- Konu Sahibi Betul_20162010
-
- #11.781
Allah sabır versın. benım bu yıl cok yakınım sehıt oldu. ben bıle kendıme gelemedım ıkı gun agladım, ıse gelemedım. aılesı ıle gorusuyorum sık sık. hepımız dagıldık, hıc unutulmuyormus bu uzuntu. olumun yuzu soguk ama genc bırı sehıt olunca hele kı yakınınızsa o sızı hep kalıyormus ben onu anladım
çok kötü bi haber aldım az önce çok üzgünüm
dün bingöldeki pusuda eşimin köydeki evimizde karşı komşumuzun oğluda varmış yaralanmış ayağından ama ne kadar doğru bilinmiyo irtibata geçememişler henüz
rabbim bütün askerlerimizi korusun
dua istiyorum kızlar
kızlar karabiberimnedense bana güç veriyor onunla konuşunca gaza gelir oldumm 1,5 ay içinde bu iş bitcek bu son kararım sıkıldım artıkkk,hadi artık herkez bitirsin
pomonun yolu biraz var ama çok gayretli zatenonu kg sorunum bitse bile bırakmam
karabiber zaten o aşmış kendini gayretini taktir ediyorum ve beni gaza çok güzelgaza getiriyor bu gayretiyle
kontesim aslında tembelliğe vuruyor bence zayıflamak için çokgüzel nedeni varr
ercem bana göre yolun kısa verfmen gereken 4,5 kg var seni,de çoktaktir ediyorum akrabağlar etrafında tatlı krizi var
krizantep seninde yolun kısa bana göre sende birazhızlandırıp bu defteri kapatabilirsin
sarıcivciv sen zatenhep başarılıydın bana göre kendine fazla hedef koymuşsun tabi boyunu bilmiyorum
leyyam sende tembelliğe vuruyorsun ama eminimistersenb yapabilirsinnn
diğer arkadaşlarım sizleri pek tanımıyorum ama isterseniz sizdebaşarırsınız
artık zayıflama konusu bitsin istiyorum k ızlarr yolumuz kısa hadi asılın
ben 45 günden geri sayıyor kendim için bu iş bitcek
Rica eder soz verdim ins.ise yarar sendedeDUYFER_2006 :)canımmm msjnı okudum çok sevindim :)) çok faydalı seyler yazmışın uygulayacağım inş. çoook tesekkür ederim :))
Emirin yolu pardon duyfunun yolu olarak sevam ederizsenın bıter canım ben ınanıyorum :)))))))
evet benım yolum uzun ama benı bırakma. konunu kapatsan bıle ozelden goruselım olur mu, destegınıze ve bılgılerınıze ıhtıyacım var.
selam kızlar nasılsınızzz
Rica eder soz verdim ins.ise yarar sendedeDUYFER_2006 :)canımmm msjnı okudum çok sevindim :)) çok faydalı seyler yazmışın uygulayacağım inş. çoook tesekkür ederim :))
Emirin yolu pardon duyfunun yolu olarak sevam ederizsenın bıter canım ben ınanıyorum :)))))))
evet benım yolum uzun ama benı bırakma. konunu kapatsan bıle ozelden goruselım olur mu, destegınıze ve bılgılerınıze ıhtıyacım var.
selam kızlar nasılsınızzz
cnm bak ben sana diyim regl döneminde ekmekten tuzdan uzak dur..dereotu maydonoazu bol kulln ve su.regl dönmnde tartıya hiç çıkma ve regl bittikten 2 gn sonra tartlı kilo verdini görrsün..cnn çok ttalı isterse sütlaç ye son ara öğünnde bol tarçınlı..ya da gndüzleyn türk kahvesi iç ama süt ile yap şekersiz iç..ardından bir bardak su iç..ii gelcek emn ol...benmde gn içerisinde çok farkediyor grm olarkk..sorun etme sen..1,500 verdım 800 aldım 1,700 verdım. uc haftalık durum boyle = 2,400 kılo vermıs oluyorum bu durumda. uc hafta kalmıs, 45 gun. ben hedefıme ulasamayacakmıyım ozaman duygu ? on kılo vermektı hedefım. 7,60 kılom var gerıye. regl olacagım 15 gun ıcerısınde, +++++ lar olursa, o hafta???????? oyyyyyyyyyyyyyyyy
merhabalar yenilerde diyetisyene gittim kilom 87 .. diyet verdi acıkmıyorum şimdilik ve her saat bişeyler atıştırıyorum çikolata bile var diyette..
sütlü tatlılara da izin verecekmiş.. pöööff kaç ayda zayıflıcam bilmiyorum.. sormayı da unuttum.. zayıflamaya çalışan herkesin Allah yardımcısı olsun.. ne kötü bişey şişmanlık
Emirin yolu pardon duyfunun yolu olarak sevam ederiz
Rica eder soz verdim ins.ise yarar sendede
Emirin yolu pardon duyfunun yolu olarak sevam ederiz
A.s. Ben iyiyim cok sukur sen nasilsin
cnm benm eski diyetsyenimde vermişti çikolata sütlü tatlı veya dondurmayı...eğer hareketini ihml etmezsen emin ol ayda 6 7 kilo bile veriisinn...öğünlerini atlmam
cnm bak ben sana diyim regl döneminde ekmekten tuzdan uzak dur..dereotu maydonoazu bol kulln ve su.regl dönmnde tartıya hiç çıkma ve regl bittikten 2 gn sonra tartlı kilo verdini görrsün..cnn çok ttalı isterse sütlaç ye son ara öğünnde bol tarçınlı..ya da gndüzleyn türk kahvesi iç ama süt ile yap şekersiz iç..ardından bir bardak su iç..ii gelcek emn ol...benmde gn içerisinde çok farkediyor grm olarkk..sorun etme sen..
