- Konu Sahibi Betul_20162010
-
- #11.721
yani yüksek iradegösterip müsafirliğe gittiğin evde akşam yemeğini dikkat etmişsin sonra emekler heba ulen bari 1 tane yeseydin yokyok harbiden tatlıcısın sen,sigaradan sonra pörtledi bu yada çoğaldı sanki daha önce bu kadar yemeiyordun çabul çıkar o tatlıları
yok yok ben sana kahve yapayım anca ayılırsın
Y
Bende anlatayımm
tarafik haftasıymışş bizimkilerde tarfikte ceza yazıyormuşş
polislere çiçek dağıtıyorlarmışşş benimkinede vermişlerrr
eve geldiğinde bana verdii oyy kocamm bana çiçekmii almışş dedimmm
sonra öğrendimkiii o gün bayan vermişş hemen yoldumm attımmm
benim durum daha feciii
ben hastane sonrası çok hzılı kgverdim tam aklımda değil ama 75 kg bile düştüm sonra o sütyapar bu süt yapar resmen cahil gibiydim sütüm dAHA ÇOK OLSUN DİYE irmik helvaları heşreyden yedim 85 kg oldum gersini biliyorsun zaten
hem patlıcan varmıs. az da olsa yag cekıyor cok o. hem tavuk yemıssın hem patates. ben tam anlamayabılırım henuz ama bıraz karıstırmamıs mısın ? tek tavuk ya da tek musakka yanında yogurt ve corba ıle guzel olurdu cok cok bıraz da salata ıle tam guzel olurdu
ben tatlıyı eskiden beri severimde işte sigara içerken o kadar fazla yiyemiyosun yemek peşine falan sigara yakıyosun sonra ağzındaki o tat sana tatlı yada başka bişey yedirmiyo
şimdi felaket seviyorum tatlıyı inşallah geçer dicem de bizim sülalae genetik herkesin her akşam sofrasında mutlaka tatlı vardır ki öle sütlü tatlılar sevilmez şerbetli olucak bi tek 83 yaşındaki babannemde şeker var o bile tınlamaz şekerini yer vede bişey olmaz bizim sülele tatlıcı yani genlerden geliyo
ve bizim ailede şişman da yok herkes boyuna kilosuna göre
haa u arada iki minik çukulata yedim şu süslü püslü olanlardan
evet daha önce leyya dışında tatlı krizi yaşıyan yoktu sen leyya gibi yeminmi etsen?ben tatlıyı eskiden beri severimde işte sigara içerken o kadar fazla yiyemiyosun yemek peşine falan sigara yakıyosun sonra ağzındaki o tat sana tatlı yada başka bişey yedirmiyo
şimdi felaket seviyorum tatlıyı inşallah geçer dicem de bizim sülalae genetik herkesin her akşam sofrasında mutlaka tatlı vardır ki öle sütlü tatlılar sevilmez şerbetli olucak bi tek 83 yaşındaki babannemde şeker var o bile tınlamaz şekerini yer vede bişey olmaz bizim sülele tatlıcı yani genlerden geliyo
valla ıyı kı benım cevrem yok, ıyıkı calısıyorum, ıyı aıleler falan burda degıl. demekkı cok zorluyor mısafırler ya da mısafırlıge gıtmek. bakalım benım sınavım da kurban bayramı. kaynanam su boregı, yaprak sarması falan kesın yapar cok da guzel yapar yaaaaa
hımmm anladım canım. hele kıloları vereyım, hamıle kalmadan once ve kalınca da fıkır alırdım senden artık.
maşallah erce bide marifet gibi çukulata yedim demez mii yuhh sanaa
ben tatlıyı eskiden beri severimde işte sigara içerken o kadar fazla yiyemiyosun yemek peşine falan sigara yakıyosun sonra ağzındaki o tat sana tatlı yada başka bişey yedirmiyo
hemde fena halde karıştı gece çok rahatsız oldum sonra
işte kalabalık herkes masada sohbet espri derken en en kıstığım bunlardı işte
galiba ben artık yağlı yemek yiyemiyorum
ben 60 kilo ile hamile kaldım 69 la doğuma girdim kızım 1 yaşındayken 55 oldummm bence hamilelikten kilo kalmıyor süt verdiğin için en az 500 kalori harcıyorsun ama duygunun dediği gibi süt yaparın arkasına saklandığın an kaçınılmaz sonnn
ben 60 kilo ile hamile kaldım 69 la doğuma girdim kızım 1 yaşındayken 55 oldummm bence hamilelikten kilo kalmıyor süt verdiğin için en az 500 kalori harcıyorsun ama duygunun dediği gibi süt yaparın arkasına saklandığın an kaçınılmaz sonnn
valla ıyı kı benım cevrem yok, ıyıkı calısıyorum, ıyı aıleler falan burda degıl. demekkı cok zorluyor mısafırler ya da mısafırlıge gıtmek. bakalım benım sınavım da kurban bayramı. kaynanam su boregı, yaprak sarması falan kesın yapar cok da guzel yapar yaaaaa
ne güzelyaa işte ben cahildim etrafda kimsede yoktu hem koca kocakadınlaronlarda sütyapar ye dediler hep bende hep yedim
yoksa çok güzel kg vermiştim birde 21 ay emzirdim kg k'vbile olmazdı bende ama ben yedim
süt yapan tek şey suymuş nunu çok geç anlafım tabi birde dengeli beslenme
maşallah erce bide marifet gibi çukulata yedim demez mii yuhh sanaa
duygu ben hıc gelemem boyle seylere. bırıne haksızlık ıkıyuzluluk yapılıyorsa cok delırırım. ben bu konuda patronuma bıle kafa tuttum, mudurume bıle demedık lafı bırakmadım. herkes herkesı sevmek zorunda degıl. ama saygı duymak zorundayız. ve en onemlısı madem kı bırını sevmıyorsun bır sekılde begenmedıgın yanları var, hayatından cıkarırsın. vıcık vıcık canımlar askımlar dıyıp, ardından atmazsın tutmazsın. kımseye kendını anlatmaya gerek yok. sen kendını anlatmadın, konular acıldıkca hepımız konustuk anlattık ve bırbırmızı bıraz olsun tanımıs olduk. ben de tam sana ve karabıber face ekleyelım dıyecektım. en uzundur tanıdıgım sızlersınız dıye. ınsan cekınıyor ya bak yakınlasmaya guvenmeye.
Şuan okudukça bende şok oluyorumm
Facebokta bende kızlar eklii ve kimseyle yazışmamm olmadı
çünkü ordada grup kurulmuştuu
ve ben sadece duyguya giremediğimm günleri mesaj çekerdimm bu kadar
evet daha önce leyya dışında tatlı krizi yaşıyan yoktu sen leyya gibi yeminmi etsen?
böyle bazı gelenekler vardır yemekden sonra tatlı,meyv,çay,kahve hiç birini yaşamıyorum tatlıyı hiç aramıyorum avantajdayımm demek
ne birde çikolatamı yokyok sen yhemin et hani bana 1 tane yicem demiştin
bende kayınvalideme anneme gidince bizim için yapıyorlaryemesen ayıp olur bende kendi tabağımı kendim hazırlıyorum az az herşeyden tadımlık yiyorum
Şuan okudukça bende şok oluyorumm
Facebokta bende kızlar eklii ve kimseyle yazışmamm olmadı
çünkü ordada grup kurulmuştuu
ve ben sadece duyguya giremediğimm günleri mesaj çekerdimm bu kadar
o konunun kapanmasını ıstedı duygu canım. devam etmeyelım konusmaya. canı sıkılmasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?