- 14 Mart 2014
- 271
- 481
- Konu Sahibi Kalbimmavi
Geçmiş olsun canım şimdi daha iyi misinKeşke bir de şu yiyip kilo almayan şanslışardan olsaydık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçmiş olsun canım şimdi daha iyi misinKeşke bir de şu yiyip kilo almayan şanslışardan olsaydık
Nerde tam tersi mutfak önünden geçsem kilo alıyorumKeşke bir de şu yiyip kilo almayan şanslışardan olsaydık
Teşekkür ederim ,Geçmiş olsun canım şimdi daha iyi misin
Aynen ya birfe çok seviyorum yemek pişirmeyi,yemeyiNerde tam tersi mutfak önünden geçsem kilo alıyorum
Nane limon falan mı yapsan acaba içinede karabiber iyi gelir iç istersen biraz daha iyi olursun belkiTeşekkür ederim ,
Ağrım var canım uzanmışım ağrı kesici aldım .
Bendeeee ama demekki yanlış yoldayım dahada sıkı diyete başlayacağım böyle olmayacak daha çok hareket etmem lazımAynen ya birfe çok seviyorum yemek pişirmeyi,yemeyi
Yapacağım valla Annem olsaydı hergun yapardı bana nazlatırdı özledim bak AnnemiNane limon falan mı yapsan acaba içinede karabiber iyi gelir iç istersen biraz daha iyi olursun belki
Ne yapacağız mesela?Bendeeee ama demekki yanlış yoldayım dahada sıkı diyete başlayacağım böyle olmayacak daha çok hareket etmem lazım
Anneler bi tane şimdi nazlanma lüksümüz bile yok annen olsaydı şimdi istediğini yaptirirdin çorbana kadar hepsi önünde olurdu kıyamam sana yakınsan geliyim yapayım sana sıcacık bi çorbaYapacağım valla Annem olsaydı hergun yapardı bana nazlatırdı özledim bak Annemi
Işte onu bende bilmiyorumNe yapacağız mesela?
Canımsın benim sen yaAnneler bi tane şimdi nazlanma lüksümüz bile yok annen olsaydı şimdi istediğini yaptirirdin çorbana kadar hepsi önünde olurdu kıyamam sana yakınsan geliyim yapayım sana sıcacık bi çorba
Öyle valla ana gibi yar olmaz diye boşuna dememişlerAnneler bi tane şimdi nazlanma lüksümüz bile yok annen olsaydı şimdi istediğini yaptirirdin çorbana kadar hepsi önünde olurdu kıyamam sana yakınsan geliyim yapayım sana sıcacık bi çorba
Kız ben adana geliniyim :)Canımsın benim sen ya
Yaptım bir nane limon şimdi içiyorum.
Uzağız bebeğim adana
Neden ankara yazıyorKız ben adana geliniyim :)
Günaydın canım adanada yaşamıyorum ankarada yaşıyorum ama çok isterdim adanada yaşamayı huzurevler mahallesi tarafına gelirim genelde 1 aya yakın kalırım@EBEYAZBULUT06 beni izlemiyor musun
Neden ankara yazıyor
Ya sevindim
Günaydın ben toros mah oturuyorum canım
Ee uzaksın işte :) sağlık olsun canım.Günaydın canım adanada yaşamıyorum ankarada yaşıyorum ama çok isterdim adanada yaşamayı huzurevler mahallesi tarafına gelirim genelde 1 aya yakın kalırım
Izlemeye aldım canım acemilik diyelim çokta profesyonel değilim burda uzun zamandır hesabim var ama yeni yeni kurcalamaya zaman oluyor@EBEYAZBULUT06 beni izlemiyor musun
Neden ankara yazıyor
Ya sevindim
Günaydın ben toros mah oturuyorum canım
❤Izlemeye aldım canım acemilik diyelim çokta profesyonel değilim burda uzun zamandır hesabim var ama yeni yeni kurcalamaya zaman oluyor
Bir sen bir ben kaldık canım baksana kimseler görünmüyor:)Kızlar nasıl gidiyor diyet