Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay teşekkür ederim insallah canımıniçiii birlikte yakalim yaglari insallahh yagdan yana sorunu olan kalmasin yahuuu ammmiiiiinnnn
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kolay arkadaşım biz kadinlar neyin ustesinden gelemeyiz ki Allahin izniyle kiloda neymiss :) (bunu herzaman soylesek ne hos olur) kurtulacagiz arkadaslar inanmak sabretmek gerekkk :)
Burada birbirimize destek olursak basarabilecegimize inaniyorum diger turlu gerçekten cok cabuk surede pes ediyorum ben. En başta saglik icin zayiflayacagiz. Agizlari acik kalacak sen zayiflayamassin diyenler vay be diyecekler bizde süzülerek basarimizi kutlayacagiz inşallah :)
Burada birbirimize destek olursak basarabilecegimize inaniyorum diger turlu gerçekten cok cabuk surede pes ediyorum ben. En başta saglik icin zayiflayacagiz. Agizlari acik kalacak sen zayiflayamassin diyenler vay be diyecekler bizde süzülerek basarimizi kutlayacagiz inşallah :)
Spor gerçekten cok onemli zayiflama olmasa bile zamanla sikilastirdigi icin daha fit daha hos bi gorunum veriyor canimm bendr basliyorum Insallah
merhaba canım bende 73 kg boyum 1.55 senin gibi tek başıma devam edemiyorum diyet ve spora hala arıyorsan birini destek olabiliriz birbirmize :) ?
Arkadaslar hepimiz birbirimize destekciyiz buradaa birlikte basaracagiz kanatimce konuyu açan arkadaşta cokluktan yana ne kadar fazla o kadar güç demektirr birlikten kuvvet dogar sonrada yaglar yanar :)
Kizlar vucudunuzda rahatsiz oldugunuz bolgeler varmi ben şu yanlardan cok rahatsizim yaa hemen cikarlar sirtimda tabiki kilomdan dolayi yagli biraz onun icin etkili bi spor onerin banaa :)
Kizlar vucudunuzda rahatsiz oldugunuz bolgeler varmi ben şu yanlardan cok rahatsizim yaa hemen cikarlar sirtimda tabiki kilomdan dolayi yagli biraz onun icin etkili bi spor onerin banaa :)
your_app_name uygulaması kullanılarak device_name cihazından gönderilmivar tabikide canım ya benim basen bacaklar üstümde hiçbişey yok biraz kollar pantolon bulamıyorum bazen içimde kalıyor hep bakıpta alamamak birbirimize destek olalım birinin beni gaza getirmesi lazım
yeni üye oldum kandınlar kulübüne tam nasıl kullanacağımı bilmiyorum diyorumki facete bir grup oluştursak orda hergün yazsak neler yaptığımızı ? ne dersiniz