Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

mrhb arkadaşlar ah bu kilolar benimde başım dertte doğumdan önce 60 kiloydum hamilelikde 30 kilo aldım doğumdan bir kaç ay sonra 67 ye düştüm ama 1 senede 80 i buldum ben ne yapacağım

30 kılo mu aldınız ? dogum yapmaktan korkuyorum ya ben. sımdı kılo verıp 55-60lar olup,, ben tekrar 90 mı olacagım ya seneye hamıle kalınca ? offffffffffff yaaaaaa

dogumdan sonra kılo vermıssınız cok guzel, tekrar neden aldınız anlamadım. bır de 30 kıloyu bırkac ay sonra nasıl verebıldın sasırdım

günaydın güzeller nasılsınız

erce kalk çabukkkk tembel şey

ben 5,50 de kalkıyom bana gün yarılandı bile
günaydın...
hadiya 5:30 mu kıyamam ya çok erkennn resmen günüyarıladın

ee bende 64 hamile kaldım 90 doğuma girdim boşunamı diyoruz sizehemkolay hamilekalırın hemde ne kadar az kg hamile kalırsan o kadar iyidir en az 10 kg hamilelikteo bile az

dün akşamın menüsü
az mercimek çorbası

iki kaşık musakka bir lokma ekmek
bir fırında tavuk baget
5 yada 6 patates kızartması
bir minik kıymalı muska börek

2 tane şekerpareden birz büyük irmikli bi tatlı işte burası koptuğum andı masada bissürü yemeği almadım ama bu fena oldu napim bugün biraz fazla yürürüm bende
içecek olarak soda

yemekler az yağlıydı ama gece midem felaket oldu galiba musakka dokundu hala canım bişe istemiyo

mesela 90 ıle doguma gırdın ? dogumdan hemen sonra kac kıloydun ?

amanın ben 55 olmadan hamıle kalmayayım ya :))))) en az 10 kılo oldugunu bılıyorum ama 15 almak ıcın ugrasırım. saglıklı beslenmeye calısırım artık ama ıstah cok acılıyormus ıste. bakalım ne olacak ozamanlar :)))))

yani yüksek iradegösterip müsafirliğe gittiğin evde akşam yemeğini dikkat etmişsin sonra emekler heba ulen bari 1 tane yeseydin yokyok harbiden tatlıcısın sen,sigaradan sonra pörtledi bu yada çoğaldı sanki daha önce bu kadar yemeiyordun çabul çıkar o tatlıları

ben sadece çay içeyim o zaman
günaydın canım bu arada
yok yok ben sana kahve yapayım anca ayılırsın

hem patlıcan varmıs. az da olsa yag cekıyor cok o. hem tavuk yemıssın hem patates. ben tam anlamayabılırım henuz ama bıraz karıstırmamıs mısın ? tek tavuk ya da tek musakka yanında yogurt ve corba ıle guzel olurdu cok cok bıraz da salata ıle tam guzel olurdu

günaydınlar,
siteye girmek ayrı dert yazmak ayrı dert tam yazıyroum küt bilgiyara kapanıyor yada site çok agır anlamadım gitti.neyse bugün hafta ortası ödemeleirm var menünü yazıp gidiyorum hepinizi öpüyorum.Dikkat ediyorum tatil sonrasındaki göbegim indi evet aralarda kaçamakalrım oluyor ama acelem yok zamanla vereceğim işte.
Akşam evdeki kurabiye ve tatlıyı yememek için çok ugraştım ufacık bir parça vss dedim ama yemedim...Eşime verdim sen ye diye...Bari eşim yesin yoksa çöpe gidecek tövbe tövbe günah.

Menü ;
Sabah peynir 1 dilim ekmek domates
Ara 1 kase yogurt ve yarım elma
Ara Salatalık
Öglen peynir ekmek domates
Ara 1 elma
Akşam 2 kepçe ıspanak ve 1 kase yogurt
1 avuçdan fazla yaş fındık
Birde kızımın agzıma getirdiği yarım bitte çikolata geri çeviremezdim
1 bardak sütlü şekersiz nescafe
1 fican sütlü şekersiz türk kahvesi
1,5 lt su 4 fincan yeşilçay

Son düzenleme:
ben hastane sonrası çok hzılı kgverdim tam aklımda değil ama 75 kg bile düştüm sonra o sütyapar bu süt yapar resmen cahil gibiydim sütüm dAHA ÇOK OLSUN DİYE irmik helvaları heşreyden yedim 85 kg oldum gersini biliyorsun zaten

kızım okula gidiyor onun için erken kalkıyorum insan kendini daha zinde hisediyor

evet erken kalktığımda zinde oluyorum işlerim erken bitiyor geçkalktımmı hiç birşey yapasım gelmiyorr

amanınnnnn kaçıyım topikten duygu gelmiş
Yok canım kaçmaaaaaaaaaaaa gel burayaaa
bende çok mutlu olurumm yemek yerkennn
sankii aşk yaşıyorummm
çiçeğem nasıllllllllllll...........
çok güzel canımmm

Bende anlatayımm
tarafik haftasıymışş bizimkilerde tarfikte ceza yazıyormuşş
polislere çiçek dağıtıyorlarmışşş benimkinede vermişlerrr
eve geldiğinde bana verdii oyy kocamm bana çiçekmii almışş dedimmm
sonra öğrendimkiii o gün bayan vermişş hemen yoldumm attımmm
benim durum daha feciii
çok güzelmiş bende başladımm birşeyler yapamaya
bu da güzelmişş bu sene menemenlikk ve domates yapıyorumm
tarifler buşdukçada deneyeceğim
oy oy kolay gelsinnn
bendede çok iş var çokkk şuann
dün birazını yaptımm
ilk sayfaya şöyle baktım'da ilk yol arkadaşım krizantebmiş sonrada karabiber gelmişş kızlar ocak'da 1 yıl olcazz inşallahh,bana daha uzun geldii
senii başkasınınn sayfasında okumuştumm sonra sayfanı açmıştınn canımmm
ama bu sefer kurtulacağızz
bizim evdede herhafta pişerr çok severlerr
eşime sorarım ne yapayımm cevap hemen hazır kuru fasülye
bendeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Son düzenleme:

canımmüsafirlikte oluyor yemesen beğenmedimi der az az yemiş neysekii

civcivim bugün sitede var bişeyler yaa bende çok zorlanıyorum cevap yazamıyorum size
bu arada menün güzel

benimde bilg .ağır sistemdenmi bilg.danmıanlamdım
menün her zamankigib güzell
aha aha kocanda kaşınmış resmen, iyi yapmışsın

canımmüsafirlikte oluyor yemesen beğenmedimi der az az yemiş neysekii

valla ıyı kı benım cevrem yok, ıyıkı calısıyorum, ıyı aıleler falan burda degıl. demekkı cok zorluyor mısafırler ya da mısafırlıge gıtmek. bakalım benım sınavım da kurban bayramı. kaynanam su boregı, yaprak sarması falan kesın yapar cok da guzel yapar yaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…