- 24 Kasım 2011
- 4.599
- 6.876
- 448
- Konu Sahibi Betul_20162010
-
- #11.701
mrhb arkadaşlar ah bu kilolar benimde başım dertte doğumdan önce 60 kiloydum hamilelikde 30 kilo aldım doğumdan bir kaç ay sonra 67 ye düştüm ama 1 senede 80 i buldum ben ne yapacağım
günaydın güzeller nasılsınız
erce kalk çabukkkk tembel şey
ben 5,50 de kalkıyom bana gün yarılandı bile
günaydın...günaydın güzeller nasılsınız
ee bende 64 hamile kaldım 90 doğuma girdim boşunamı diyoruz sizehemkolay hamilekalırın hemde ne kadar az kg hamile kalırsan o kadar iyidir en az 10 kg hamilelikteo bile az30 kılo mu aldınız ? dogum yapmaktan korkuyorum ya ben. sımdı kılo verıp 55-60lar olup,, ben tekrar 90 mı olacagım ya seneye hamıle kalınca ? offffffffffff yaaaaaa
dogumdan sonra kılo vermıssınız cok guzel, tekrar neden aldınız anlamadım. bır de 30 kıloyu bırkac ay sonra nasıl verebıldın sasırdım
günaydın güzeller nasılsınız
günaydın
yaaaaaaaaaa hayır kalk çabıkk gel kahvaltı yapak bende yapmadım dahaa
günaydın...
hadiya 5:30 mukıyamam ya çok erkennn resmen günüyarıladın
ee bende 64 hamile kaldım 90 doğuma girdim boşunamı diyoruz sizehemkolay hamilekalırın hemde ne kadar az kg hamile kalırsan o kadar iyidir en az 10 kg hamilelikteo bile az
yani yüksek iradegösterip müsafirliğe gittiğin evde akşam yemeğini dikkat etmişsin sonra emekler heba ulen bari 1 tane yeseydin yokyok harbiden tatlıcısın sen,sigaradan sonra pörtledi bu yada çoğaldı sanki daha önce bu kadar yemeiyordun çabul çıkar o tatlılarıdün akşamın menüsü
az mercimek çorbası
iki kaşık musakka bir lokma ekmek
bir fırında tavuk baget
5 yada 6 patates kızartması
bir minik kıymalı muska börek
2 tane şekerpareden birz büyük irmikli bi tatlı işte burası koptuğum andı masada bissürü yemeği almadım ama bu fena oldu napim bugün biraz fazla yürürüm bende
içecek olarak soda
yemekler az yağlıydı ama gece midem felaket oldu galiba musakka dokundu hala canım bişe istemiyo
yok yok ben sana kahve yapayım anca ayılırsınben sadece çay içeyim o zaman
günaydın canım bu arada
dün akşamın menüsü
az mercimek çorbası
iki kaşık musakka bir lokma ekmek
bir fırında tavuk baget
5 yada 6 patates kızartması
bir minik kıymalı muska börek
2 tane şekerpareden birz büyük irmikli bi tatlı işte burası koptuğum andı masada bissürü yemeği almadım ama bu fena oldu napim bugün biraz fazla yürürüm bende
içecek olarak soda
yemekler az yağlıydı ama gece midem felaket oldu galiba musakka dokundu hala canım bişe istemiyo
ben hastane sonrası çok hzılı kgverdim tam aklımda değil ama 75 kg bile düştüm sonra o sütyapar bu süt yapar resmen cahil gibiydim sütüm dAHA ÇOK OLSUN DİYE irmik helvaları heşreyden yedim 85 kg oldum gersini biliyorsun zatenmesela 90 ıle doguma gırdın ? dogumdan hemen sonra kac kıloydun ?
