Zayıflama arkadasi ariyorum

siyahtoz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2014
23
0
1
Kütahya
Benimle birlikte zayiflicak her konuda konuşacak bi arkadada ihtiyacim var 84 kiloyum 65 e inmek istiyorum cidden birakmicak birbirimizi motive edicek bir arkadas ariyorum ilgilenen varsa cok sevinirim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kolay gelsin inanıp istedikten sonra emin ol oluyo basaricaksin inş.asla kacamak yapma olcak inş.

Canım aynı kilodayız ve bende senin gibi 65 e düşmek istiyorum seve seve katılırım sana ben varım birbirimize destek olalım birlikte diyet programı uygulıyalım istersen

Tabiki isterim ben bugun basladim zaten

mrb ıyı aksamlar bende zayflamak ıstyrm sezerynla doğum yaptm 6 ay oldu 65 kıloyum suan 160 boyum hedef 50 olmak evledgmde 50dıydım smdı 65 moralım ck bozuk tamm karar verdm dıyet yapacam dıyrm dayanamayıp bozuyrm benm basenım ve gobegım var =(

destek olalaımmı bırbırmıze

Cok sevinirim

Seninle ayni kilodayiz siyahtoz ve ustelik hedefimizde ayni.. bnm boyum 1.68 yaklasik 10 gundur kosu bandi ve kondisyon bisikletiyle spor yapiorm evde gunluk 60 70 dk iki lt.ye yakin su içiyorum ama ramazan dan dolayi yediklerime minimum dikkat edebiliyorum sadece ekmek ve aburcubur u sifirladim sayılır.. gunluk.olarak destek.olalim birbirimize.spor yapalim yazalim yalniz.olmuyor

Merhaba biraz geç kaldım galiba ama bende size katılmak istiyorum mümkün mü ?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Merhaba biraz geç kaldım galiba ama bende size katılmak istiyorum mümkün mü ?

Tabiki katil ama benim dusuncem burdan zor olur watsapiniz varsa birbirimizi ekleyip her an konusabilelim

Ben diyorum ki burdan zor oluyor watzapdan ekleyelim birbirimizi daha kolay olur her an yazabiliriz

Kızlar ben bu gece 12 de baslicam ins diyete ama benim niyetim watzapdan haberleselim yemek istedigimizde birbirimize yazalim ve engel olalim destek olalim istiyorum katilmak isteyenler olursa cok sevinirim eklemek isterseniz numaramı mesaj atarım

Son düzenleme:
Bn.kk den devam taraftariyim ama.. bn dun iftara misafirim oldugu halde corba az pilav az tavuk yedm sadece tatli ekmek yok su ictim spor yapamadm ama temizlik hazirlik spor yapmis kadar terletti..

Bende başla yalı bir hafta oldu 72 kg ile başladım suan 68.7 yim ilk hedefim 60 yardımlaşalım bende yeni üye oldum tam kullanmayı bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim

biz watzapdan bi kişiyle başladık katılmak istersen mesaj at numaramı verim birlikte daha motive oluruz watzapdan daha iyi oluyor her an yazışa biliyoruz

dediğim gibi watzapdan başladık istersen katıl bize mesaj atarsan numarami verririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…