- 17 Aralık 2009
- 8.527
- 105
- 363
- Konu Sahibi Betul_20162010
- #11.741
aslında sana diyecek pek birşey olmamalı sen bu şekilde bile kg verdin ya tebrikler gerçekden başarılısın sigarayı bırakaninsanın iştahı açık olur sen dengeledin ee sülalenle aynı muhitte oturuyon yani bne olsa senin gibi olamazdım herhalde sen 4 kg daha vwerkapat budefteri biraz sık 2 aydiyorum bak sık kendini sonra bizle sadece laylay yapmaya gir 64 sanayeter ciddiyimoff hemde nasıl
bütün sülalemle aynı yerdeyiz ,ayda bir sülelenin toplandığı bi yemek organizasyonu var ,sürekli kavaltılar günler var ee gitmesen evhanımısın çok fazla bahanen yok gitsen azar azar yemen lazım .o kadar hazırlı yapıyolar yemeyince hem emeğe saygısızlık gibi oluyo hemde başlıyolar yok işte evinde diyetini yap burad ye falan kırılıyolar
sonra gelen misafire bişeyler çıkarsan onuda yemek zorundasın yemesen onlarda yemiyo sonra amannn işte zor şeyler bunlar
gerçi anne olucan kıa süre sonra konu açılmışkenn benpastacılığa merak sardım hatta keyfim yok olsaydı bugün gidip malzeme alcaktımm sözüm söz sana,kontese ve pomoya bi anne olun size ellerimle isme cinsiyete özel hoşgeldin bebek kukileri yollucamm
emzırme suren cok guzel. kuzey cok saglıklıdır. anne sutu gıbısı yok sonucta.
su ve dengelı beslenme anladım hımmmm. bakalım daha cok ogrenecegım sey var.
sen de ıkıncı de bu kez cok dıkkat edersın canım, kızın olur ıns bır de.
içim çok şükür rahatama işte hatalarıyapmasam daha iyimiş,inşallah cnm ALLAH İSTEYEN HERKEZE NASİP ETSİN