• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

off hemde nasıl
bütün sülalemle aynı yerdeyiz ,ayda bir sülelenin toplandığı bi yemek organizasyonu var ,sürekli kavaltılar günler var ee gitmesen evhanımısın çok fazla bahanen yok gitsen azar azar yemen lazım .o kadar hazırlı yapıyolar yemeyince hem emeğe saygısızlık gibi oluyo hemde başlıyolar yok işte evinde diyetini yap burad ye falan kırılıyolar
sonra gelen misafire bişeyler çıkarsan onuda yemek zorundasın yemesen onlarda yemiyo sonra amannn işte zor şeyler bunlar
aslında sana diyecek pek birşey olmamalı sen bu şekilde bile kg verdin ya tebrikler gerçekden başarılısın sigarayı bırakaninsanın iştahı açık olur sen dengeledin ee sülalenle aynı muhitte oturuyon yani bne olsa senin gibi olamazdım herhalde sen 4 kg daha vwerkapat budefteri biraz sık 2 aydiyorum bak sık kendini sonra bizle sadece laylay yapmaya gir 64 sanayeter ciddiyim
gerçi anne olucan kıa süre sonra konu açılmışkenn benpastacılığa merak sardım hatta keyfim yok olsaydı bugün gidip malzeme alcaktımm sözüm söz sana,kontese ve pomoya bi anne olun size ellerimle isme cinsiyete özel hoşgeldin bebek kukileri yollucamm

emzırme suren cok guzel. kuzey cok saglıklıdır. anne sutu gıbısı yok sonucta.

su ve dengelı beslenme anladım hımmmm. bakalım daha cok ogrenecegım sey var.

sen de ıkıncı de bu kez cok dıkkat edersın canım, kızın olur ıns bır de.

içim çok şükür rahatama işte hatalarıyapmasam daha iyimiş,inşallah cnm ALLAH İSTEYEN HERKEZE NASİP ETSİN

off hemde nasıl
bütün sülalemle aynı yerdeyiz ,ayda bir sülelenin toplandığı bi yemek organizasyonu var ,sürekli kavaltılar günler var ee gitmesen evhanımısın çok fazla bahanen yok gitsen azar azar yemen lazım .o kadar hazırlı yapıyolar yemeyince hem emeğe saygısızlık gibi oluyo hemde başlıyolar yok işte evinde diyetini yap burad ye falan kırılıyolar
sonra gelen misafire bişeyler çıkarsan onuda yemek zorundasın yemesen onlarda yemiyo sonra amannn işte zor şeyler bunlar

ayyyy ben cok uzulurum. yanlızız dıye. ıcım sızlar anneme caya gıdıyorum, anneme bıraktım cocugu dıyen bırını duyunca. gurbetteyım yıllardır. 18 yasında cıktım evden ve donmedım okul bıtınce de ayrı sehırde ayrı ıs ve hayat oldu yanı. ardından evlılık. ozamanlar daha ıyıydım, oyle ana kuzusu da degılımdır. aylarca gormemeye dayanırım mesela ama ınsan evlıyken aıleler yanında olsun ıstıyor bazen. hastalansan, sana bakacak bırı, cay ıcerken kalabalık bır aıle, bunları ıstıyor ozluyor ınsan ama dıyetı dusununce ıyıkı boyle tek tabanca gezıyoruz dedım ya :)))))

aslında sana diyecek pek birşey olmamalı sen bu şekilde bile kg verdin ya tebrikler gerçekden başarılısın sigarayı bırakaninsanın iştahı açık olur sen dengeledin ee sülalenle aynı muhitte oturuyon yani bne olsa senin gibi olamazdım herhalde sen 4 kg daha vwerkapat budefteri biraz sık 2 aydiyorum bak sık kendini sonra bizle sadece laylay yapmaya gir 64 sanayeter ciddiyim
gerçi anne olucan kıa süre sonra konu açılmışkenn benpastacılığa merak sardım hatta keyfim yok olsaydı bugün gidip malzeme alcaktımm sözüm söz sana,kontese ve pomoya bi anne olun size ellerimle isme cinsiyete özel hoşgeldin bebek kukileri yollucamm

içim çok şükür rahatama işte hatalarıyapmasam daha iyimiş,inşallah cnm ALLAH İSTEYEN HERKEZE NASİP ETSİN

aaaaaaa evet sıgarayı bırakınca ıstah cok acılıyormus. ozellıkle tatlıya dusuyormus ınsan. oyuzden ısı zor tabıkı. hayırlısı bakalım.

evet soz vermıstın bıze :))))))))) bebek kukilerim olacak :)))))))

ben çıkıyorum kızlar
duydu kaçamak yapana ceza vardı ya onu da söle canım
bu arada arkadaşlar ben menümle ve yazdıklarımla sizim motivasyonunuzu bozuyosam eğer lütfen söleyinde bende ona göre davranırım
doğalgazcı ustalar gelcek işlerim var çıkmam lazınm
akşam gelirim yine

ben sana yazacağımı yazdım bir kaçmsj öncesine sana kolay gelsin canım cezan bugün 1 saat yürümek olsun
:16::16::16:

neyse hayıflanmayalım gecmıs ıcın. bu yola cıkmak da yurumek de onemlı. gecmıse hepımız donersek, pısmanlıklar cıkacaktır ortaya. gecmıse bakmak yerıne bugune ve ılerıye bakalım, en ıyısını yapabılmek adına.

