Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

hazır fazla yazan yok gidip kolidorda ipatlayımm oğlan uyanınca yemeğini yedirip spor yapam 1 saat ama şuana kadar öğle yemeği dahil 600 kalori aldım onun 50 sini yaksam kardır dimi kızlarr

hadi su içmeye devam masabaşında oturanlar göbüşü içine çekinn bir kaç saniye bekleyin bırakın bunu tekrar tekrar yapın hem karın kaslarını çalıştırıp hemde bir kaç kalori yakarsınız

aynen canım benimde tatlıya düşkünlüğüm yok ama tuzluya var...turşuya bayılırım...fındık fıstık tuzluya o yüzden aklıma düşüyor..Aralarda yerim artık napim ok kadarda kısamam kendimi...ömür boyu bu şekilde yiyeceğiz madem...Canım boyun kaç senin ?????

bugün işyerinde yemek çıkmadı ben tavuk döner yemek zorunda kaldım kalorisi yaklaşık 480-500 falan var bi de ayran +70 cal

bana baya pahalıya patladı kalori anlamında ama akşam yemeyeceğim için rahatım biraz..

bu arada Erciş'te gerçekten tavuk döner bi mecburiyet.. yarım porsiyon çorbanın 5 liradan sayıldığı bi lokanta dışında kalan tek yer dönerciler.. biz oda arkadaşımla öğle yemeği için yemek yaptırıyoruz hergün fakat o da bugün arkadaşları ile çıkınca ben ortada kaldım

Hadi yap bakalımda kaloriyi nasıl hesaplıyorsunuz ben dikkat etmiyorum pek kaloriye yanlzıca dr verdiği listeyi uyguluyorum

van erciştemisin canımm
vanda oluyordu değilmi erciş

İmvesal canım ögrencimisin?Kendin ekmek alıp sandviç gibi yapsan olmazmı..Yada 90 gr darnatol ile 1 dilim kemek ekmeği yesen ayranda içsen daha güzle olurdu..

ben cıkıyorum kızlar gorusmek uzere oğlanı uyutayım yemegımı yıyeyim aksam için kocıse yemek yapayım arada fırsat bulursam yıne uğrarım

1.67 cnm benim tek avantajım gülme ma tavuk gibi en erken 9da engeç 10 uyurum sabahta en erekn 5 de engeç 6.30dakalkarım ama memnunumçok avantajlı olıyor

hiç mi market yok cnm ya yani ben eski işyerind ksır bile yaprdımm marketten birşeyler aslaydınn yada tost ekmeği kepe kyada çavdar arasına peybnir domates yada haşlanmış tavuk domates birşeyler yapsan olmazmı 570 kalori çok fazla yaa

Hadi yap bakalımda kaloriyi nasıl hesaplıyorsunuz ben dikkat etmiyorum pek kaloriye yanlzıca dr verdiği listeyi uyguluyorum
cnm zaten aryık herkez öyle yapcam herkez dünkü tam listesni yazcak ayrı ayrı değil bir öncenin tam gün listesni yazam altınada internetten bak kalori hesaplıyıcıları var belkitam doğru değil ama üç aşa beş yukarı birşeyler çıkıyorr hesaplasende bundan sonra yarın yazarsın bugün tüöm gün beselndiklerni altına kalori hesabını

İmvesal canım ögrencimisin?Kendin ekmek alıp sandviç gibi yapsan olmazmı..Yada 90 gr darnatol ile 1 dilim kemek ekmeği yesen ayranda içsen daha güzle olurdu..

bende onu dedimm böyle zorr ya dün lahmacun bugün dönerr

evet karnımı doyurdum 1lt fazla suyumu içtim 100ker ip altadım soluk oluğa kaldımm

şimdik şöyle oluyor benim habersiz biryere gitmem yasak.. kocama haber versem desem ki yemek yok ben markete gidicem kalkacak gelecek 15 dk lık yoldan akşama kadar burada sefalet çekecek.. e ben de zaten sabah hafif yedim 1dilim ekmek peynir domates yedim sabah.. düşündüm taşındım dedim tavuk döner yiyebülürüm. normalde işyerinde yemek çıktığı için hazırlıksız yakalandım açıkçası..

van erciştemisin canımm
vanda oluyordu değilmi erciş

evet van ercişteyim.. eskiden öğle araları evime giderdim.. çok güzel günlerdi gerçekten.. şimdi sabahtan akşama kadar iş yerinden çıkamıyorum.. korku çok fazla eşim onsuz bakkala bile gitmeme razı değil.. bi yere çıksam 3 gün küser bana.. sabah tartılmak için eczaneye zor gittim.. yemek çıkmayacağını bilseydim para alırdım yanıma hazır çıkmışken.. ama saat 12 civarı eve dönüyor servisi kocşin, görür beni dışarda diye korktum ben

normalde ihtiyacım olmuyor yemek yiyorum iş yerinde.. bugün şe oldu..

bişey dicem ben şimdi 2 öğün+meyve planlıyorum.. bi öğünde 500-600 yeme normal olmuyor mu çünkü kahvaltıda 150 kalori tüketmişim bugün.. yani öyle çok az kalorili de yememek lazım.. ben bugün toplamda 150+600+meyvede olsa olsa 200 eder+120 de şekerli çay (3 adet) 1300ü geçmiyor.. şekeri bırakıcam yakında ama şekersiz çay da ne biliyim

Son düzenleyen: Moderatör:

ay bari çay içme bitki çayı iç hayır çayıiçte şekersiz iç senin bugün kaçamak hakkın yokk ay banabakk nasıl karışıyorumm

yaaaaaaaaaaaaa kızlarr oğluma aşığımmm yaa hergün güne onun güşüyle uyanma ne güzel kalktı sıpa az uyudu kalkar kalmaz beni gördü güldüü gittim sevdim yedim resmen şimdi gidip onu doyurayım sonra bi bakıp çıkcam sporumu yapcam 1 saat büyük bir ihtimal 2.30 .3 gibi girerim tekrarr öpüldünüz su içmeyedevammm

imseval eşin çokmu kıskanç
ercişlimisinn deperemi yaşadınmı

ercişli değilim eşim burda öğretmen ben de memurum.. depremi yaşadık evet.. kıskançlık değil de onun bilmediği ve olmadığı bir yerde enkaz altında kalırım korkusu malesef, çünkü buradaki çoğu bina hasarlı..

ay bari çay içme bitki çayı iç hayır çayıiçte şekersiz iç senin bugün kaçamak hakkın yokk ay banabakk nasıl karışıyorumm

sen karış diye girdik herhalde buraya tamam hadi hatrın için çay içmiyim bi tane içtim ama sabah benim bi çay 40 kalori ediyor

benim planım kahvaltı 300-400 cal öğlen 400-500 cal akşam 200 cal etti 1100 cal geri kalan 200 cal de hata payı

nasıl

hemen karnımı çektim içime :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…