ZAYIFLAMA ARAYIŞIM DEĞİŞEN YÖNTEMLERİM VE İRADEMLE OLAN SAVAŞIM

Günaydın sevguli gunluk ve cancazim umarim bugün daha iyisindir tatlim yeni bir gun yeni umutlar :) sabah kahvaltimi lisreye gore yapip okula geldim simdi yesil cay iciyorum :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

günaydın tatlımmm ve sevgili günlük,,

gayet iyiyim ben bugün disiplin haftasına girdimyağsız ve tuzsuz yemek dönemi canımmmmm :KK16::KK16::KK16::KK16::KK16: listene baktım benim listeyle çok aynı canım ama ben biraz kısma yoluna gideceğim zira bu hafta diyet bozuldu olmazsa ben de mi perşembe diyetisyene gitsem aynı gün tartılmış oluruz :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
vallah çok iyi motiveyim ben bugün disiplin disiplin disiplin ..:KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14:

sabah uyanır uyanmaz 1 litre su içitim süperim biliyorumm:KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:

kahvaltım:
1 haşlanmış yumurta üzerine bol pul biber
yanında bol maydonoz ve nane 2 dilim ekmek

kim tutar bizi heytttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt su ve makbuş geri döndü hoşgeldin "DİSİPLİN HAFTASI" seni özlemiştim....................:KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54:

diyetiko bu su var ya harikalar yaratacakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk ve mutlaka kilo verecek hele şu yağı tuzu bir azaltayım iyice yok edeyim sen gör hedef şuan : 61.00 onu görene kadar rahat yok bana 61 den sonraaaaaaaaaaaaaaaaa yola devammmmmmmmmmmmmm

kaçamak kesinlikle yok ölsen de kalsan da kaçamak yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

yok yok yok yok yok yok yok yok

disiplin disiplin disiplin disiplinnnnnnnnnnnnnnnnnn zayıflayacaksın zayıflayacaksın zayıflayacaksın zayıflayacak

makbuşum da zayıflayacak zayıflayacak zayıflayacak zayıflayacak zayıflayacak bekle beni baskül gör sen :KK36::KK36::KK36::KK36::KK36::KK36::KK36::KK36::KK36::KK36:

Detoksa ihtiyacımız yok makbule hanım bu hafta uygulayacağınız program Şu şekilde
Sabah: 1kk peynir(az yağlı) 4-5adet zeytin 2dilim esmer ekmek söğüş(yağsız)

1.ARA: 1adet meyve Öğle: 1kase çorba 1ince dilim esmer ekmek Salata(Yağsız)

2.Ara: 1Meyve

Akşam: 5-6yk sebze yemeği susuz 2yk yoğurt 1ince dilim esmer ekmek Salata(yağsız)

3.ara: 1çaybardağı beyaz leblebi 1çorba kaşığı kuru üzüm

incir için verdiği cevap:
İncir kanşekerini çabuk yükselten meyvelerden bu açıdan çok tüketmemeye özen göstermenizi tavsiye ederim kabızlık durumu yaşamadıkça... En güzel çözüm karşı koyamadığımız yiyecekleri ortalıktan kaldırmak olabilir:) Diyeti 1 hafta uygulayalım.Diyetteki meyveler taze meyve olacak. Sevgiler...

dünkü menüme cevabı :
Merhaba Makbule Hanım;Günlük tüketiminizi inceledim…
Mütemadiyen meyveyi fazla alıyoruz unutmayın kş kurumeyvelerin de içeriğinde fruktoz var bununda fazlası vücutta yağ olarak depolanır;
Bir de size bahsettiğim c sınıfı sebzeler vardı ( havuç,patates,bezelye ve mantarın da) içeriğindeki şekeri unutmayalım...
Sevgiler…
Dyt. Bürge KÖKER

evet tatlım bu haftaki menüm belli oldu vallahi disiplin haftasından da zor görünüyor bugünü biraz serbest bırakıyorum kendime serbest derken canımın çektiği ama yasak olmayan şeylerden yiyorum akşama menümü yazarım yarından itibaren kelimesi kelimesine uyacağım bu diyete:KK42::KK42::KK42::KK42:

