• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflama arkadasi ariyorum

Bn.kk den devam taraftariyim ama.. bn dun iftara misafirim oldugu halde corba az pilav az tavuk yedm sadece tatli ekmek yok su ictim spor yapamadm ama temizlik hazirlik spor yapmis kadar terletti..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

sen bilirsin :D
Ama sana leblebiyi tavsiye ederim acıkınca bi avuç ye ve su iç tok tutuyor bi ara leblebiyle 16 kilo vermiştim ben ama başka hiç birşey yemedim :D

Bnm sorunum abur cubur cikolata tatli.. su icsem ekmek ve taTli yemesem sorun çözülüyor zate tecrübeyle sabit ;) suan istahim azaldi midem kuculdu bakalim ramazan da kilo almam aksine 1 2 kilo da olsa zayiflarm simdi spor da eklendi bayrama kadar 4 5 kilo en azindan vermek snra da 65 e kdr devam etmek istiyorum ins!

Direk numara mı nasıl atcam bilmiyotum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Aksam iftara misafir vardi ama bn sadece bi tas corba iki dilim ekmek ve 5 6 kasik salata yedim suyuna ekmek banip.. ;) bol su br de veee 1 kilo gitmis bile.. gerisi de gelecek ins

Aksam iftara misafir vardi ama bn sadece bi tas corba iki dilim ekmek ve 5 6 kasik salata yedim suyuna ekmek banip.. ;) bol su br de veee 1 kilo gitmis bile.. gerisi de gelecek ins

Bende biraz cilek ve seftali yedim coz az 2 kasik kadar patates yedim cok guzel kokuyodu sonra pisman oldum tabi :(

Sahurda haşlanmış patates 1 kk peynir 3 4 yesil zeytin bol.su 3 dilim ekmek ve toplamda 2 kg gitti elhamd!

Sahurda haşlanmış patates 1 kk peynir 3 4 yesil zeytin bol.su 3 dilim ekmek ve toplamda 2 kg gitti elhamd!

Dahada verirsin ins ben reglim oruca yarin baslicam bugin sadce su ictim oylede gitsin istiyorum yememeye calisicam

Kızlar ben bu gece 12 de baslicam ins diyete ama benim niyetim watzapdan haberleselim yemek istedigimizde birbirimize yazalim ve engel olalim destek olalim istiyorum katilmak isteyenler olursa cok sevinirim eklemek isterseniz numaramı mesaj atarım :D

bende katilmak istiyorum. lüteen. vatsabim var bende 15 kilo vermek istiyorum mesaj atmayi bilmiyorum yeni uyeyim sayilir. bende birlikte diyet yapicak birbirimuzi gaza getiricek bir arkdas ariyordum birlikte kilo vermek isterim acikasi

Suan 82 kg yi gordum elhamd ama susuzluktan cok halsizim bni zate en cok.susuzluk etkiliyor.. ama.yilmadan devam.ins

Evettt iftarda corba 1 dilim ekmek tarcinli limonlu su ve kavun simdi dr yuruyuse basliorm ins

Benden baska kimse buraya yazmio ama bn yazmaya devam.edicem bnm.icin itici bir guc cunku.. 40 dk yuruyus yaptim tempolu ara ara kostum feci terledim 40.dk.kondisyon bisikleti yoruldm.ama.mutluyummm elhamd! ;)))

bende katilmak istiyorum. lüteen. vatsabim var bende 15 kilo vermek istiyorum mesaj atmayi bilmiyorum yeni uyeyim sayilir. bende birlikte diyet yapicak birbirimuzi gaza getiricek bir arkdas ariyordum birlikte kilo vermek isterim acikasi
mesaj göndermeyi denedim ama gitmiyor yeni üye olduğum için online san numaramı yazıp hemen silim sen al?

Benden baska kimse buraya yazmio ama bn yazmaya devam.edicem bnm.icin itici bir guc cunku.. 40 dk yuruyus yaptim tempolu ara ara kostum feci terledim 40.dk.kondisyon bisikleti yoruldm.ama.mutluyummm elhamd! ;)))

ben gördüğüm her iletiyi cevaplamaya çalışıyorum ama :D
ne güzel ya yürüyormuşsun ben acayip üşengeç bi insanımdır :(

Bnde aslinda cook azimli hirsli deilim dir ama hazir azim.hirs varken ve zayiflioken götürmek devam etmek istiotm numkun oldugunca hedefe yaklasmaliyim bebek dusunuoruz bu kiloyla kalirsam 100 kg olmaktan korkuorm

Bnde aslinda cook azimli hirsli deilim dir ama hazir azim.hirs varken ve zayiflioken götürmek devam etmek istiotm numkun oldugunca hedefe yaklasmaliyim bebek dusunuoruz bu kiloyla kalirsam 100 kg olmaktan korkuorm

bi keresinde 38 günde 16 kilo vermiştim 91 den 75 e inmiştim geri almasaydım keşke ama aldım :(

Back