- Konu Sahibi Betul_20162010
-
- #13.281
günaydınn kızlar
leyyacım allah hayırlı kısmetler çıkarsın karşınaaaa
hadi bakalımhayırlısı olsun yeni diyet serüvenin.işinde hayırlı olsun cnm kimse girmeyince bende sağda solda dalanıyorum pomonun topiğindeyim genelde.
Rüyan hayra karşı gelsin inşallah gerçekleşir
civcivim aman haaa diyorumne güzel kg verdin bozmaaben haladaha yola devam ediyorumm minik prensesin napıyor,demek kurabiye tari,fimi deneyince beni hatırlıyon çok sevindimm arada gelgösterkendini özletme
Saricivcivim seni gördüğüme sevindimm demek prenses büyüdü oşimdi annesine yardımda ediyordurr bıcır bıcırdırr öp onu benim içinnn hoşgeldinn yeniden ..
eVET EVETTT cnm büyüttük çok şükür maşallahı var yardım ediyor..öperimm öpmemmi...hoşbuldum..
Kuziyle sende el elee gezersin artıkın ohhhh
Bende şu bezden kurtulsam yaza inşallah.
evetgeziyoruz el ele iyice büyüdü,ahh sen sor senbezden kurtuldunmu diye bizimki hazır değildi yazın korktu üstüne gidip psikolojisini bozmak istemedim erkekler geç öğrenirmiş zatenn,kışınn çamaşır kurutmakda zor baharda başlıcamm inşallah,umarımsen bu yaz halledersinn valla civcivim bebeklik adına son virajımız bunuda geçtikmi artık çocuk grupuna girceklerr yeni sorumluluklarımız başlıcakk ALLAH sağlıklı uzunömür versin bebeklerimize.
Benim bir arkadaşım tam 103 kiloydu. Şu anda bildiğin çöp. 40-45 kilo civarlarında. Hemde hiç spor, egzersiz falan yapmadı. Yaptığı tek şey hayatından tatlı, ve ekmeği çıkarmaktı. Yani ben onun yalancısıyım gerçi. Belkide kelepçe falan taktırdı ama bana sadece bunu söyledi. İnanmak zor gerçekten. İradesine de saygı göstermek lazım. Benim çok fazla kilom yok ama yinede biraz zayıflamak istiyorum. Zayıflama kemerlerinden aldım 2 hafta önce. Tartıldığımda 2 kilo zayıflamış görünüyorum ama görünürde bir değişiklik yok :) Belki biraz daha fazla vermem lazım. Acura'nın kemerini aldım. İnternetten araştırdığımda kullanan çok fazla kişi vardı. Tavsiye edenler de vardı. Fiyatı da uygun. Bakalım sonunda ne olacak. Size de paylaşırım. İsteyen olursa aşağıdaki linkleri araştırabilir. Hadi iyi zayıflamalar
Gelişmiş arama :: Arama sonuçları -
Wollex Simetrik Motor & Ovmalı Masaj Teknolojisi Ultraslim Zayıflama, Güzellik & Masaj Kemeri - WX-A - Spor / Fitness - Hepsiburada.com
Kilolalarimiz yakın sayılır bende 58 kiloyum Iki yıl önce 6 kilo vererek 52 kiloya inmiştim. Gectigimiz kış verdigim kilolari geri aldim Yazın tekrar 53 kiloya indim kışın gelmesiyle birlikte 58 kilo oldum tekrar. Kışın gelmesiyle eve kapatıyorum hareketsiz kaldığım için ve uzun kış aksamlarinda çerez falan atistirdigimizdan sanırım kilolar geldi. 4 yaşında kızım var. Etrafındaki kişiler iyi olduğumu söylüyor ama ben takıntılıyim biraz 6 kilo versem kendimi iyi hissedecem ama bir türlü diyete başlayamiyorum.yedikten sonra pismankik hissediyorum.Daha önce kilo verirken kadınlar kulübünde bir konuyu takip ediyordum çok iyi motive olmuştum o ara. Yediklerimizi her gün paylaşıyorduk. Haftalık kilo bildirimi oluyordu.merhaba bende sayfanıza katılmak istiyorum.
Aslında benim çok kilo problemim yok 56 kiloyum 4-5 kilo fazlam var.Herkes kilon çok iyi şişman değilsin diyor.Fakat aynanın karşısına geçtiğimde kendimi iyi hissetmiyorum.2 yıldır kilo vermek istiyorum bir çok denemem oldu ama bir türlü istikrarlı olamadım sürekli vazgeçiyorum vücudum kilo almaya meyilli ilerisi için korkuyorum çocuğum olmadan önce fazla kilolarımı vermek istiyorum.Hamileyken alacağım kilolar beni çok korkutuyor.Kilo aldığım zaman hem kendime hemde eşime hayatı zindan edeceğimi çok iyi biliyorum bu yüzden kilo vermeyi kafamda bitirmek istiyorum.Yardımcı olurmusunuz bana ne yapmam lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?