Esmaciiimm sen kendi sayfandan da laratay diyeti ile arkadaslarla konusmalar yapiyorsun simdi gördüm edindigin bilgileri bizede ilett canim yaa :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Esmaciiimm sen kendi sayfandan da laratay diyeti ile arkadaslarla konusmalar yapiyorsun simdi gördüm edindigin bilgileri bizede ilett canim yaa :)
Benimde zayıflamam lazım
Sayfandaki listeyi özenle inceleceyecegim caniim :) oklava isini deneyecegiim hosgeldin binzet aramiza grubumuz 70-80 arasi kilo ortalama insallah cok guzel istedigimiz kilolara dusecegiz ben kendime bi hedef koymadim kizlar ne kadar zayiflayabilirsem benim icin onemli olan aynada kendime baktigimdaa kendimi mutlu hissetmek vucut hatlarimin duzgunlugu beni cok mutlu ediyor ondan vücuduma gore karar verecegim kilomadaaa
Kendine iyi bak caniiim öpüldün
hos geldin canim aramiza tabi ki destek oluruz birbirimize sana ozeldende mesaj attim canimmerhaba canım bende 73 kg boyum 1.55 senin gibi tek başıma devam edemiyorum diyet ve spora hala arıyorsan birini destek olabiliriz birbirmize :) ?
Amin bebegim hepimizin allah her seyin hagirlisini versin hepimize hep birlikte yagsz hayata merhaba dicez kim bilir belki bir gun görüşürüz cici cici elbiseleeimizi giyip hel birlikte zaferimizi kutlarizCanim benim sen bayagi sifirlamissin herseyi masallah :) Allah yolunu açık etsin hersey gonlunce olsun canim benim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?