kaldı kı sen cok basarılı oldun bu yolda. bır dahakı hamılelıgınde cok super bır kılo ıle kapatırsın. cunku saglıklı beslenmeyı cok ıyı bılıyorsun. hatayı da bılıyorsun.

amın canım cumlemıze. senın oglusun var, ben de kız hastasıyım. ıkımız de kız yaparız, dıgerlerının de oglu olsun. 2-3 oglan 2-3 kız. gelınler,damatlar hazır olur :))))

9 kılo mu aldın ??? super ya. zaten dogum yapınca 3-4 kılo dırekt o gun gıdıyormus bebek ve kordon vs falan derken.

sen su an kac kılosun ????

dogru dıyorsunuz. sut yapacak, ya da bebege yarasın derken cok dıkkat etmek lazım demekkı

şu an 64 kiloyum bu arada 2 çocuk annesiyim ben evlendiğimde 60 kiloydum hayatımda 54 kiloyu hatırlamıyorum çocukluğumdan beri kiloluyum hayatta 38 beden kıyafet giymedim 40 ile 42 arası giyerim yarışmacı arkadaşlarıma başarılar diler saygılar sunarım

neyse hayıflanmayalım gecmıs ıcın. bu yola cıkmak da yurumek de onemlı. gecmıse hepımız donersek, pısmanlıklar cıkacaktır ortaya. gecmıse bakmak yerıne bugune ve ılerıye bakalım, en ıyısını yapabılmek adına.

kaldı kı sen cok basarılı oldun bu yolda. bır dahakı hamılelıgınde cok super bır kılo ıle kapatırsın. cunku saglıklı beslenmeyı cok ıyı bılıyorsun. hatayı da bılıyorsun.

amın canım cumlemıze. senın oglusun var, ben de kız hastasıyım. ıkımız de kız yaparız, dıgerlerının de oglu olsun. 2-3 oglan 2-3 kız. gelınler,damatlar hazır olur :))))
allah hayırlısını nasip etsinnn cnm senin yeterki bebeğin olsunn inancinsiywet önemliolmuyor bende kız istiyordumm oğlum oldu ama hiç bir şeye değişmem oğlumu o benim hediyem ALLAH NASİP ETTİ hamdolsunn

şu an 64 kiloyum bu arada 2 çocuk annesiyim ben evlendiğimde 60 kiloydum hayatımda 54 kiloyu hatırlamıyorum çocukluğumdan beri kiloluyum hayatta 38 beden kıyafet giymedim 40 ile 42 arası giyerim yarışmacı arkadaşlarıma başarılar diler saygılar sunarım
bak benim kg 67,8 ben 38 -40 bedenim senindahaazkg bende bunu anlamıyorum deemk basen bel kalınlığı bacakkalınlığıoluyor mesela benimmidem yok ,kalçam yok,göğüs yok ama kol,sırtmaşallahı var alt bedenim38 üst bedenim 40

saat 10 kontes assolistimiz nerdee

geldimm anacımmm günaydınlar ne günaydını diyeceksiniz..anca girebildim..
işler berbat çokkk...
dünkü menümü yazacağım:

sabah:1 dilim kepek ekmeği,domates,salatalık,biber,peynir

öğlen:salçalı tavuk göğsü,2 dilim kepek ekmeği,salata,yoğurt

akşam:tonbalığı 80 gr.+2 dilim kepek ekmeği

yatmadan:4 adet incir yedim(malum tuvalet sorunuma bi çare olur diye)

2lt.su içti.4-5 ad.çay 1 saat yürüyüş yaptım.

geldimm anacımmm günaydınlar ne günaydını diyeceksiniz..anca girebildim..
işler berbat çokkk...
dünkü menümü yazacağım:

sabah:1 dilim kepek ekmeği,domates,salatalık,biber,peynir

öğlen:salçalı tavuk göğsü,2 dilim kepek ekmeği,salata,yoğurt

akşam:tonbalığı 80 gr.+2 dilim kepek ekmeği

yatmadan:4 adet incir yedim(malum tuvalet sorunuma bi çare olur diye)

2lt.su içti.4-5 ad.çay 1 saat yürüyüş yaptım.
tünaydınnn menün güzel
sen araöğün yapmıyormusun kuzum,incir wciyimi geliyormuş bak bilmiyordumm bunu
aktivite su gayet iyi bardağımda 100 gr incir 41 kalori yazıyor
100grkuru inciriçinse59 kalori diyor nekadar bilemem

sana çokkkkkkk kolay gelsinnn

ben senın o bahsettıgım resımlerını buldum. sılmemısım canım. eger rızan olursa hem senı hem bızlerı gaza getırmek ıcın paylasabılırım. cok begenıyorum cok gaza getırıyor benı ama ıznın olmadan yapmadım.

