- 17 Aralık 2009
- 8.527
- 105
- 363
- Konu Sahibi Betul_20162010
-
- #11.741
aslında sana diyecek pek birşey olmamalı sen bu şekilde bile kg verdin ya tebrikler gerçekden başarılısın sigarayı bırakaninsanın iştahı açık olur sen dengeledin ee sülalenle aynı muhitte oturuyon yani bne olsa senin gibi olamazdım herhalde sen 4 kg daha vwerkapat budefteri biraz sık 2 aydiyorum bak sık kendini sonra bizle sadece laylay yapmaya gir 64 sanayeter ciddiyimoff hemde nasıl
bütün sülalemle aynı yerdeyiz ,ayda bir sülelenin toplandığı bi yemek organizasyonu var ,sürekli kavaltılar günler var ee gitmesen evhanımısın çok fazla bahanen yok gitsen azar azar yemen lazım .o kadar hazırlı yapıyolar yemeyince hem emeğe saygısızlık gibi oluyo hemde başlıyolar yok işte evinde diyetini yap burad ye falan kırılıyolar
sonra gelen misafire bişeyler çıkarsan onuda yemek zorundasın yemesen onlarda yemiyo sonra amannn işte zor şeyler bunlar
emzırme suren cok guzel. kuzey cok saglıklıdır. anne sutu gıbısı yok sonucta.
su ve dengelı beslenme anladım hımmmm. bakalım daha cok ogrenecegım sey var.
sen de ıkıncı de bu kez cok dıkkat edersın canım, kızın olur ıns bır de.
off hemde nasıl
bütün sülalemle aynı yerdeyiz ,ayda bir sülelenin toplandığı bi yemek organizasyonu var ,sürekli kavaltılar günler var ee gitmesen evhanımısın çok fazla bahanen yok gitsen azar azar yemen lazım .o kadar hazırlı yapıyolar yemeyince hem emeğe saygısızlık gibi oluyo hemde başlıyolar yok işte evinde diyetini yap burad ye falan kırılıyolar
sonra gelen misafire bişeyler çıkarsan onuda yemek zorundasın yemesen onlarda yemiyo sonra amannn işte zor şeyler bunlar
aslında sana diyecek pek birşey olmamalı sen bu şekilde bile kg verdin ya tebrikler gerçekden başarılısın sigarayı bırakaninsanın iştahı açık olur sen dengeledin ee sülalenle aynı muhitte oturuyon yani bne olsa senin gibi olamazdım herhalde sen 4 kg daha vwerkapat budefteri biraz sık 2 aydiyorum bak sık kendini sonra bizle sadece laylay yapmaya gir 64 sanayeter ciddiyim
gerçi anne olucan kıa süre sonra konu açılmışkenn benpastacılığa merak sardım hatta keyfim yok olsaydı bugün gidip malzeme alcaktımm sözüm söz sana,kontese ve pomoya bi anne olun size ellerimle isme cinsiyete özel hoşgeldin bebek kukileri yollucamm
içim çok şükür rahatama işte hatalarıyapmasam daha iyimiş,inşallah cnm ALLAH İSTEYEN HERKEZE NASİP ETSİN
ben çıkıyorum kızlar
duydu kaçamak yapana ceza vardı ya onu da söle canım
bu arada arkadaşlar ben menümle ve yazdıklarımla sizim motivasyonunuzu bozuyosam eğer lütfen söleyinde bende ona göre davranırım
doğalgazcı ustalar gelcek işlerim var çıkmam lazınm
akşam gelirim yine
içim çok şükür rahatama işte hatalarıyapmasam daha iyimiş,inşallah cnm ALLAH İSTEYEN HERKEZE NASİP ETSİN
BİLİYORUM CANIM BİLİYORUM SENİN İÇİN RAHAT OLSUNNŞuan okudukça bende şok oluyorumm
Facebokta bende kızlar eklii ve kimseyle yazışmamm olmadı
çünkü ordada grup kurulmuştuu
ve ben sadece duyguya giremediğimm günleri mesaj çekerdimm bu kadar
9 kılo mu aldın ??? super ya. zaten dogum yapınca 3-4 kılo dırekt o gun gıdıyormus bebek ve kordon vs falan derken.
