• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflama arkadaşı arıyorum..Bizde başarı öykümüzü yazalım

Kizlaaar bende sizinleyim boyle bir grup ariyordum yaşım sizden biraz buyuk ve Hipotiroidim var metabolizmami yavaslatiyor ama inşallah birbirimize destek olarsk kurtulucaz bu kilolardan. 32 yaşındayım 1.60 boy ve 72 kilo :( hadi bismillah diyelim yarin yeni bir başlangıç olsun hepimize
Olsun hic farketmez ablacim nasilsa zayiflayinca bizim gibi 20 li yaslarda olcaksin :)

Kendinize tartı günü belirleyin hepiniz o gün tartılın

iPhone'den gönderildi.

Hos geldin aramiza tatlim burda hel birlikte zayiflicaz insallah sende katil aramiza gazlayalim seni de bi güzel :) fıstık gibi olalim

Ya ağır bir diyet+spor ya da hafif diyet+spor?

iPhone'den gönderildi.
Haklisin ben yediklerime dikkat ederek 20 kilo vermistim simdi geri birazcik aldim tekrar vermek istiyorum bu yuzden diyet arkadaslarimla bu is daha kolay olacak hep birlikte insallah

Az once tartildim 71.4 um ve adet oldum. Tam başlar başlamaz motivasyonumu bozacak ama.. neyse. Her gun tartilip yazmaya calisicam bu beni denetleniyorum hissine sokar

Az once tartildim 71.4 um ve adet oldum. Tam başlar başlamaz motivasyonumu bozacak ama.. neyse. Her gun tartilip yazmaya calisicam bu beni denetleniyorum hissine sokar

Hiç motivasyonun bozulmasın adet oldun diye bol sıvı tüket su iç bol bol ödem söktürücü çaylar var Mısır püskülü gibi onlardan tüket bak sonra farkı göreceksin :)

iPhone'den gönderildi.

Son düzenleme:
Bi gelismemi daha yazaym sizlerle paylasayim tartildim 70.800 grama dusmusum

samsung s3 tarafından gönderilmiştir.

50 mekik cekecegim ve yan simit egzersizi yapacagim 3kez on tekrarala

samsung s3 tarafından gönderilmiştir.

Aynen canım bende spora başlıyorum şimdi 2 ayda 10 kilo vermem lazım

iPhone'den gönderildi.

$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1405337476.143062.jpg

Enseye oklava koyacağım hızlı hızlı sağa sola belimi çevirme

iPhone'den gönderildi.

Son düzenleme: