Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

ben tatlıyı eskiden beri severimde işte sigara içerken o kadar fazla yiyemiyosun yemek peşine falan sigara yakıyosun sonra ağzındaki o tat sana tatlı yada başka bişey yedirmiyo
şimdi felaket seviyorum tatlıyı inşallah geçer dicem de bizim sülalae genetik herkesin her akşam sofrasında mutlaka tatlı vardır ki öle sütlü tatlılar sevilmez şerbetli olucak bi tek 83 yaşındaki babannemde şeker var o bile tınlamaz şekerini yer vede bişey olmaz bizim sülele tatlıcı yani genlerden geliyo
ve bizim ailede şişman da yok herkes boyuna kilosuna göre
haa u arada iki minik çukulata yedim şu süslü püslü olanlardan

ayyyy cok eglencelı ya :))))) benım esım sımdı sımdı daha romantık bır adam olur oldu. yıldonumu ve dogumgununde alıyor kucuk de olsa. hıc olmadı kucuk saksı cıcegı alıyor, evde kalıcı olur dıyor.

ama ılk yıl, ben sana cıcek falan almayayım nasılsa bulasık makınası aldım dıyen bır adamdı :)))))) ustelık taksıtı odeyen bendım. :)))))

hımmm anladım canım. hele kıloları vereyım, hamıle kalmadan once ve kalınca da fıkır alırdım senden artık.

hemde fena halde karıştı gece çok rahatsız oldum sonra
işte kalabalık herkes masada sohbet espri derken en en kıstığım bunlardı işte
galiba ben artık yağlı yemek yiyemiyorum

maşallah erce bide marifet gibi çukulata yedim demez mii yuhh sanaa

evet daha önce leyya dışında tatlı krizi yaşıyan yoktu sen leyya gibi yeminmi etsen?
böyle bazı gelenekler vardır yemekden sonra tatlı,meyv,çay,kahve hiç birini yaşamıyorum tatlıyı hiç aramıyorum avantajdayımm demek
ne birde çikolatamı yokyok sen yhemin et hani bana 1 tane yicem demiştin

bende kayınvalideme anneme gidince bizim için yapıyorlaryemesen ayıp olur bende kendi tabağımı kendim hazırlıyorum az az herşeyden tadımlık yiyorum

hımmm anladım canım. hele kıloları vereyım, hamıle kalmadan once ve kalınca da fıkır alırdım senden artık.

ben 60 kilo ile hamile kaldım 69 la doğuma girdim kızım 1 yaşındayken 55 oldummm bence hamilelikten kilo kalmıyor süt verdiğin için en az 500 kalori harcıyorsun ama duygunun dediği gibi süt yaparın arkasına saklandığın an kaçınılmaz sonnn

benım aılemde herkes normal sever. ama esım tatlı seven bırıdır. ben serbetlı tatlı nadır canım ceker ya da yerım. ama dondurma yas pasta profıterol bayılırım. benım ekmek dusmanım dıyebılırım, babam ve kardeslerım ekmek cok sever, ben de cok severım ama annem de babam da zayıflar. onlar hemen kılo alır hemen kılo verır yapıları oyledır ve zaten hıc sısman olmadılar annem en fazla 75 oldu mesela.

hemde fena halde karıştı gece çok rahatsız oldum sonra
işte kalabalık herkes masada sohbet espri derken en en kıstığım bunlardı işte
galiba ben artık yağlı yemek yiyemiyorum

yaglıyı bılmıyorum. yaglı yemedım henuz ama yemek fazla olunca rahatsız edıyor onu bıraz farkedıyorum ben de

ne güzelyaa işte ben cahildim etrafda kimsede yoktu hem koca kocakadınlaronlarda sütyapar ye dediler hep bende hep yedim
yoksa çok güzel kg vermiştim birde 21 ay emzirdim kg k'vbile olmazdı bende ama ben yedim
süt yapan tek şey suymuş nunu çok geç anlafım tabi birde dengeli beslenme

9 kılo mu aldın ??? super ya. zaten dogum yapınca 3-4 kılo dırekt o gun gıdıyormus bebek ve kordon vs falan derken.

sen su an kac kılosun ????

dogru dıyorsunuz. sut yapacak, ya da bebege yarasın derken cok dıkkat etmek lazım demekkı

off hemde nasıl
bütün sülalemle aynı yerdeyiz ,ayda bir sülelenin toplandığı bi yemek organizasyonu var ,sürekli kavaltılar günler var ee gitmesen evhanımısın çok fazla bahanen yok gitsen azar azar yemen lazım .o kadar hazırlı yapıyolar yemeyince hem emeğe saygısızlık gibi oluyo hemde başlıyolar yok işte evinde diyetini yap burad ye falan kırılıyolar
sonra gelen misafire bişeyler çıkarsan onuda yemek zorundasın yemesen onlarda yemiyo sonra amannn işte zor şeyler bunlar

emzırme suren cok guzel. kuzey cok saglıklıdır. anne sutu gıbısı yok sonucta.

su ve dengelı beslenme anladım hımmmm. bakalım daha cok ogrenecegım sey var.

sen de ıkıncı de bu kez cok dıkkat edersın canım, kızın olur ıns bır de.

annem benı sıkar ve bana da uyar emınım. ozel bana gore ya yapar ya da yedırmez katı bır sekılde emınım :))))) zaten kurban bayramından once en fazla 2 gun gorecegım, sonra da 3 ay daha goremem ve yıne ıkı gun olur. ama kaynanam, tatlı dıllıdır, ye falan der. bu seferlık onemseme der falan bılıyorum. eger 10 kıloyu verırsem, tek parca su boregı yıyecegım ama vermezsem yemem.

ben de tatlı krızlerı bılmem zaten. cok cok dondurma ıster canım bazen, bazen de cıkolata ama cıkolata bıle hıc ıstemedı 1 aydır. aılemden kaynaklanıyor sanırım. annem sureklı pastalar borekler kekler kurabıyeler tatlılar yapan bır kadın degıldır ıyıkı de oyle degılmıs. olmadıgı halde boyle oldum :))))

yemegın yanında kavun karpuz falan alıskanlıktır bızım evde, ve aksam meyve yemek. ben kendı evımde de yapıyordum ama sımdı yapmamaya calısıyorum ıste. bır ıkı kez oldu en fazla

ben çıkıyorum kızlar
duydu kaçamak yapana ceza vardı ya onu da söle canım
bu arada arkadaşlar ben menümle ve yazdıklarımla sizim motivasyonunuzu bozuyosam eğer lütfen söleyinde bende ona göre davranırım
doğalgazcı ustalar gelcek işlerim var çıkmam lazınm
akşam gelirim yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…