amanın ben 55 olmadan hamıle kalmayayım ya :))))) en az 10 kılo oldugunu bılıyorum ama 15 almak ıcın ugrasırım. saglıklı beslenmeye calısırım artık ama ıstah cok acılıyormus ıste. bakalım ne olacak ozamanlar :)))))
kızım okula gidiyor onun için erken kalkıyorum insan kendini daha zinde hisediyor
Yok canım kaçmaaaaaaaaaaaa gel burayaaaamanınnnnn kaçıyım topikten duygu gelmiş
bende çok mutlu olurumm yemek yerkennnvalla aslında o kadar haklısınızki ama ben yeni yeni farkettim yerken acaip mutlu oluyorum bunu çözmem lazım bi şekilde
eskiden bir paket sigara içerdim günde sonra baktım ben ikinciye başlıyorum dedim hooop erce burada dur yeter işte şimdi onu tatlı hamurişi için falan yapmam lazım içimdeki boşluk böle dolmaz biliyorum
yeni bir beslenme tarzı edinmem lazım benim bunu anladım
çok güzel canımmmçiçeğem nasıllllllllllll...........
ay ben şimdi anladım yuuhhh bana normal bi avatar yaptın zannetmiştim
benimkide arada sırada alır ama ben yanındayken almayı tercih eder erkekler ellerinde çiçek tutmayı sevmiyolar zannımca
benim babam geçen anneme kocaman bi saksıda fesleğen almış
bak dedim eşime 40 yıl evlilikten sonra sende bana fesliğen reyhan falan getir
her erkek bir değil ama yaşlandıkça olgunlaşan azgın teke olmasınlar inşallahh
Bende anlatayımmnegüzelya en güzel çiçek fesleğen ulen bize kaktüs getirirler 40 yıldaa:))))
benim eşim bugünişarkadaşlarına bile yakalanmış birde yaşlı amca bu son elinde çiçek olur yine torbada getirir ,benim babamda sitenin bakçesinden kapıcıya çiçek toplatmış :)))
çok güzelmiş bende başladımm birşeyler yapamayaiyi geceler canım
ben yaptım şöleki
domatesleri kabuklarını soydum küp küp doğradım biraz biber doğradım kaynattım
indirmeye yakın tuz biraz sıvıyağ bi kaç küp şeker attım kaynarken kavanozlara doldurup ters çevirdim sofrabezine sarıp bir gün beklettim
istersen içine patlıcan ve kırmızı biberde koyabilirsin çok güzel bi sos oluyo
bu da güzelmişş bu sene menemenlikk ve domates yapıyorummdur bi tarif daha vericem biraz uğraştırıyo ama kışın yemesi çok zevkli oluyo
patlıcanı ,kırmızı ve yeşil biberi közlüyoruz soyuyoruz ve doğruyoruz
domatesleri küp küp doğrayıp kaynatıyoruz pişmeye yakın içine közlenen malzemelerimizi ve sarımsak katıyoruz .tuz ve birazda sıvıyağ koyuyoruz biraz daha kaynatıyoruz sonra kaynarken kavanozlara doldurup ters çevirip beze sarıyoruz muhteşem bi lezzet oluyo kesinlikle tavsiyemdir
yerkende isteğe bağlı biraz sirke yada limon suyu halis zeytinyağı olabilir
oy oy kolay gelsinnngünaydın güzellerrrr gündemim fenadeğil yineeee;
1-evdeki kavanozları bulursam şişe domates yapcam inşallah
2-ütülerim birikmiş ütü yapcam
3-halim kalırsa buzdalabını temizlicemmm
işte olanlar size kolay gelsin,evdekiler bizede kolay gelsinnn bizde çok yoruluyoruz
senii başkasınınn sayfasında okumuştumm sonra sayfanı açmıştınn canımmmilk sayfaya şöyle baktım'da ilk yol arkadaşım krizantebmiş sonrada karabiber gelmişş kızlar ocak'da 1 yıl olcazz inşallahh,bana daha uzun geldii
bizim evdede herhafta pişerr çok severlerrya o cok oluyor. ben şu yemegı yapayım dıye dusunuyorum ya da bır gun onceden hazırlık yapıyorum bır bakıyorum adam o oglen aynı yemegı yapmıs. ben ıkı ogun aynısını yıyınce sıkılıyorum, esım sıkılmıyor. ben degıstırıyordum ıste, gorunce. hımmmm evet guzel fıkır olmus, fabrıka yemegı olmayacak et urunlerı yaparsan farklı yemıs olur.
