 6 kasik salata yedim suyuna ekmek banip..bol su br de veee 1 kilo gitmis bile.. gerisi de gelecek ins
Sahurda haşlanmış patates 1 kk peynir 3 4 yesil zeytin bol.su 3 dilim ekmek ve toplamda 2 kg gitti elhamd!
Kızlar ben bu gece 12 de baslicam ins diyete ama benim niyetim watzapdan haberleselim yemek istedigimizde birbirimize yazalim ve engel olalim destek olalim istiyorum katilmak isteyenler olursa cok sevinirim eklemek isterseniz numaramı mesaj atarım
mesaj göndermeyi denedim ama gitmiyor yeni üye olduğum için online san numaramı yazıp hemen silim sen al?bende katilmak istiyorum. lüteen. vatsabim var bende 15 kilo vermek istiyorum mesaj atmayi bilmiyorum yeni uyeyim sayilir. bende birlikte diyet yapicak birbirimuzi gaza getiricek bir arkdas ariyordum birlikte kilo vermek isterim acikasi
ben gördüğüm her iletiyi cevaplamaya çalışıyorum amaBenden baska kimse buraya yazmio ama bn yazmaya devam.edicem bnm.icin itici bir guc cunku.. 40 dk yuruyus yaptim tempolu ara ara kostum feci terledim 40.dk.kondisyon bisikleti yoruldm.ama.mutluyummm elhamd!))
mesaj göndermeyi denedim ama gitmiyor yeni üye olduğum için online san numaramı yazıp hemen silim sen al?
bi keresinde 38 günde 16 kilo vermiştim 91 den 75 e inmiştim geri almasaydım keşke ama aldımBnde aslinda cook azimli hirsli deilim dir ama hazir azim.hirs varken ve zayiflioken götürmek devam etmek istiotm numkun oldugunca hedefe yaklasmaliyim bebek dusunuoruz bu kiloyla kalirsam 100 kg olmaktan korkuorm
alınya yazda hemen silim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?