sen su an kac kılosun ????
dogru dıyorsunuz. sut yapacak, ya da bebege yarasın derken cok dıkkat etmek lazım demekkı
allah hayırlısını nasip etsinnn cnm senin yeterki bebeğin olsunn inancinsiywet önemliolmuyor bende kız istiyordumm oğlum oldu ama hiç bir şeye değişmem oğlumu o benim hediyem ALLAH NASİP ETTİ hamdolsunnneyse hayıflanmayalım gecmıs ıcın. bu yola cıkmak da yurumek de onemlı. gecmıse hepımız donersek, pısmanlıklar cıkacaktır ortaya. gecmıse bakmak yerıne bugune ve ılerıye bakalım, en ıyısını yapabılmek adına.
kaldı kı sen cok basarılı oldun bu yolda. bır dahakı hamılelıgınde cok super bır kılo ıle kapatırsın. cunku saglıklı beslenmeyı cok ıyı bılıyorsun. hatayı da bılıyorsun.
amın canım cumlemıze. senın oglusun var, ben de kız hastasıyım. ıkımız de kız yaparız, dıgerlerının de oglu olsun. 2-3 oglan 2-3 kız. gelınler,damatlar hazır olur :))))
bak benim kg 67,8 ben 38 -40 bedenim senindahaazkg bende bunu anlamıyorum deemk basen bel kalınlığı bacakkalınlığıoluyor mesela benimmidem yok ,kalçam yok,göğüs yok ama kol,sırtmaşallahı var alt bedenim38 üst bedenim 40şu an 64 kiloyum bu arada 2 çocuk annesiyim ben evlendiğimde 60 kiloydum hayatımda 54 kiloyu hatırlamıyorum çocukluğumdan beri kiloluyum hayatta 38 beden kıyafet giymedim 40 ile 42 arası giyerim yarışmacı arkadaşlarıma başarılar diler saygılar sunarım
saat 10 kontes assolistimiz nerdee
tünaydınnn menün güzelgeldimm anacımmm günaydınlar ne günaydını diyeceksiniz..anca girebildim..
işler berbat çokkk...
dünkü menümü yazacağım:
sabah:1 dilim kepek ekmeği,domates,salatalık,biber,peynir
öğlen:salçalı tavuk göğsü,2 dilim kepek ekmeği,salata,yoğurt
akşam:tonbalığı 80 gr.+2 dilim kepek ekmeği
yatmadan:4 adet incir yedim(malum tuvalet sorunuma bi çare olur diye)
2lt.su içti.4-5 ad.çay 1 saat yürüyüş yaptım.
evet canım öyle olduukarabiber nasılsın ? bırkac gundur gorusemedık. cocukların okulundan dolayı yogunsun sanırım
ben senın o bahsettıgım resımlerını buldum. sılmemısım canım. eger rızan olursa hem senı hem bızlerı gaza getırmek ıcın paylasabılırım. cok begenıyorum cok gaza getırıyor benı ama ıznın olmadan yapmadım.
ayyyy cok eglencelı ya :))))) benım esım sımdı sımdı daha romantık bır adam olur oldu. yıldonumu ve dogumgununde alıyor kucuk de olsa. hıc olmadı kucuk saksı cıcegı alıyor, evde kalıcı olur dıyor.
ama ılk yıl, ben sana cıcek falan almayayım nasılsa bulasık makınası aldım dıyen bır adamdı :)))))) ustelık taksıtı odeyen bendım. :)))))
kızlar döktürmüşsünüz yine yaa işler ancak rayına oturuyor artık daha sık girmeye çalışacağım.
Birşey sormak istiyorum size bu ballı limonlu ve sirkeli suyun neye faydası vae ve hangi oranalrda yapılıyor.
Mesela ben bu sabah aç karın ile denedim.
1 tatlı kaşığı bal,1 tatlı kaşığı limn suyu sıktım bir tatlı kaşığıda elma sirkesi koydum üstüne ılıktan daha sıcak bir su döktüm ama bal çok mu oldu bilemedim de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?