ben de nohut ve kuru fasulyeden bıkmıstım. hatta esım bıle bıkmıstı. bızım burda kuru pek sevılır ve mısafıre de yapılır. ama bız bıryere gıdecekken, aıleden bırıyse aman yapmayın kuru fasulye dıyoruz :))))) hafta ıkı kez kuru bır kez de nohut muhakkak cıkıyor kısın. yazın haftada bırkez kuru cıkıyor. 4-5 yıldır ben evımde bır ıkı kez yaptım sanırım sımdıye kadar :)))
bendeeeeeeeeeeeeeeeeeeeekızlar geçen kış malum kg sorunum varı hala daha var ama artık 38bedenim kışlık hiç birşeyim yok bu yıl güzel uzun hırka giymek istiyorum elbise giymek istiyorumson 2 yılın acısını çıkarcam inşallah
hem patlıcan varmıs. az da olsa yag cekıyor cok o. hem tavuk yemıssın hem patates. ben tam anlamayabılırım henuz ama bıraz karıstırmamıs mısın ? tek tavuk ya da tek musakka yanında yogurt ve corba ıle guzel olurdu cok cok bıraz da salata ıle tam guzel olurdu
günaydınlar,
siteye girmek ayrı dert yazmak ayrı dert tam yazıyroum küt bilgiyara kapanıyor yada site çok agır anlamadım gitti.neyse bugün hafta ortası ödemeleirm var menünü yazıp gidiyorum hepinizi öpüyorum.Dikkat ediyorum tatil sonrasındaki göbegim indi evet aralarda kaçamakalrım oluyor ama acelem yok zamanla vereceğim işte.
Akşam evdeki kurabiye ve tatlıyı yememek için çok ugraştım ufacık bir parça vss dedim ama yemedim...Eşime verdim sen ye diye...Bari eşim yesin yoksa çöpe gidecek tövbe tövbe günah.
Menü ;
Sabah peynir 1 dilim ekmek domates
Ara 1 kase yogurt ve yarım elma
Ara Salatalık
Öglen peynir ekmek domates
Ara 1 elma
Akşam 2 kepçe ıspanak ve 1 kase yogurt
1 avuçdan fazla yaş fındık
Birde kızımın agzıma getirdiği yarım bitte çikolata geri çeviremezdim
1 bardak sütlü şekersiz nescafe
1 fican sütlü şekersiz türk kahvesi
1,5 lt su 4 fincan yeşilçay
benimde bilg .ağır sistemdenmi bilg.danmıanlamdımgünaydınlar,
siteye girmek ayrı dert yazmak ayrı dert tam yazıyroum küt bilgiyara kapanıyor yada site çok agır anlamadım gitti.neyse bugün hafta ortası ödemeleirm var menünü yazıp gidiyorum hepinizi öpüyorum.Dikkat ediyorum tatil sonrasındaki göbegim indi evet aralarda kaçamakalrım oluyor ama acelem yok zamanla vereceğim işte.
Akşam evdeki kurabiye ve tatlıyı yememek için çok ugraştım ufacık bir parça vss dedim ama yemedim...Eşime verdim sen ye diye...Bari eşim yesin yoksa çöpe gidecek tövbe tövbe günah.
Menü ;
Sabah peynir 1 dilim ekmek domates
Ara 1 kase yogurt ve yarım elma
Ara Salatalık
Öglen peynir ekmek domates
Ara 1 elma
Akşam 2 kepçe ıspanak ve 1 kase yogurt
1 avuçdan fazla yaş fındık
Birde kızımın agzıma getirdiği yarım bitte çikolata geri çeviremezdim
1 bardak sütlü şekersiz nescafe
1 fican sütlü şekersiz türk kahvesi
1,5 lt su 4 fincan yeşilçay
aha aha kocanda kaşınmış resmen, iyi yapmışsınYok canım kaçmaaaaaaaaaaaa gel burayaaa
bende çok mutlu olurumm yemek yerkennn
sankii aşk yaşıyorummm
çok güzel canımmm
Bende anlatayımm
tarafik haftasıymışş bizimkilerde tarfikte ceza yazıyormuşş
polislere çiçek dağıtıyorlarmışşş benimkinede vermişlerrr
eve geldiğinde bana verdii oyy kocamm bana çiçekmii almışş dedimmm
sonra öğrendimkiii o gün bayan vermişş hemen yoldumm attımmm
benim durum daha feciii
canımmüsafirlikte oluyor yemesen beğenmedimi der az az yemiş neysekii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?