Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

Betul_20162010

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2009
8.527
105
363
FAZLA SÖZE GEREK YOK O SEBEP, BU SEBEP,ŞU SEBEP,KG ALDIK İŞTEEE AFERİM ÇOK İYİ BİR HALT İŞLEDİK KİMİ YEDİ,KİMİ DOĞUMDAALDI, KİMİ EMZİRİRKEN,KİMİNİN SAĞLIK NEDENLERİ,KİMİDE DOĞUŞ'DAN,KİMİ SONRADAN ALDIK İŞTE ŞİMDİDE PAŞA PAŞA VERİYORUZ, BAKIN VERİCEZ DEMİYORUZ VERİYORUZZZ DİYORUM,YOL ARKADAŞLARIM SESSİZ MÜSAFİRLERİM HEPİNİZE ŞİMDİDEN BAŞIRALAR DİLERİMMMM

[/B]

[TABLE="class: grid"]
[TR][TD] 0 [/TD] [TD] nick [/TD] [TD] başlangıç [/TD] [TD] geçen hafta [/TD] [TD] bu hafta [/TD] [TD] giden/+alan [/TD] [TD] toplam giden/alan [/TD] [TD] hedef [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 1 [/TD] [TD] DUYFER_2006 [/TD] [TD] 85 [/TD] [TD]65,2[/TD] [TD] 65,5 [/TD] [TD] +300 [/TD] [TD] 19,500 [/TD] [TD] 64 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]

[TR][TD] 2 [/TD] [TD] sarıcivciv [/TD] [TD] 73 [/TD] [TD] 60,200[/TD] [TD]59,400 [/TD] [TD]800[/TD] [TD] 13,6 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]

[TR][TD] 3 [/TD] [TD] kontes2003 [/TD] [TD] 80 [/TD] [TD]75,3[/TD] [TD]76 [/TD] [TD]+700[/TD] [TD] 4,000 [/TD] [TD] 72 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]

[TR][TD] 4 [/TD] [TD] krizantem3 [/TD] [TD] 68 [/TD] [TD] 63,800 [/TD] [TD] 64,100 [/TD] [TD]izinli[/TD] [TD] 3,900 [/TD] [TD] 61,800 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]

[TR][TD] 5 [/TD] [TD] erce [/TD] [TD] 75 [/TD] [TD] 69,300[/TD] [TD]68,800 [/TD] [TD]500[/TD] [TD] 6,200 [/TD] [TD] 65,500 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 6 [/TD] [TD] leyya88 [/TD] [TD] 68,300[/TD] [TD]66[/TD] [TD] 65,7[/TD] [TD]300[/TD] [TD] 2,600 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]

[TR][TD] 7 [/TD] [TD] karabiber01 [/TD] [TD]85[/TD] [TD]80,1[/TD] [TD] 79,5[/TD] [TD]600[/TD] [TD] 5,500 [/TD] [TD]76[/TD] [TD] [/TD] [/TR]

[TR][TD] 8 [/TD] [TD] pomogranete [/TD] [TD]110[/TD] [TD]105,1[/TD] [TD] 105,500[/TD] [TD]+400[/TD] [TD] 4,500 [/TD] [TD]100[/TD] [TD] [/TD] [/TR]

[/TR]

[/TABLE]
[/QUOTE]

Son düzenleme:
gün içinde
sabahları aç karnına mutlaka ılık su yada form çaylarından içiyorum
30-40 dk sonra kahvaltımı yapıyorum bazen tam buğdaylı mısır gevreğiyle
bazen lorlu bol yeşillikli salatayla
bazen domates yeşillik peynir kızarmış ekmekli bi tabak hazırlayarak
araö ğün mutlaka yapıyorum öğle yemeğe saldırmamı engelliyor
öğle yemeğin özel birşeyyapmıyorum sadece yağını tuzu azalttım bide porsyonumu ekmek genelde yemem bazen 1 dilim oda en fazla
30-45 dk sonrA 1 saat sporumu yaparım 35 dk eliptik 5 dk yan karın kaslarnı çalıştıran hareketler günlük ortalam 200 yarımmekik çekiyorum 30'ar setler halinde
bide ip atlarım (evde aleti olmayanlara şiddetle tavsiye ediyorum ) 1 dk orta eviyede ip atlama 10 kalori yakmaya yardımcı (ben eşimin ve benim bornozumdaki ipleri bağladım öyle atlıyorum
spordan hemen sonra yeşil çayımı içerim yağ yapmada birebir tadı iğrenç ama kg verme adına her yol çekilir
bir kaç saat sonra tekrar ara öğün yaparım yine yeşil elme yemeği tercih ederim
akşam yemeğdie tıpkı öğle yemeğim gibi özel birşey yapmam az yağda yaptığım tüm yemekleri küçük porsyonda yerim
ve tabi günde az 1.5 lt en fazla 2 lt su içerim şişem hep yanımdadır yoksa unutuyorum su içmeye

bebeğimden dolayı erken yatan biriyim en geç 10da uyurum

Son düzenleme:

ben geldim yeni sayfan hayırlı olsun

sağ ol cnm hoşgeldinn

Biraz diğeri topiği okudumda bende geldimm sayfanıza öncelikle hayırlı olsunn
Bende kendimii kilolu hissetmiyordumm akşamm doğumdan sonrakii resimlerimii gördümde şok oldummm çünkü eşim bilgisayara yüklediğinde hiç bakmamıştımm ,tesadüf akşamm gördümm ve çok üzüldümm şimdii başladımm amaa benn isveç diyetinii yapıyorum dahaa önce yapmıştımm

ben 34 yaşındayım kendimi bildim bileli kiloluyum hiç 38 beden kıyafetim olmadı evlenirken 60 kiloydum saçlarım dökülmeye başlayınca çinko kullandım ve iştahımı açtı (gerçi hep açıktı da bi suçlu lazım)68 kilocuk oluverdim
2 çocuum var çalışıyorum hep oturuyorum sabah 6,30 da kalkıyorum 10 dk hareket ediyorum o kadar

hoşgeldin canım ,ne diyeti yaptığın sorun değil önemli olan tecrubelerni azmini kararlılığını bizimle paylaşman burda birlik olmak için toplanıyoruz bende kendi çapımda diyet yapıyorum ,

sana birşey diyeyimmi benim en çok zoruma giden minik oğlumla doğru düzgün resimim yok çünbkü kilo okadar çirkin gösteriyorki oğlumun en güzel zamanlarında resimlerde yokum(50:

ALLAH BAĞIŞLASIN ÇOCUKLARINI,NE İŞTE ÇALIŞIYORSUN BİLMİYORUM AMA EVDE 10 DK İP ATLASAN ORTALAMA 100 KALORİ YAKARSIN BİRDE OTURDUĞUNYERDE KARININI DEVAMLIİÇİNE ÇEK KARIN KASLARIN ÇALIŞSIN yani illa eve alet almak şart değilip atla mekik çek bunlar kısa süreni alcak ama seni hareketsizlkiten kurtarcak şeyler kilo verme adına biraz gayret şart arkadaşım

Son düzenleme:
en zoruda magazalarda doğru düzgün kıyafet yok zaten insanın 44 beden elbise alasıda gelmiyor inadına birşey almıyorum 2 parça giysim var yaza kadar en fazla 40 bedene girsem bi parça iyi ona bile razıyım zaten 40 beden sonra düzgünbirşeyyok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…