• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflama arkadaşı arıyorum..Bizde başarı öykümüzü yazalım

Ay teşekkür ederim insallah canımıniçiii birlikte yakalim yaglari insallahh yagdan yana sorunu olan kalmasin yahuuu ammmiiiiinnnn :D

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sayfan hayırlı olsun canım :)
B'nde karatay diyeti yapıyorum :)

iPhone'den gönderildi.

Ay teşekkür ederim insallah canımıniçiii birlikte yakalim yaglari insallahh yagdan yana sorunu olan kalmasin yahuuu ammmiiiiinnnn :D

Ağzına sağlık kolayca gitse bu yağlar keşke...

iPhone'den gönderildi.

Kolay arkadaşım biz kadinlar neyin ustesinden gelemeyiz ki Allahin izniyle kiloda neymiss :) (bunu herzaman soylesek ne hos olur) kurtulacagiz arkadaslar inanmak sabretmek gerekkk :)

Kolay arkadaşım biz kadinlar neyin ustesinden gelemeyiz ki Allahin izniyle kiloda neymiss :) (bunu herzaman soylesek ne hos olur) kurtulacagiz arkadaslar inanmak sabretmek gerekkk :)

Haklısın arkadaşım :) kurtulacağız bu pis yağlardan

iPhone'den gönderildi.

Burada birbirimize destek olursak basarabilecegimize inaniyorum diger turlu gerçekten cok cabuk surede pes ediyorum ben. En başta saglik icin zayiflayacagiz. Agizlari acik kalacak sen zayiflayamassin diyenler vay be diyecekler bizde süzülerek basarimizi kutlayacagiz inşallah :)

Burada birbirimize destek olursak basarabilecegimize inaniyorum diger turlu gerçekten cok cabuk surede pes ediyorum ben. En başta saglik icin zayiflayacagiz. Agizlari acik kalacak sen zayiflayamassin diyenler vay be diyecekler bizde süzülerek basarimizi kutlayacagiz inşallah :)

Hem kendi sayfama yazıyorum hem arkadaşımın sayfasına hemde burası :) maşallah bana :)

iPhone'den gönderildi.

Ben karatay diyetiyle 4.5 kilo verdim ama oruç tuttuğum için kilo vermem durdu yarında spora başlıyorum

iPhone'den gönderildi.

Spor gerçekten cok onemli zayiflama olmasa bile zamanla sikilastirdigi icin daha fit daha hos bi gorunum veriyor canimm bendr basliyorum Insallah

Spor gerçekten cok onemli zayiflama olmasa bile zamanla sikilastirdigi icin daha fit daha hos bi gorunum veriyor canimm bendr basliyorum Insallah

Ayen canım bende yarın tekrar başlıyorum spora

iPhone'den gönderildi.

merhaba canım bende 73 kg boyum 1.55 senin gibi tek başıma devam edemiyorum diyet ve spora hala arıyorsan birini destek olabiliriz birbirmize :) ?

Arkadaslar hepimiz birbirimize destekciyiz buradaa birlikte basaracagiz kanatimce konuyu açan arkadaşta cokluktan yana ne kadar fazla o kadar güç demektirr birlikten kuvvet dogar sonrada yaglar yanar :)

Arkadaslar hepimiz birbirimize destekciyiz buradaa birlikte basaracagiz kanatimce konuyu açan arkadaşta cokluktan yana ne kadar fazla o kadar güç demektirr birlikten kuvvet dogar sonrada yaglar yanar :)

Haklısın canım :)

iPhone'den gönderildi.

Kizlar vucudunuzda rahatsiz oldugunuz bolgeler varmi ben şu yanlardan cok rahatsizim yaa hemen cikarlar sirtimda tabiki kilomdan dolayi yagli biraz onun icin etkili bi spor onerin banaa :)

Kizlar vucudunuzda rahatsiz oldugunuz bolgeler varmi ben şu yanlardan cok rahatsizim yaa hemen cikarlar sirtimda tabiki kilomdan dolayi yagli biraz onun icin etkili bi spor onerin banaa :)

Hem yanlar hem de göbek ve basen :(

iPhone'den gönderildi.

Oklavayı al eline ensene koy hızlı hızlı sağa sola dön çok işe yarıyor

iPhone'den gönderildi.

Son düzenleme:
Esmaciiimm sen kendi sayfandan da laratay diyeti ile arkadaslarla konusmalar yapiyorsun simdi gördüm edindigin bilgileri bizede ilett canim yaa :)

your_app_name uygulaması kullanılarak device_name cihazından gönderilmivar tabikide canım ya benim basen bacaklar üstümde hiçbişey yok biraz kollar pantolon bulamıyorum bazen içimde kalıyor hep bakıpta alamamak :( birbirimize destek olalım birinin beni gaza getirmesi lazım

yeni üye oldum kandınlar kulübüne tam nasıl kullanacağımı bilmiyorum diyorumki facete bir grup oluştursak orda hergün yazsak neler yaptığımızı ? ne dersiniz

Son düzenleme:
Kizlaaar bende sizinleyim boyle bir grup ariyordum yaşım sizden biraz buyuk ve Hipotiroidim var metabolizmami yavaslatiyor ama inşallah birbirimize destek olarsk kurtulucaz bu kilolardan. 32 yaşındayım 1.60 boy ve 72 kilo :( hadi bismillah diyelim yarin yeni bir başlangıç olsun hepimize

Back