cnm benm eski diyetsyenimde vermişti çikolata sütlü tatlı veya dondurmayı...eğer hareketini ihml etmezsen emin ol ayda 6 7 kilo bile veriisinn...öğünlerini atlmam
atlamıyorum bakalım şimdilik ama spor konusunda sıkıntılıyım. başlamaya çalışıcam ona da.. uzay yürüyüşü aleti almayı düşünüyorum kullanan var mı acaba?
iyi yapmışsın hep beklerizzz geçkalkınca öyle olutyor el ayak tutmuyor ee boşa dememişler erken kalkan yol alırrayy iim cnm ne edim ölee bi bakim dedm ne vr ne yok diyerektenn ..bugn geç kalktım baya saatimi kurmamışım ..halen bi ağırlık vr..bi 5 10 dakka sonra bir spor yapcm işte...satimi bekliyorumm cnmm..ya saat 12 de yapom yada 4 te..öle işte cnmm
ben de içimden kahvaltı yapmak gelmiyorsa hastaysamm halim yoksa k feleks yiyorum senin yediğini bilmiyorum yorum yapamıcam ama mecbur olmadıkça yeme onları bendemecbur oldummu yiyorumkızlar ben bazen corn flakes ıle kahvaltı yapıyorum. ozellıkle canım bırsey ıstemıyorsa ya da gec kaldıysam. mesela ıkı gundur oyle yaptım. bunun yerıne musli mi yemek lazım ? tadı nasıl ? ben daha once yemedım. enerjı verıyormus, sporcular bıle yıyor yuruyusten once dıyorlar. kalorı ve saglık acısından nasıl bır kıyaslama yapabılıriz ki ?
hoppp hesap yok senin durumun farklı kimseyle kıyaslama metabolizman yavaş biz senle ne anlaştıkyavaş ama sağlam adımlarla ilerlicez bazen kg durcak bazen artık olcak ama yenilmek yok 300gr 500gr gitcek yavaş yavaş bakmışsın totalde 5kg olmuş umutsuzluğu sanayasaklıyorum1,500 verdım 800 aldım 1,700 verdım. uc haftalık durum boyle = 2,400 kılo vermıs oluyorum bu durumda. uc hafta kalmıs, 45 gun. ben hedefıme ulasamayacakmıyım ozaman duygu ? on kılo vermektı hedefım. 7,60 kılom var gerıye. regl olacagım 15 gun ıcerısınde, +++++ lar olursa, o hafta???????? oyyyyyyyyyyyyyyyy
ben aylardır regl olmadım, bakalım nasıl olacak ? ıstahım cok guzel, umarım bozulmaz. gunde ıkı dılım ekmek ya da hatta bazen hıc yemedıgım oluyor, mesela ıkı gundur yemedım. ıns ozaman ekmege atılmam oyle. tuz ıle de aramız ıyı bakalım ama buaralar bır ıkı kucuk tursu yedım mesela. umarım tursu ıstegım de artmaz. tatlı canım cok cekmez oyle.ama bakalım nasıl olacak. cok cok dondurma yerım ve yururum dıye dusunuyorum o donemde.
sutlac yapmaya usenıyorum ya, 5 yılda bırkez yaptım sanırım.
ok dereotu ve maydonıoz cıgden yıyeyım enıyısı.
turk kahvesı benden uzak dursun, sutlu ıcemem ben, sekersız de ıcemem.
dondurma ve sutlu tatlı dıyetısyen bana da vermıstı evet. ben uzak duruyorum, odul falan yapmak ıstemıyorum alısmamak ıcın.
hareketlerımı takıp edıyormusun bılmıyorum, gecen haftadan berı pazar harıc sanırım, her gun yurudum. gun boyu 4000-7000 arası oluyor gunluk. ama yeterlı mı bılmıyorum ıste dıyet ıcın. normalde bu hareketın 200 adımlıgını atıyordum belkı gunluk.
45 gun kalmıs bayrama.7,6 kılom kalmıs hedefıme, acaba verebılır mıyım dıye merak edıyorum ?
buarada ben dun sabah tartıldım, bıldırım yaptıgım kılomdan az geldım 300 gram, bugun tartıldım bıldırımden 300 gram fazla geldım. boyle mı olur bu ? yoksa ben de bırseyler mı oluyor odem toplama gıbı ?
ben de 4-5 gun once basladım ama ne kadar etkıleyecek su an da bılemıyorum savas. sırkeyı cok duyuyordum ama duygudan duyunca basladım. az mıde bulandırıyor, zor ıcılıyor ama dayanılmayacak bırsey degıl
teşekkür ederimcnm ben bilmiyorum öyle şeyleri ben kendimce evde harket ediyorum.yarım saat tvde pltes yapolar onla yapom yarım saatte keni harktlerimi yaporumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?