kız ne zoru benim liste de böyle desene sen bana göre çok yiyorsun da o nedenle geç kilo veriyorsun benim liste sen de daha zor bir ara sana listemi yazayımmmmmmmmmmmmm canımmmmm ben şu diyeti bozmasam listemle zaten bayağı kilo vererim

günaydın tatlımmm ve sevgili günlük,,

gayet iyiyim ben bugün disiplin haftasına girdimyağsız ve tuzsuz yemek dönemi canımmmmm :KK16::KK16::KK16::KK16::KK16: listene baktım benim listeyle çok aynı canım ama ben biraz kısma yoluna gideceğim zira bu hafta diyet bozuldu olmazsa ben de mi perşembe diyetisyene gitsem aynı gün tartılmış oluruz :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
vallah çok iyi motiveyim ben bugün disiplin disiplin disiplin ..:KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14:

sabah uyanır uyanmaz 1 litre su içitim süperim biliyorumm:KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:

kahvaltım:
1 haşlanmış yumurta üzerine bol pul biber
yanında bol maydonoz ve nane 2 dilim ekmek

kim tutar bizi heytttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt su ve makbuş geri döndü hoşgeldin "DİSİPLİN HAFTASI" seni özlemiştim....................:KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54:

Harikasin canim iyi olmana cok sevindim gerçekten bizi abca disiplin haftasi paklar canım vallahi olur canim beraber tartiliriz daha güzel olur

Harikasin canim iyi olmana cok sevindim gerçekten bizi abca disiplin haftasi paklar canım vallahi olur canim beraber tartiliriz daha güzel olur

tamam canım perşembe gideyim diyetisyene ama akşam tartılacağım akşam 5 gibi olsun ne yapayım biraz fazla çıkarım ama olsun daha hırslandırır hadi canım perşembeye kadar bir haftamız var kim tutar heyttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt

tamam canım perşembe gideyim diyetisyene ama akşam tartılacağım akşam 5 gibi olsun ne yapayım biraz fazla çıkarım ama olsun daha hırslandırır hadi canım perşembeye kadar bir haftamız var kim tutar heyttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt

Basaracagiz başarılı olacagiz :) kesinlikle! !!!!

kız ne zoru benim liste de böyle desene sen bana göre çok yiyorsun da o nedenle geç kilo veriyorsun benim liste sen de daha zor bir ara sana listemi yazayımmmmmmmmmmmmm canımmmmm ben şu diyeti bozmasam listemle zaten bayağı kilo vererim

canım ben tam bir etçilim benim menüde öğlen et akşam sebzeydi bi de ara öğünlerim daha fazlaydı neyse gitsin bu hafta kilolar o ibre 60 ı görecek :KK76:
:KK76::KK76::KK76::KK76:

sabah: 2 dilim lıght ekmek 1 kk az yağlı peynir 5 zeytin domates salatalık semizotu

ara:1 armut

öğlen:200 gr kabak 100 gr yoğurt 1 dilim light ekmek 1 salatalık

ara: 1 portakal- 1 türk kahvesi

akşam: 1 kase domates çorbası 1 dilim lıght ekmek salatalık domates semizotu

ara: 20 gr leblebi 20 gr kuru üzüm En Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KK

merhaba günlüğüm ve canım arkadaşım

öğlen yemeğim: 12.30
2 kepçe yağsız mercimek çorbası
4 yemek kaşığı patlıcan közlemesi
1 su bardağı yoğurt 2 dilim ekmek

ara öğün: yapamadım

akşam:
2 yemek kaşığı yağsız bulgur pilavı
2 kk.beyaz peynir yağsız salata

bugün fena sayılmam inşallah bu şekilde gider hadi bakalımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm kim tutar seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

merhaba günlüğüm ve canım arkadaşım

öğlen yemeğim: 12.30
4 yemek kaşığı patlıcan közlemesi
1 su bardağı yoğurt 2 dilim ekmek

ara öğün: yapamadım

akşam:
2 yemek kaşığı yağsız bulgur pilavı
2 kk.beyaz peynir yağsız salata

bugün fena sayılmam inşallah bu şekilde gider hadi bakalımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm kim tutar seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:
:nazar::nazar::nazar::nazar:bende iki saat yürüdüm geldim bu hafta o ibre 60 ı görecek başka yolu yok:KK8::KK8::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK8:

:nazar::nazar::nazar::nazar:bende iki saat yürüdüm geldim bu hafta o ibre 60 ı görecek başka yolu yok:KK8::KK8::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK8:

canım ne yaptın sen ? uyabildin mi diyetine?
canım bu hafta 60 zor olur ya ben bir kilo vermişsem havalara uçacağım çünkü o zaman 62 olacağım şuanki hedefim 61.00 inebilmek ondan sonra sınırları bayağı zorlayacağımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:KK36::KK36::KK36::KK36::KK36:

canım bu hafta 60 zor olur ya ben bir kilo vermişsem havalara uçacağım çünkü o zaman 62 olacağım şuanki hedefim 61.00 inebilmek ondan sonra sınırları bayağı zorlayacağımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:KK36::KK36::KK36::KK36::KK36:
uydum cnım uydum bire bir yaptım kaçamak yok ++ 2 saat yürüyüş yaptım canım 60.0 olamam ama 60.9 niye olamiiimmm di mi ama :KK9::KK9::KK9:

sen bu hafta grcen 61 i bak görürsün ama dediğim gibi 61.0 olmaz 61.3-4-5 olur :KK3::KK3::KK3:inan tatlım biz çok taktık son zamanlarda o yüzden de cozuttuk akışına bırak menülerine uy gerisini çok düşünmemeye çalış en şişman beyniniz mi ne öyle bi kitap okumuştum beynin vücuda sürekli mesaj yolladığını ve kilo vermeyi durduğuna dair bişiler yazmıştı :KK23::KK23::KK23:

uydum cnım uydum bire bir yaptım kaçamak yok ++ 2 saat yürüyüş yaptım canım 60.0 olamam ama 60.9 niye olamiiimmm di mi ama :KK9::KK9::KK9:

evet, canım ya, sen 62 lerdesin 60.9 görebilirsin canım ben bir 61.00 olayım da vallah şu diyetisyene gelse de gitsem evde tartıda yok ne oluyor ne bitiyor bilmiyorum ama beyne kilo vereceğim zayıflayacağım komutu vermek lazım mış bu çok önemli kilo vermeye devam bence bu hafta kilo vermiş olacağızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

evet, canım ya, sen 62 lerdesin 60.9 görebilirsin canım ben bir 61.00 olayım da vallah şu diyetisyene gelse de gitsem evde tartıda yok ne oluyor ne bitiyor bilmiyorum ama beyne kilo vereceğim zayıflayacağım komutu vermek lazım mış bu çok önemli kilo vermeye devam bence bu hafta kilo vermiş olacağızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
aynı anda aynı şeylerden bahsediyoruz yaa :KK9::KK9::KK9:evet canım kendini sık sık olmak istediğin gibi hayal et beyin mesj yolluyo böylelikle ama yemek düşünerek değil bu seferde mesela çikolata yememeliyim diye düşününce bile beyin sadece çikolatayı algılıyor ve canın onu istiyormuş o yüzden yememeliyimi değil mesela salatalık düşünmeli :KK9::KK9::KK9::KK9:

ama kendini zayıf hayal etmek gerçekte önemli :KK24::KK24::KK24::KK24:

aynı anda aynı şeylerden bahsediyoruz yaa :KK9::KK9::KK9:evet canım kendini sık sık olmak istediğin gibi hayal et beyin mesj yolluyo böylelikle ama yemek düşünerek değil bu seferde mesela çikolata yememeliyim diye düşününce bile beyin sadece çikolatayı algılıyor ve canın onu istiyormuş o yüzden yememeliyimi değil mesela salatalık düşünmeli :KK9::KK9::KK9::KK9:

evet hayatım artık elbise giyince kendimi güzel hissetmek istiyorum canım

evet hayatım artık elbise giyince kendimi güzel hissetmek istiyorum canım
olucaaaakkkkkkkkkkkkkkkkk:KK9::KK9::KK9:afferim bize bak bugün gayet güzel geçti :nazar::nazar::nazar:

X