koy canımmm çünkü saten ordada silinmedi
burdaki kızlar beni biliyorrr
banada motive olsunn

ayyyy cok eglencelı ya :))))) benım esım sımdı sımdı daha romantık bır adam olur oldu. yıldonumu ve dogumgununde alıyor kucuk de olsa. hıc olmadı kucuk saksı cıcegı alıyor, evde kalıcı olur dıyor.

ama ılk yıl, ben sana cıcek falan almayayım nasılsa bulasık makınası aldım dıyen bır adamdı :)))))) ustelık taksıtı odeyen bendım. :)))))

:1::1:benimkide parayı vereyim sen kendine birşeyler al derr:41:

kızlar karabiberimnedense bana güç veriyor onunla konuşunca gaza gelir oldumm 1,5 ay içinde bu iş bitcek bu son kararım sıkıldım artıkkk,hadi artık herkez bitirsin
pomonun yolu biraz var ama çok gayretli zatenonu kg sorunum bitse bile bırakmam
karabiber zaten o aşmış kendini gayretini taktir ediyorum ve beni gaza çok güzelgaza getiriyor bu gayretiyle
kontesim aslında tembelliğe vuruyor bence zayıflamak için çokgüzel nedeni varr
ercem bana göre yolun kısa verfmen gereken 4,5 kg var seni,de çoktaktir ediyorum akrabağlar etrafında tatlı krizi var
krizantep seninde yolun kısa bana göre sende birazhızlandırıp bu defteri kapatabilirsin
sarıcivciv sen zatenhep başarılıydın bana göre kendine fazla hedef koymuşsun tabi boyunu bilmiyorum
leyyam sende tembelliğe vuruyorsun ama eminimistersenb yapabilirsinnn
diğer arkadaşlarım sizleri pek tanımıyorum ama isterseniz sizdebaşarırsınız

artık zayıflama konusu bitsin istiyorum k ızlarr yolumuz kısa hadi asılın
ben 45 günden geri sayıyor kendim için bu iş bitcek

kızlar döktürmüşsünüz yine yaa işler ancak rayına oturuyor artık daha sık girmeye çalışacağım.

Birşey sormak istiyorum size bu ballı limonlu ve sirkeli suyun neye faydası vae ve hangi oranalrda yapılıyor.

Mesela ben bu sabah aç karın ile denedim.

1 tatlı kaşığı bal,1 tatlı kaşığı limn suyu sıktım bir tatlı kaşığıda elma sirkesi koydum üstüne ılıktan daha sıcak bir su döktüm ama bal çok mu oldu bilemedim de

şimdi kalktım oğluma güzel sebze çorbası yaptımm bende içeyim oğlumun tabağına tereyağkoydum kendime koymucam bol pul biberle yicemmm inşallahh bu arada azönce nescafe içtim resmen enerji verdim vucuduma tabişekersiz ve kremasız

kızlar döktürmüşsünüz yine yaa işler ancak rayına oturuyor artık daha sık girmeye çalışacağım.

Birşey sormak istiyorum size bu ballı limonlu ve sirkeli suyun neye faydası vae ve hangi oranalrda yapılıyor.

Mesela ben bu sabah aç karın ile denedim.

1 tatlı kaşığı bal,1 tatlı kaşığı limn suyu sıktım bir tatlı kaşığıda elma sirkesi koydum üstüne ılıktan daha sıcak bir su döktüm ama bal çok mu oldu bilemedim de

slmcnmelma sirkesiyle ilgili rivayetler yağ yakıyormuş bunu baya çok duydum hattakayınvalidemde der sabah açkarnına ve akşamyatmadan içder yağ yakar der tabi başka kiişilerdende duydum elma sirkesi kabızlığa iyigeliyor bunu doktordan duydum
güne elma sirkesiyle olmasada ılıksu+bal+limonsuyuyla başlamak iyi bunudaender saraçdanduydum

öglen yemegi için ara verdim
Oh maşallah kaynatmışsınız.
diyetisyenimin verdiği listede genelde öglen sebze yemeği - akşam ise oluyordu.
ve beni hep uyarırdı akşam misafirliğe gideceksen gündüz sebze ye, gittiğin evde akşam mutlaka et olur diye aynı gün 2 defa et yemeyeyim diye..Bu çok önemli derdi.Yiyeceğin et'imin ölçüsüde 3 köfte büyüklüğünü geçmeyecek kadar olacaktı.
2 kilo daha vereyim vereblirsen sanırım zor oluyor diyetisyenmine gideceğim destek almak için.

bu akşam kendime kocaman bir salata yapacaktım sanki salata ile daha çok doyuyorum ben onu anladım.Ama k.valdemler geleceklermiş. kaldı anlayacağınız.

Back
X