- 17 Aralık 2009
- 8.527
- 105
- 363
- Konu Sahibi Betul_20162010
-
gün içinde
sabahları aç karnına mutlaka ılık su yada form çaylarından içiyorum
30-40 dk sonra kahvaltımı yapıyorum bazen tam buğdaylı mısır gevreğiyle
bazen lorlu bol yeşillikli salatayla
bazen domates yeşillik peynir kızarmış ekmekli bi tabak hazırlayarak
araö ğün mutlaka yapıyorum öğle yemeğe saldırmamı engelliyor
öğle yemeğin özel birşeyyapmıyorum sadece yağını tuzu azalttım bide porsyonumu ekmek genelde yemem bazen 1 dilim oda en fazla
30-45 dk sonrA 1 saat sporumu yaparım 35 dk eliptik 5 dk yan karın kaslarnı çalıştıran hareketler günlük ortalam 200 yarımmekik çekiyorum 30'ar setler halinde
bide ip atlarım (evde aleti olmayanlara şiddetle tavsiye ediyorum ) 1 dk orta eviyede ip atlama 10 kalori yakmaya yardımcı (ben eşimin ve benim bornozumdaki ipleri bağladım öyle atlıyorum
spordan hemen sonra yeşil çayımı içerim yağ yapmada birebir tadı iğrenç ama kg verme adına her yol çekilir
bir kaç saat sonra tekrar ara öğün yaparım yine yeşil elme yemeği tercih ederim
akşam yemeğdie tıpkı öğle yemeğim gibi özel birşey yapmam az yağda yaptığım tüm yemekleri küçük porsyonda yerim
ve tabi günde az 1.5 lt en fazla 2 lt su içerim şişem hep yanımdadır yoksa unutuyorum su içmeye
bebeğimden dolayı erken yatan biriyim en geç 10da uyurum
ben geldim yeni sayfan hayırlı olsun
istersen yol arkadaşın olabilirim.
Biraz diğeri topiği okudumda bende geldimm sayfanıza öncelikle hayırlı olsunn
Bende kendimii kilolu hissetmiyordumm akşamm doğumdan sonrakii resimlerimii gördümde şok oldummm çünkü eşim bilgisayara yüklediğinde hiç bakmamıştımm ,tesadüf akşamm gördümm ve çok üzüldümm şimdii başladımm amaa benn isveç diyetinii yapıyorum dahaa önce yapmıştımm
ben 34 yaşındayım kendimi bildim bileli kiloluyum hiç 38 beden kıyafetim olmadı evlenirken 60 kiloydum saçlarım dökülmeye başlayınca çinko kullandım ve iştahımı açtı (gerçi hep açıktı da bi suçlu lazım)68 kilocuk oluverdim
2 çocuum var çalışıyorum hep oturuyorum sabah 6,30 da kalkıyorum 10 dk hareket ediyorum o kadar
vayy yani 1.5 lt içmişsin akşamakadar 3olur herhalde ama uyarayım fazlasıda zarar özellikle akşam 6 dan sonra azalt ben mesela hiç içmem gece wc nöbeti yaşamayım diyesabahtan beri 6 bardak su içtim
hayırlısı olsun bayanlar hoşgeldiniz
ben 17 kilo verdim. deneyimlerimi sizinle paylaşabilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?