Benimde zayıflamam lazım
Hos geldin aramiza tatlim burda hel birlikte zayiflicaz insallah sende katil aramiza gazlayalim seni de bi güzel :) fıstık gibi olalim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimde zayıflamam lazım
Olsun hic farketmez ablacim nasilsa zayiflayinca bizim gibi 20 li yaslarda olcaksin :)Kizlaaar bende sizinleyim boyle bir grup ariyordum yaşım sizden biraz buyuk ve Hipotiroidim var metabolizmami yavaslatiyor ama inşallah birbirimize destek olarsk kurtulucaz bu kilolardan. 32 yaşındayım 1.60 boy ve 72 kilo hadi bismillah diyelim yarin yeni bir başlangıç olsun hepimize
hosbulduk tatlım bende katiliyim hep birlikte zayiflayalim insallahHos geldin aramiza tatlim burda hel birlikte zayiflicaz insallah sende katil aramiza gazlayalim seni de bi güzel :) fıstık gibi olalim
Hos geldin aramiza tatlim burda hel birlikte zayiflicaz insallah sende katil aramiza gazlayalim seni de bi güzel :) fıstık gibi olalim
Haklisin ben yediklerime dikkat ederek 20 kilo vermistim simdi geri birazcik aldim tekrar vermek istiyorum bu yuzden diyet arkadaslarimla bu is daha kolay olacak hep birlikte insallahYa ağır bir diyet+spor ya da hafif diyet+spor?
iPhone'den gönderildi.
Olsun hic farketmez ablacim nasilsa zayiflayinca bizim gibi 20 li yaslarda olcaksin :)
Az once tartildim 71.4 um ve adet oldum. Tam başlar başlamaz motivasyonumu bozacak ama.. neyse. Her gun tartilip yazmaya calisicam bu beni denetleniyorum hissine sokar
Çok yoruldumm ayy :) bunye alisik olmayinca
samsung s3 tarafından gönderilmiştir.
Ipimi atladim geldim dinlenmeye
samsung s3 tarafından gönderilmiştir.